Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar, MSI Anakart ve Ekran Kartlarında KDV İndirimi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.763
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vatan Bilgisayar, MSI Anakart ve Ekran Kartlarında KDV İndirimi!

Vatan Bilgisayar'da seçili MSI anakart ve ekran kartlarında 19 Nisan 2020 saat 23:59'a kadar geçerli olmak şartıyla KDV değeri kadar indirim yaptık. Kampanyamız stoklarla sınırlıdır.

Kampanyaya dahil anakart ve ekran kartları: https://www.vatanbilgisayar.com/secili-bilgisayar-parcalarinda-yuzde-18-kdvkadar-indirim-kampanyasi/msi/

Tavsiye Anakartlar:

H310-A PRO 6 adet PCI-E x1 yuvasına sahip, DVI ve HDMI görüntü çıkışları olan 9. nesil Intel işlemcili uygun fiyatlı ATX sistem toplamak isteyenler için ATX formunda H310 anakart.

www.vatanbilgisayar.com
    Msi h310-a pro intel h310 anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Msi h310-a pro kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleri ile sadece Vatan Bilgisayar'da. Satın Al.
    https://www.vatanbilgisayar.com/msi-h310-a-pro-intel-h310-socket-8-nesil-1151-ddr4-2666mhz-usb-3-1-anakart.html

B450M PRO-M2 MAX M.2 Yuvalı, Turbo M.2 destekli, 4133MHz frekans'a kadar RAM desteği olan, hem DVI,hem DSUB,hem de HDMI görüntü çıkışı olan, PCI-E Steel Slot yuvası sayesinde en ağır ekran kartlarında bile sorunsuz çalışan AMD Ryzen destekli anakart.

www.vatanbilgisayar.com
    MSI B450M PRO-M2 MAX AM4 AMD Ryzen DDR4 4133MHz (O.C.) M.2 USB3.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/msi-b450m-pro-m2-max-am4-amd-ryzen-ddr4-3466-o-c-m-2-usb3-2-anakart.html

B365M PRO-VH Uygun fiyatlı, RAID destekli Intel 9. Nesil sistem toplamak isteyenler için Turbo M.2 destekli anakart.

www.vatanbilgisayar.com
    MSI B365M PRO-VH Intel B365 Socket 1151 DDR4 2666MHz Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/msi-b365m-pro-vh-intel-b365-socket-1151-ddr4-2666mhz-anakart.html

MPG X570 GAMING PLUS 4400+(OC) Ram Desteği,Frozr Heatsink tasarımı ve Zero Frozr teknolojisi ile ısıya duyarlı otomatik fan hızları sayesinde çok sessiz, PCIe 4.0, Lightning Gen4 x4 M.2 with M.2 Shield ile oyun performansının mükemmel seviye olmasını sağlar.

www.vatanbilgisayar.com
    MSI MPG X570 GAMING PLUS AM4 AMD Ryzen™ DDR4 4400MHz (O.C.) M.2 USB 3.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/msi-mpg-x570-gaming-plus-am4-amd-ryzen-ddr4-m-2-usb-3-1-anakart.html

A320M-A PRO MAX DDR4 3200 (OC) MHz destekli, Turbo M.2 teknolojisi ile NVMe SSD2lerde PCI-E Gen3 x4 performansı yüksek ve bütçe dostu, AMD Ryzen destekli bir anakart.

www.vatanbilgisayar.com
    MSI A320M-A PRO MAX AM4 DDR4 3200(O.C.) M.2 USB3.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/msi-a320m-a-pro-max-am4-ddr4-3200-o-c-m-2-usb3-2-anakart.html

B450 TOMAHAWK MAX B450 anakartların şahı, VRM yapısı en başarılı AMD Ryzen Anakart. Daha fazla söze gerek yok sanırım.

www.vatanbilgisayar.com
    MSI B450 TOMAHAWK MAX AM4 AMD Ryzen™ DDR4 4133MHz (O.C.) USB3.1 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/msi-b450-tomahawk-max-am4-amd-ryzen-ddr4-4133-mhz-o-c-usb3-1-anakart.html

MAG Z390M MORTAR Intel 9. Nasil K serisi işlemciler için, 4400(OC) MHz Bellek destekli, Twin Turbo M.2 teknolojisi ile NVMe 32 Gb/s PCI-Express Gen3 x4 e kadar hıza sahip olmanızı sağlayan, RGB yuvalı, 2 adet PCI-E 16x ekran kartı yuvalı anakart.

www.vatanbilgisayar.com
    MSI MAG Z390M MORTAR Z390 Socket Intel 1151 DDR4 4400MHz(O.C.)Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/msi-mag-z390m-mortar-z390-socket-intel-1151-ddr4-4400mhz-o-c-anakart.html

Tavsiye Ekran Kartları:

Radeon RX 5600 XT GAMING X 7nm mimarisiyle geliştirilen en yeni RADEON Grafik birimi, Patentli TORX 3.0 fanlar eşliğindeki güçlü soğutma çözümü ile daha yüksek performans ve kesintisiz oyun deneyimi sunuyor.

www.vatanbilgisayar.com
    MSI RADEON RX 5600 XT GAMING X 6GB GDDR6 192Bit DX12 AMD Radeon Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/msi-radeon-rx-5600-xt-gaming-x-6gb-gddr6-192bit-dx12-amd-radeon-ekran-karti.html

GEFORCE GTX 1660 SUPER GAMING Tüm güncel oyunları, 1080p çözünürlükte akıcı bir şekilde oynatabilen, serin ve sessiz bir ekran kartı. Mystic Light RGB özelliği ile sistemlere şıklık katıyor.

www.vatanbilgisayar.com
    MSI GeForce GTX1660 SUPER GAMING 6G GDDR6 192Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/msi-geforce-gtx1660-super-gaming-6g-gddr6-192bit-dx12-nvidia-ekran-karti.html

GeForce RTX 2060 GAMING Z 6G Ray Tracing keyfini uygun fiyata yaşarken, tasarımdan ve soğutma başarısından ödün vermek istemeyenlerin tercihi.

www.vatanbilgisayar.com
    MSI GeForce RTX2060 GAMING Z 6G GDDR6 192Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/msi-geforce-rtx-2060-gaming-z-6g-gddr6-192bit-dx12-nvidia-ekran-karti.html

GEFORCE RTX 2070 SUPER GAMING TRIO Medya otoriteleri tarafından en başarılı soğutmaya sahip RTX 2070 SUPER ekran kartı olduğu tescillenen, üst seviye performans arayanların seçimi.

www.vatanbilgisayar.com
    MSI GeForce RTX 2070 SUPER GAMING TRIO 8GB GDDR6 256Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/msi-geforce-rtx-2070-super-gaming-trio-8gb-gddr6-256bit-dx12-nvidia-ekran-karti.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MSI Türkiye -- 17 Nisan 2020; 14:36:50 >

• Merhaba b450 pro vdh plus ankartın yeni bios sürümünü beğenmedin. Eski süreme kendim çekebilirmiyim ? Yoksa servisimi göndermem gerekiyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasvaa2 K kullanıcısına yanıt
    Ne sorunu vardı ben de aynı kart var ve güncel şu anda

• quote:

Orijinalden alıntı: kasvaa2

Merhaba b450 pro vdh plus ankartın yeni bios sürümünü beğenmedin. Eski süreme kendim çekebilirmiyim ? Yoksa servisimi göndermem gerekiyor ?
    Merhaba, BIOS'u yükleyebilirsiniz, bunun için teknik servise göndermenize gerek yok.
  • 5600xt vs 2060 hangisi?
    5700xt vs 2060s hangisi?

bubkartlar arasında gidip geliyorum. şu anda 1060 6gb var zotac amp!

• arkadaşım b450 veya a320 anakart alacak

ryzen 3400g işlemci ile kullanacak.

ama anakart bios güncelleme olayı canımızı sıkıyor, elimizde eski işlemci yok.

ürünü alıp size kargolasak anakartı günceller misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkanse

5600xt vs 2060 hangisi?
    5700xt vs 2060s hangisi?

bubkartlar arasında gidip geliyorum. şu anda 1060 6gb var zotac amp!
    5700xt
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MSI Türkiye kullanıcısına yanıt
    Yanıt için teşekkürler. Ancak her denememde hata veriyor ve biosa girmek için büyük bir çaba vermem gerekiyor. Yeni bios sürümünde biosa girmek pek kolay eğil. Pcyi yeniden başlattığım zaman shifT tuşuna basılı tuttuğum zaman ancak girebiliyorum biosa.
  • Bright like a Diamond kullanıcısına yanıt
    Sorunum aslıdna yok. Ben asusun sade bios tasarımından sıkılşdım msı ejderhalı biosa geçeyim diye geçtim bu anakarta :D
    ama keşke heyecean aramasaydım. Kartı alır almaz yeni bios sürümünü yükledim. Ancak bio sürümü o kadar kötü olduki gözüm kan ağladı resmen. Telefona root atar gibi bir bios sürümü geldi ve en kötüsü biosa girmek için windowsu yeniden başlatırken shift tuşuna basılı tutup girmek.
  • quote:

Sorunum aslıdna yok. Ben asusun sade bios tasarımından sıkılşdım msı ejderhalı biosa geçeyim diye geçtim bu anakarta :D
    ama keşke heyecean aramasaydım. Kartı alır almaz yeni bios sürümünü yükledim. Ancak bio sürümü o kadar kötü olduki gözüm kan ağladı resmen. Telefona root atar gibi bir bios sürümü geldi ve en kötüsü biosa girmek için windowsu yeniden başlatırken shift tuşuna basılı tutup girmek.
    VRM'lerinde soğutucu olmayan 3 fazlı micro atx almışsınız. şunu bi diyelim kimse durduk yere anakarta boşuna bin küsür tl vermiyor hocam, en ucuz anakart alınmaz bunu bir aklınıza koyun. Neyse konu bu değil asıl konu şu;

zaten ucuz mala yöneldiniz, bir de daha da ucuz diye MAX olmayan seri anakart aldınız. combo kill, güzel.

MAX serilerinde bios çipi 32mb iken 3. nesil ryzenden önce bu çipler 16mb idi ve yeterli idi.
    yeni ryzenler ile amd 32mb'lık bios çıkarınca patates gibi ortada kaldılar, maliyeti tam tamına 0.7 cent olan 32mb bios yerine 0.4cent olan 16mb biosları koyuyorlardı. ryzen3 desteği sözü verdikleri için bu boyuta düşürmek adına ne var yok kırptılar...

bu yüzden görsellik gitti hatta bence stabilite de yerlerde. aslı 32mb'ye sığan bios size söz verildi diye 16'ya düşürüldü.

msi b450 gaming plus(max olmayan) kullanan biri olarak ryzen 2600 'de sorun yaşamayan ben bu bios ile ryzen 3600 işlemcimle arada ses kopmaları, yeni donanım bulunduğunda kasılmalar teklemeler yaşar oldum.

bunu MSI'da biliyor ki MAX diye yeni seri ürettiler, koskoca seri üretim bandı kutusu baskıları vs bir fark olmasa değişmez, onlar da stabilite sorunları olduğunu biliyor ki bu koca maliyeti tekrar göze alıp girdiler.

neyse bunları yetkili kabul etmez ben yazıyım istedim. MAX olmayan kart almayın, x570' kartlarda giriş seviyesinde MSI çok kötü vrm yapısına sahip ona da bakın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dOmi -- 17 Nisan 2020; 21:47:9 >

• MSI Türkiye kullanıcısına yanıt
    5600 xt mech modelini tavsiye eder misiniz ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu parçalardan bir sisteme ihtiyacım var.Sizce fiyat olarak nasıl f/p açısından ? Yada başka tavsiyeleriniz varsa yorumlarınızı beklerim.

• İnsanların maaşlarının yatma günü vs. 20'sine denk geliyor. Ya da en kötü hafta içi para alıyorlar. Bu kampanyaları yaparken neden haftasonuna dahil olmak üzere bir iki gün eklemezsiniz anlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

5700xt

Alıntıları Göster
    driver problemleri olduğunu söylüyorlar genelde. Bir bilginiz varmı bu konuda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkanse

driver problemleri olduğunu söylüyorlar genelde. Bir bilginiz varmı bu konuda ?

Alıntıları Göster
    Son guncellemeler ile duzeldi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dOmi D kullanıcısına yanıt
    Aslında bütçemi fazla zorlayarak 500 tl ye b450 pro vdh plus 4 ram slotlu modeli aldım. GİGABYTE b450 modelinde bir sorun yok . Kullanan arkadaşların dediğine göre ki bu anakartta 300 tl iken ben 200 fazla verip bu msı b450 pro vdh plus modelini aldım. Ama hayattaki şansım her zaman pahalı olan iyi olmuyormuş.

• quote:

Aslında bütçemi fazla zorlayarak 500 tl ye b450 pro vdh plus 4 ram slotlu modeli aldım. GİGABYTE b450 modelinde bir sorun yok . Kullanan arkadaşların dediğine göre ki bu anakartta 300 tl iken ben 200 fazla verip bu msı b450 pro vdh plus modelini aldım. Ama hayattaki şansım her zaman pahalı olan iyi olmuyormuş.
    dostum aldığın ürün ucuz çöp, üst vrmlerinde soğutma yok chipset soğutması ufacık güç phaseleri 3 adet...

sen pahalı kart aldığını mı sanıyorsun (: b450 gaming plus ve tomahawk dışında anakart alınmaz. micro atx hiç alınmaz.

4 ram slotu var diye kart alınmaz, ram sayısı arttıkça işlemciye binen yük artar, bende 4 slot var asla 4 üne ram takmam, 2x8 ise ramlerim satarım 2x16 alırım o da yetmezse 2x32 alırım. slottaki ram arttıkça işlemcinin ram kontrolcüsü daha çok yorulur oc oranını bile etkiler, sıcaklığı dahi etkiler. gerek yok.

neyse kısmet. donanımhaber bunun için var sorsanız herkes neden micro atx alınmamalı anlatırdı. sormamışsınız belli ki.

Sağlık olsun . Ancak ben araştırma yapıp almıştım Olduğu kadar artık.

• quote:

Sağlık olsun . Ancak ben araştırma yapıp almıştım Olduğu kadar artık.
    Üst seviye oc yapmayacaksanız sorun olmaz.3.9-4.0 a kadar kullanabilirsiniz.Micro atx alınmaz diye bir dünya yok.Üreten firma enayi mi ürürlerini çöpe göndermeye.Bende msi b450 mortar titanium var.Gigabyte b450 gaming x var.İkisi de ryzen 5 1600ü 4.0 da oc yapıyor. Anakartlar da serin gayet.Az kasa içi serin olsun. Sorunsuz kullanırsınız. Asus tuf b450 gaming plus vardı bende.Ryzen 5 1600ü 3.9 üstüne oc yapamıyordu.Aynı işlemci kendisinden ucuz anakartlarda oc oldu rahatça.Çöp değilmiş demek ki anakartlar.
    hocam siz öyle diyince kendi başıma araştırıp b450 gaming plus max alan biri olarak göğsüm kabardı Size sormak istediğim soru sistemin her parçası 0 yepyeni sistem ama nedense bios akıcı gelmedi bana hiç. sanki 20 fps ve mouse gecikmeli . olayı anlamadım tam. chipset driver clienti buglu olduğu için tam kuramadım hatta hiç kuramadım chipset driveri. şuanda da ekran kartım serviste . geldiğinde yeni chipseti driverını kuracağım . dediğim bios kasma sorunu sıkıntı mıdır ? sistemimi imza kısmına ekliyorum şimdi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.