Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar'da çalışıyorum sorusu olan gelsin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
150
Cevap
2
Favori
43.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vatan Bilgisayar'da Oem reyonunda çalışmaktayım herhangi bir sorunuz varsa sorabilirsiniz.

• geliş fiyatı ile satış fiyatı arasında uçurum var mı . mesela ekran kartı 120 tl ise size kaça gelmiştir 70 80 mi. birde maaşlar nasıl oluyor asgari ücret mi çalışma saatleri tatiller falan nasıl maaşlar gününde yatıyor mu birde oraya gelen adam zaten netten bakıp geliyor satışta kolay sattığından ek para geliyor mu
    İşsizdim, kariyer netten ilanlara bakıyordum zaten daha öncesinde başvuru yapmıştım ama tekrar açmışlar ben de tekrar başvurmuştum.

aradan haftalar geçti bir sabah telefon geldi ve vatan bilgisayar'dan aradıklarını söylediler görüşmeye gittim hangi reyon olduğu hakkında bir bilgim yoktu hafta başı işe bi başladım baktım oem aha dedim hayret şu hayatta ilk defa istediğim birşey oldu.
  • Yere düşen anakartları napıyorsunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: nitemm_96

Yere düşen anakartları napıyorsunuz ?

üfleyip yerine koyuyoruz bozulmaz sonuçta
  • Bir mal almak istesen personale özel indirim oranı oluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Bir mal almak istesen personale özel indirim oranı oluyor mu?

çok büyük bir indirim söz konusu değil ama yardımcı oluyorlar sağolsunlar.
  • Ne zaman iflas ediceksiniz ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Governor

Ne zaman iflas ediceksiniz ?

Vatan Bilgisayar sürekli büyüyen ve mağazalarına yenilerini ekleyen bir firmayken iflas eşiğine gelmesi zor gözüküyor.
  • Niye beni kazıkladınız?

• geliş fiyatı ile satış fiyatı arasında uçurum var mı . mesela ekran kartı 120 tl ise size kaça gelmiştir 70 80 mi. birde maaşlar nasıl oluyor asgari ücret mi çalışma saatleri tatiller falan nasıl maaşlar gününde yatıyor mu birde oraya gelen adam zaten netten bakıp geliyor satışta kolay sattığından ek para geliyor mu
  • internet alışverişi yüzünden vatan bir gün batacak mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam PC topluyor musunuz ? Topluyorsanız sizin şubelerden birine gitsem elemanlar beni tongaya düşürür mü şu iyi bu iyi deyip satamadıklarını bana kitleler mı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatanı koruyorum deyip gelenler oluyor mu?
  • Oem de çalışıp o.c. nedir bilmeyen tiplerden misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: seinfeld11

teşhir ürünlerini nasıl geçiri.. pardon nasıl satıyorsunuz müşteriye
    personelin telefon, laptop, playstation vs kullanıp kutusuna geri koyup şerit çektiği oluyor mu
    prim ya da kota olayı vardır tabi, müşteriye geçi.. pardon satmak için ne gibi taktikler kullanıyorsunuz
    yağlı müşterilerin evine gidip ücretsiz format, kurulum vs yapıyor musunuz
    kampanyaları müşteriye söylemeyip kendiniz kullandığınız oluyor mu

sorular bilerek özenle hazırlanmıştır. başka özel sorular da var ama ayıp kaçar onları sorup zor durumda bırakmayım

süper sorular :D hemen cevaplayalım.

1. Bu sektör bambaşka sektörmüş onu anladım hergün çeşit çeşit insanla karşılaşıyoruz her kişi farklı bir karektere sahip. Öncelikle müşteriye bilgisi dışında teşhir ürün satamazsın çünkü ürün teşhir stoğundadır ve personel müşteriye bilgi vermek zorundadır yoksa o elamanı harcalar. İşin ilginç yanını söyleyelim teşhir ürün satmakta zorlanmıyoruz çünkü müşteri kendisi istiyor :) sebebi ise teşhir ürün ucuz olur algısı... işte demiştim ya türlü türlü insan çeşidi var diye kimisi teşhir ürünü problem etmiyor kimisi 0 ürün kutusun da çok ama çok küçük bir yırtığı sorun edebiliyor. bu arada dip not düşeyim kapalı kutu ürün varsa istesende teşhir ürünü satamazsın sistem izin vermiyor.

2. Hayır çünkü her ürünün zaten teşhiri var.

3. Hesap vereceğim tek merci vicdanımdır. Hiçbir müşterime yanlış,eksik,yalan dolan bilgi verip ürün satmadım, paradan daha değerli şeyler olduğunu düşünüyorum. Prim veren ürünleri ısrarla satmaya çalışmıyorum müşterim gelir isterse ne ala cebime ekstra para girer mantığındayım.

4. Hayır

5. Hayır

• quote:

Orijinalden alıntı: Authorized

Oem de çalışıp o.c. nedir bilmeyen tiplerden misin?

Oha o derece cahil insanın vatanda ne işi var
  • Maaş nedir prim nedir çalışma saatleri nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orta Seviye Gitarist

internet alışverişi yüzünden vatan bir gün batacak mı?

Hayır çünkü gelip ürünü dokunarak almak isteyen insan sayısı çok fazla ve insanlar internetten alışverişe güvenmiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

quote:

Orijinalden alıntı: Authorized

Oem de çalışıp o.c. nedir bilmeyen tiplerden misin?

Oha o derece cahil insanın vatanda ne işi var

hey gidi, neler gördüm ben. Bu söylediğimi yaşadım hocam şaka gibi.
  • Ise nasil girdin ? Ozellikle mi oem bolumunu sectin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.