< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melo126 -- 18 Ekim 2019; 19:49:11 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melo126 -- 18 Ekim 2019; 19:49:11 > |
Eğer ayıplı bir ürün varsa ve üreticide bunu kabul edip iade onayı verildiyse üretici firma tekrardan ürün gönderir eğer stokta yoksa fatura sahibine vatan aynısını veya muadil ürün vermek zorunda die biliyorum senin işi biraz yokuşa sürüolar.
Normalde intel garantisi sadece orijinal kullanıcı için geçerlidir die biliyorum ama intel değişim onayı verdiyse artık fatura sahibine vatan ya aynı ürünü yada muadil ürün vermeli. Konya'da stokta var ordan alındemesi'de ayrı bir saçmalık Ürün alırken ellerinde yoksa başka ildeki vatandan kargoyla getitiriolar'da iade'de niçin olmuyor. |
rezillik. konu dışı olarak bir de forumlarda görüyorum bazı kimseler ister telefon ister bilgisayar olsun ısrarla vatan medimarkt gibi yerlerden ''elden alalım güvenli olsun'' kafasında alışveriş yapıp kazık yiyor. bu markaların şubeleri vs. olduğu için kira benzeri giderleri mala yansıtıyorlar.
bulaşmayın. gidin internetten alın elden alalım güvenli olsun kafasından çıkın. vatan teknosa vs. hepsi aynı. |
Yapılacak en iyi iş iki kişi arasında bir a4 kağıdına yazıcıdan çıktı alınıp ben bu malı şu tarihte şu kişiye şu işlemciyi sattım aldığım irsaliye no budur gibi yazı çıkartırsanız satıldığına dair garanti kapsamı size geçer
Kimlik Fotokopisini alınız ve altına sadece satılan mal için geçerli olduğunu ibraz edin ve karşı taraf altına imzasını atsın İkinizinde kimlik fotokopilerini bu şekilde yaparsanız alıcı ve satıcı kişi geçerli olur en kötü THH Gittiğinizde bu evraklarla sıkıntısız işleminiz geçerli olur |
Rezalet puanım 9/10 ne demek işlem yapamıyoruz. Fatura elimde, malı ben getirmişim daha ne arıyorlar anlamadım.
|
vatan ın sonuda bimeks e benziyor
![]() |
Merhaba. Ben geçtiğimiz ay Corsair h110 aio sıvı soğutmayı hollanda'ya yolladım.
Ne oldu dersin? Rma başlattım, garantinin bitmesine 1 hafta vardı adamlar 3 güne işlem başlattı çıkardım etiketi üstüne bastım paketleyip 70 liraya ptt ile HOllanda'ya kargoladım. Adamlar bana dhl express ile sıfır malı kargoladı geçen bağladım 6700k püfür püfür 26 derecede çalışıyor şimdi. 3 hafta sürdü ve temiz şekilde iş sonlandı. Adamlara resim attım kendi fanları çoktan öldü akasa viper kullanıyorum dedim no problem dedi. Ben 100% şeffaf oldum onlar da 100% olması gerekeni yaptılar. Kutuya sıfır fanları bile koydular. Bu ülkede garantili malımı servise bırakacak kadar güvenemiyorum düşün bak. Hollandaya gidip gelse daha iyi oluyor. |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crysef -- 15 Ekim 2019; 12:16:15 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrQuinlan -- 15 Ekim 2019; 13:52:55 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|