Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar'da çalışıyorum sorusu olan gelsin. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
2
Favori
43.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: back2back

quote:

Orijinalden alıntı: Orta Seviye Gitarist

internet alışverişi yüzünden vatan bir gün batacak mı?

Hayır çünkü gelip ürünü dokunarak almak isteyen insan sayısı çok fazla ve insanlar internetten alışverişe güvenmiyorlar.

hangi mağazada çalışıyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: seinfeld11

teşhir ürünlerini nasıl geçiri.. pardon nasıl satıyorsunuz müşteriye
    personelin telefon, laptop, playstation vs kullanıp kutusuna geri koyup şerit çektiği oluyor mu
    prim ya da kota olayı vardır tabi, müşteriye geçi.. pardon satmak için ne gibi taktikler kullanıyorsunuz
    yağlı müşterilerin evine gidip ücretsiz format, kurulum vs yapıyor musunuz
    kampanyaları müşteriye söylemeyip kendiniz kullandığınız oluyor mu

sorular bilerek özenle hazırlanmıştır. başka özel sorular da var ama ayıp kaçar onları sorup zor durumda bırakmayım

Kardeş çok güzel sormuşsun, biraz daha sorsana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• radko kullanıcısına yanıt
    Yanlış yazmışım haciz yazacaktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AfterLife61 -- 4 Aralık 2017; 1:26:43 >
  • AfterLife61 kullanıcısına yanıt
    Hakkatten kafa yapıyon herhalde,apple store icra memuru 🤣🤣🤣

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Kafa yaptığım Yok da sen uçmuşun agam 😂😂😂😂

• AfterLife61 kullanıcısına yanıt
    İlk defa gördüğüm bi siteye inanmam beklemiyorsun herhalde¿

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Herşeye bi cevabın var be dostum 😂😂 araştır biraz araştır videoları bile düşmüştü foruma epey dalgası olmuştu bide aşağıdaki linke bak ikinci görmen olur 😂😂 iyi geceler

www.ekovitrin.com
    Apple zorlu centere haciz geldi - Haklarımızı bilelim
    http://www.ekovitrin.com/guncel/apple-zorlu-centere-haciz-geldi-haklarimizi-bilelim-h66563.html

• bugün laptop aldım vatandan stok yok başka mağazadan gelecek (mağaza en fazla 40km civarı) yarın gelirmi gelirse saat kaç gibi (üniversiteye gidicem saat önemli şuan)

• İşe girebilmek için tecrübe isteniyor mu? Üniversite öğrencisi alıyorlar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zQrba -- 10 Aralık 2017; 11:11:52 >
  • indirimler ne zamanlar oluyor?

Sorulduysa cevaplamayabilirsin :d

• İlk bilgisayarımı vatan bilgisayardan almıştım, lan ne mutlu olmuştum

• Mulakatta ne gibi sorular soruyorlar ben de bunu merak ediyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatan Sağlam köklü bir firma ne firmalar battı ama vatan hala ayakta. Gerekçe olarak akıllı yönetim şekline bağlıyorum. Dükkan açmadan evvel iyi keşif yapıyorlar. Eleman konusunda batı da sıkıntı yok donanımlı herkes ama ben doğudayım bırak o.c yi adam ddr3 ddr4 ne onları bilmiyor. Kalifiye eleman sıkıntı buralarda. Maaş konusu performansa dayalı diye biliyorum. Fiyat politikası vatanın hoşuma gitmesede Garanti konusunda sektördeki en iyi firma demem yanlış olmaz galiba.
  • Zamanında para iadesi yerine çek vermişlerdi..halen bu devam ediyor mu ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.5 Yıllık Eski vatan çalışanıydım bende Oem bölümünde çalıştım . iyidir hoştur Rahattır ama prim olarak hala kısır mı bilmiyorum Kota sistemi prim almamaya zorluyor Aldığın zaman da kademe 1 prim çok komik bir şey . Vatan dan çıkıp Şuan çalıştığım yere girdiğimde prim nedir şimdi öğrendim.
  • Prim sistemi çoğu yerde yalandır. Düzgün bir prim sistemi olan yer var mıdır derseniz illaki vardır, hatta primlerle baya para kazanırsınız fakat bu mantığı çoğu işletmeci yanaşmıyor. Özellikle bu tip sistemde yaşı genç eleman çok arıyorlar. Sebebi ise kolay kandırılabilir olsun. Sana kalkar 1.404 hatta 1500 maaş veriyorum der suratın asılır sonra derki prim var, satarsan 5 bin bile alırsın. Salak gibi sende sevinirsin.

Birincisi prim almak için sana kota koyar, veya adet koyar. Firmalarda bu rakamları sen prim alma diye yüksek tutarlar. Senin kotan yada adetin 5 ise yaptığın an 10 belirler, 10 yaparsın 20 yapar. 20 de yaparsın 50 der, devamlı artan bir sistem vardır. Sen eğer bu kadar ucubik rakamları daima yakalıyorsan zaten, git daha büyük birşeyin satış pazarlamasından çalış, daha yüksek primler al.

Prim sisteminin bir kere kolay ve ulaşılabilir olması gerekir. Personeli biraz zorlayacı olması yeterli. Genelde imkansızı verirler. Elimde ki 50 adet ürün ile 80 adet satış rakamı isteyen firmada çalıştım ben. 80 Nasıl olacak dediğim de ürün gelecek derlerdi, bir halt gelmezdi.

Gençlere tavsiyem, herşeye kefal gibi atlamayın, prim var ok de yapılabilitesi nedir. Fiyat belirleme doğrumu, potansiyel var mı? Bunları belirleyen adam merkezden totosundan belirler. Sende orda boş yere ömrünü çürütme.

Mağazacılık sistemi bu ülkede gençlerin ömrünü eriten bir sistemdir, hakkınızı vermez bilesiniz. Firmayı deneyin, 6 ay içinde dediklerini yapıyorsalar kariyer kovalarsınız, baktınız yalan dolan hemen iş değiştirin.Sınırlı sayıda sınırlı firma konu dışında tabi. Uyanık olun, milyarlaca dolar parayı siz onlara kazandırıyorsunuz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gatetrans -- 4 Aralık 2017; 12:12:0 >

• Bende işlemci ram anakart falan var sizden kasa psu falan alsam bunları birleştiriyonuz mu?

• İade edilen sorunlu ürünleri kapatıp tekrar satıyor musunuz hocam?
  • Fikrin yok galiba, olduğunu da düşünmüyodum aslında.
  • back2back kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi şubede çalışıyorsunuz ona göre bir sonraki alışverişimi o şubeden yapacağım
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.