Arkadaşlar merhaba. 1 hafta önce CM MB511 ARGB kasa aldım. Henüz sistemi kurmadım fakat kasanın camındaki jelatini çıkardım ve vida poşetini açtım. XPG battlecruiser kasa almak istiyorum. Sizce bu kasayı iade alırlar mı?
Internetten aldım.
Merhaba hocam. Umarım iade süreciniz sıkıntısız biter. Eger ki Xpg Battlecruiser alırsanız deneyimlerinizi benimle de paylaşabilir misiniz. Almayı istediğim ve uzun süredir takip ettiğim bir kasa.
koruyucu bantları çıkarılan öte-beriler genelde iade olmuyor. iade şartlarında da yazar zaten. o bantlar çıkmışsa kullanıldı gözüyle bakılıyor. kirletmeden geri yapıştırmaya çalış.
quote:
Orijinalden alıntı: telikopukGitar
Merhaba hocam. Umarım iade süreciniz sıkıntısız biter. Eger ki Xpg Battlecruiser alırsanız deneyimlerinizi benimle de paylaşabilir misiniz. Almayı istediğim ve uzun süredir takip ettiğim bir kasa.
Tam olarak neyi merak ediyorsunuz? Kasayı kullanıyorum ve oldukça memnunum. RGB sevmediğim için onları kapadım sadece. Gayet havadar ve geniş bir hacmi var.
shruikan
kullanıcısına yanıt
Kasayı iade aldılar dostum. Jelatin ve poşetlerini söküp yırtmama rağmen sorun çıkmadı.
alcest
kullanıcısına yanıt
Montaj aşamaları nasıl geçti, kablolalamalari zorladı mi. Hava sirkülasyonu fark yarattı mı, ısılarda düşme oldu mu.
Bunlar gibi deneyimlerinizi merak ediyorum.
Bir de görsel paylaşabilirsiniz çok sevinirim
telikopukGitar
kullanıcısına yanıt
Kablolama ilk kez kasa topladigim için zorladı. Bilen biri için sorun olmaz. İstediğiniz bilgileri vermem mümkün değil. İlk kez Windows kullanacağım ve ilk kez kasa topladım.
Hayırlı olsun. Kasa gayet güzelmiş. güle güle kullanın.
alcest
kullanıcısına yanıt
Corsair 570x aldıktan sonra, bu kasayı almadığıma pişman olmuştum hayırlı olsun
Arkadaşlar slm, elimde Vatan'dan alınma Samsung monitör var. Bir senelik falan. Aldığım arkadaş fark etmemiş ama iki yerde ölü piksel var. Servise vermeyi düşünüyorum. İade talep edicem. Bu konuda tecrübesi olan var mıdır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme