Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar'da çalışıyorum sorusu olan gelsin. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
150
Cevap
2
Favori
44.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Surfing with the Alien

Hocam ben dediğinizi yaptım Değerli müşterimiz, ihtiyac kredisi on basvurunuz alınmıstır. Devam etmek icin satıl temsilcisi ile görüşebilirsiniz. vs vs. dedi, şimdi bana çıkmış falan mı oluyor?

Tam olarak çıkmış sayılmaz, ürünü alacağınız reyondaki arkadaşın sistemden deneme yapması lazım, iş durumunuz, aylık gelir vs.
    Telefon için 8 çıkmazsa vade farklı 15 yada 24 de deneyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Radyoaktifmadde

İnternet magazadaki iphone modellerinde yapilan gece indirimlerini gosterip fiziksel magazada pazarlik ederek alabilir miyiz :) daha once farkli bir firmanin internet magazasindan iphone 8 plus almistim kasada cizik vardi iade ettim ve artik gormeden telefon almamaya and ictim. Bu yuzden pazarlik mumkun mu diye size sormak istedim.

malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RancStone

biostan 1333 e otomatik alinacak donanima 1600 lük ram satmayin artik......

iadede almiyorsunuz umarim batarsiniz

şu zamana kadar hiçbir müşterimi mağdur etmedim. (bir ürün alıp 1 ay sonra iade etmeye çalışanlar dışında)

ramlerin seri nosu olmadığı için iade alınması kolaydır. (seri nolu ürünlerde servis problem çıkarabiliyor)

keşke batarsınız demek sizin karekterinizi yansıtıyor, eğer satış danışmanı arkadaşla da bu denli ters konuştuysanız iade almaması normal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi back2back -- 22 Mart 2018; 23:44:0 >
  • back2back kullanıcısına yanıt
    İlla ki soran olmuştur kusura bakmayın

1- Askerliği tecilli birini işe alırlar mı?

2- Saatlerce ayakta bekliyorsunuz ne sıklıkla kaç dk. mola veriyorlar?

3- Yol parası veriyorlar mı?

4- İade edilen telefon / laptop / ya da bilgisayar parçasının akıbeti ne oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phorever -- 22 Mart 2018; 23:45:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: phorever

İlla ki soran olmuştur kusura bakmayın

1- Askerliği tecilli birini işe alırlar mı?

2- Saatlerce ayakta bekliyorsunuz ne sıklıkla kaç dk. mola veriyorlar?

3- Yol parası veriyorlar mı?

4- İade edilen telefon / laptop / ya da bilgisayar parçasının akıbeti ne oluyor?

1. Benim de askerliğmi tecilli bu yılın sonunda bitiyor, yani alıyorlar problem yok.

2. Ayakta durmak bir süre sonra normal geliyor :D günde 45 dakika yemek molası ve 20 dakika mola hakkımız var. Örneğin sabah shiftindeyiz mağaza 10 da açıldı, yemek molasına çıkabilmek için reyon arkadaşının gelmesi gerekiyor ( reyonda 2 den fazla vatan çalışanı varsa beklemeye gerek yok) 13:00 yada 13:20 de yemek molasına çıkabilirsin, istersen daha geç çık sana kalmış ama yemek kalmayabilir :D 15:00 16:00 17:00 arası istediğin zaman 20 dk mola hakkını kullanabilirsin. Son molandan sonra mesai bitene kadar mağazadasın.

3. Yol parası yok.

4. Mağazadan alınan ürünlerin keyfi iadesi yok, fakat herhangi bir sebepten iade alınan ürünler satışa uygunsa müşteriye bilgi vererek satıyoruz. Herkesin algısında şu oluşuyor 2.el ürünü kim alır Vatan açık ürün mü satıyor ?

Hayır. Her insan bir değil ve her insan takıntılı değil, adama diyorum ki beyefendi durum bu müşteri ürünü aldı şu şu sebepten ötürü iade etti sizin için açık kutu ürün problem olur mu ? yok abicim ne olacak ya ver gitsin diyende oluyor kutuda çok hafif bir hasar görüp başka verir misin diyende.

Teşekkürler. Son bir sorum var

Hiç çalışmamış birini işe alıyorlar mı? ve eğitim-kurs vb.. var mı? yoksa mülakatta konuşma tarzına falan mı bakılıyor?
  • phorever kullanıcısına yanıt
    Erkek isen askerliğini yapmış,Türkçeyi normal konuşup elin ayağın tutması yeterli işe başlaman için,ilk bir ay bakarlar işlerine yarıyonmu çünkü belli süreye kadar ücretinin bi kısmını devlet karşılıyo baktılar işlerine yaramıyon çıkarırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 22 Mart 2018; 23:59:27 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: phorever

Teşekkürler. Son bir sorum var

Hiç çalışmamış birini işe alıyorlar mı? ve eğitim-kurs vb.. var mı? yoksa mülakatta konuşma tarzına falan mı bakılıyor?

Bu tamamen mağaza yöneticisine kalmış bir durum.

Vatan Bilgisayar benim ilk iş deneyimim, öncesinde ben de hiç çalışmamıştım.

kimisi senin potansiyeline bakar, kimisi tecrübene bakar, kimisi reyon ile ilgili bilgine bakar.
    Siz yüzeysel yazmışınız ben ise reel olanı yazdım yukarda.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • güncel olarak halen oem reyonunda çalışmaktayım sorunuz varsa sorabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: back2back

güncel olarak halen oem reyonunda çalışmaktayım sorunuz varsa sorabilirsiniz.
    Bende monitor var. Isik sizmasi gozukuyor. Fatura benim adima degil ikinci el aldim urunu. Servis degisim iade sonucu verirse urun stokta ise degisim eger yoksa iade yapiyorsunuz degil mi ? Suan stokta urum var gozukuyor. Benim gittigim magazada yoksa monitor o magazaya getirtiyor musunuz ? Ikincisi iade olayinda ise benim iban no'ya iade yapiyorsunuz degil mi? Ucuncu sorum ise direk urunu kutulayip size getirmem yeterli degil mi ? Hangi gun getireyim ki kargoya hemen ciksin urun garantiye ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` quaD. -- 30 Ağustos 2018; 22:42:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Bende monitor var. Isik sizmasi gozukuyor. Fatura benim adima degil ikinci el aldim urunu. Servis degisim iade sonucu verirse urun stokta ise degisim eger yoksa iade yapiyorsunuz degil mi ? Suan stokta urum var gozukuyor. Benim gittigim magazada yoksa monitor o magazaya getirtiyor musunuz ? Ikincisi iade olayinda ise benim iban no'ya iade yapiyorsunuz degil mi? Ucuncu sorum ise direk urunu kutulayip size getirmem yeterli degil mi ? Hangi gun getireyim ki kargoya hemen ciksin urun garantiye ?

Alıntıları Göster
    müşteri hizmetleri ve satış birimi ayrı ama bildiğim kadarıyla cevaplayayım.

eskiden değişim ve iade kuponu adı altında iki kupon türümüz vardı, son güncellemeyle birlikte iki kupon tek kupon halina getirildi.

diyelim monitör 1.500 tl değerinde fakat güncel fiyatı 1.800 tl sorun değil, elindeki kuponla ürün stoktaysa fiyat farkı ödemeden birebir değişim yapabiliyorsun. Mağazada olmayan ürünü eğer stokta varsa getirtebiliyoruz.

hangi gün getirmen konusunda birşey söyleyemem çünkü her mağazanın işleyişi aynı şekilde olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi back2back -- 30 Ağustos 2018; 22:49:9 >

• quote:

müşteri hizmetleri ve satış birimi ayrı ama bildiğim kadarıyla cevaplayayım.

eskiden değişim ve iade kuponu adı altında iki kupon türümüz vardı, son güncellemeyle birlikte iki kupon tek kupon halina getirildi.

diyelim monitör 1.500 tl değerinde fakat güncel fiyatı 1.800 tl sorun değil, elindeki kuponla ürün stoktaysa fiyat farkı ödemeden birebir değişim yapabiliyorsun. Mağazada olmayan ürünü eğer stokta varsa getirtebiliyoruz.

hangi gün getirmen konusunda birşey söyleyemem çünkü her mağazanın işleyişi aynı şekilde olmuyor.

Alıntıları Göster
    Yani servis degisim iade karari verirse ben urunu magazada yoksa magazaya getirtebilirim ?

Hocam fatura 2200 .

Suan guncel fiyat
    www.vatanbilgisayar.com
    VATAN BİLGİSAYAR - Teknoloji & Bilgisayar Hiperstore'u
    http://www.vatanbilgisayar.com/msi-optix-mpg27c-27-144hz-1ms-curved-led-monitor.html

Vatan bu iyiligi yapar mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` quaD. -- 30 Ağustos 2018; 22:55:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Yani servis degisim iade karari verirse ben urunu magazada yoksa magazaya getirtebilirim ?

Hocam fatura 2200 .

Suan guncel fiyathttp://www.vatanbilgisayar.com/msi-optix-mpg27c-27-144hz-1ms-curved-led-monitor.html

Vatan bu iyiligi yapar mi

Alıntıları Göster
    evet diğer mağazaların stoklarında varsa getirtebilirsin.

• quote:

Alıntıları Göster
    Hocam arada 2000 lira fark var nerdeyse cidden degisim yapar mi

Bu arada yanlis hatirlamiyorsam arkadas bunu alirken cek kullanmis. 2600den 2200e mi ne dusurmus . Bu olayda ne olur ? Sistemde gozukur mu bunlar

• quote:

Alıntıları Göster
    Boyle bir maddeniz var. Benim urun nisanda alindi daha 6 ay gecmedi. O zaman ne oluyor ?

Bu arada urunum 2750 liraya alinmis. Kuponla 2200e felan dusmus. Bu kuponun durumu ne olacak ?

Urun suan 4000 lira bu arada. Cidden degisim yaparlar mi

İspat yükü MADDE 10 –

(1) Teslim tarihinden itibaren altı ay içinde ortaya çıkan ayıpların, teslim tarihinde var olduğu kabul edilir. Bu durumda malın ayıplı olmadığının ispatı satıcıya aittir. Bu karine, malın veya ayıbın niteliği ile bağdaşmıyor ise uygulanmaz.

Satış sonrası hizmetler MADDE 58 –

(1) Üretici veya ithalatçılar, ürettikleri veya ithal ettikleri mallar için Bakanlıkça belirlenen kullanım ömrü süresince, satış sonrası bakım ve onarım hizmetlerini sağlamak zorundadır.

Bu durumda, 10. ve 58. Madde çerçevesinde, üretici veya ithalatçılarca, teslim tarihinden sonraki altı ay içinde malın ayıplı olduğunun anlaşılması durumunda tüketici;

a) Satılanı geri vermeye hazır olduğunu bildirerek sözleşmeden dönme,

b) Satılanı alıkoyup ayıp oranında satış bedelinden indirim isteme,

c) Aşırı bir masraf gerektirmediği takdirde, bütün masrafları satıcıya ait olmak üzere satılanın ücretsiz onarılmasını isteme,

ç) İmkân varsa, satılanın ayıpsız bir misli ile değiştirilmesini isteme seçimlik haklarından birini kullanabilir.

Ücretsiz onarım veya malın ayıpsız misli ile değiştirilmesi hakları üretici veya ithalatçıya karşı da kullanılabilir.

• ` quaD. kullanıcısına yanıt
    unutamazsam yarın müşteri hizmetlerine detaylı sorarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

unutamazsam yarın müşteri hizmetlerine detaylı sorarım
    Tamamdir hocam cok tesekkurler. Cevap bekliyorum.

Unutmayin bu arada. Fatura benim adima degil.

• Hocam konsollara oyunlara ve biraz da bilgisayara alakam var. Yarin bir gun ise girsem zorlanir miyim acaba?

Bir seyi bilmiyorsam ufak bir arastirmayla da ogrenebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mantarın Başı

nası rahatladım bi bilsen. helal olsun

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.