Bildirim
Vatan Bilgisayar İphone Fırsatları
Stanley Trigger Action Termos Bardak, 0.47 lt : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B08THQ7LZC?ref_=ppx_hzod_title_dt_b_fed_asin_title_0_0
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
az kalsın iphone x alackatım hocam ama hb de 100 lira daha ucuzmuş bonusada 75tl bonus veriyor
www.hepsiburada.comApple iPhone X Fiyatları ve Modelleri & Özellikleri - %13 İndirimhttps://www.hepsiburada.com/apple-iphone-x-64-gb-apple-turkiye-garantili-p-HBV000007PV9T?magaza=MACHS%C4%B0S&wt_gl=cpc.tum.universal-genel.pla&gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllFP4gMkK8vD9OubWYOX8SPhoU_6u0LHTWdVp4_ApfSTVcDZM0aI2HAaAg8oEALw_wcB
-
Hangi fiyat iyi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşım 2 ay önce 3000 liraya almıştı. Gerçekten çok sıcak fırsat.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
oda bişey mi 2014 iphone 6 sı (4 yıllık telefon) hala 2000 tl ye satılıyor ve bunu alanlar varquote:
Orijinalden alıntı: zotacing
Bu mesaj silindi.
Valla alacaktım gittim almaya ticari karta vade farkı alıyorlarmış ben telefona 7 bin lira para vereceğim birde vade farkı ödeyeceğim oldu herşeyi vatandan alıyordum daha da eve çöp sokmam vatandan terbiyenizler mahalle esnafı mantığıyla satış yapıyorlar.
Ciddi ciddi 4000 TL yi iphone 7 ye bağlayacakmıydınız. Verilmiş sadakanız varmış. İphone 7 nedir hocam Allah aşkınaquote:
Orijinalden alıntı: celal_55
Valla alacaktım gittim almaya ticari karta vade farkı alıyorlarmış ben telefona 7 bin lira para vereceğim birde vade farkı ödeyeceğim oldu herşeyi vatandan alıyordum daha da eve çöp sokmam vatandan terbiyenizler mahalle esnafı mantığıyla satış yapıyorlar. -
7 bin x e bağlayacaktım kısmet değilmişquote:
Orijinalden alıntı: rbcntechnic
Ciddi ciddi 4000 TL yi iphone 7 ye bağlayacakmıydınız. Verilmiş sadakanız varmış. İphone 7 nedir hocam Allah aşkına
Alıntıları Göster
Amazon 3400 e satıyor ordan alın.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X