Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar Müşteri Hizmetleri Acil Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. 2012 temmuzunda aldığım packard bell notebook'umu bugün saat 12-1 gibi vatan bilgisayar müşteri hizmetlerine bıraktım. Pc'nin sorunu aşırı derecede ısınması ve sürekli ısınıp kapanmasıydı. İşlemci sıcaklığında 96 dereceyi görmüşlüğüm vardı. i5 işlemci. ve 8 gb ram nvidia gt630m ekran kartım olmasına rağmen böyle bir bilgisayardan istediğim verimi alamıyordum. Sürekli kasıyordu. Az önce vatan müşteri hizmetleri takip linkinden baktığımda ürün "Müşteriye Teslime HAZIR" görünüyordu. İlk baktığımdaysa test ediliyor yazıyordu. 6 saat içerisinde neyi hallettiler anlamadım. Böyle ısınıp kapanma sorunu olan bir pcyi servise yollamadan nasıl tamir etmiş olabilirler?

• quote:

Orijinalden alıntı: mtrackkk

Arkadaşlar merhaba. 2012 temmuzunda aldığım packard bell notebook'umu bugün saat 12-1 gibi vatan bilgisayar müşteri hizmetlerine bıraktım. Pc'nin sorunu aşırı derecede ısınması ve sürekli ısınıp kapanmasıydı. İşlemci sıcaklığında 96 dereceyi görmüşlüğüm vardı. i5 işlemci. ve 8 gb ram nvidia gt630m ekran kartım olmasına rağmen böyle bir bilgisayardan istediğim verimi alamıyordum. Sürekli kasıyordu. Az önce vatan müşteri hizmetleri takip linkinden baktığımda ürün "Müşteriye Teslime HAZIR" görünüyordu. İlk baktığımdaysa test ediliyor yazıyordu. 6 saat içerisinde neyi hallettiler anlamadım. Böyle ısınıp kapanma sorunu olan bir pcyi servise yollamadan nasıl tamir etmiş olabilirler?

aşırı ısınma tozlanmadan da olabiliyor,, belki toz temizliği yapmışlardır diyecem ama makineyi açmadan nasıl yapacaklar,, açmışlarsa servis bir tek açabilir diye ibliyorum,,, onun dışında belki güncellemelerle ısınma olayı giderilmiş olabilir buda mümkün çünkü,, başka bişeyde gelmiyor aklıma.

• içeride ki elemanlar bilgisayarı açık bırakıp bir kaç işlemden sonra bir arıza göremediklerinden servise göndermemişlerdir büyük ihtimal.Siz kargo ile servisine gönderin en iyisi.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_73110024/tm.htm bu başlıktaki arkadaş da aynı şeyden muzdarip. Ve bu konuda çok şikayet gördüm ben. Ben modelde bir sorun olduğunu düşünüyorum. Servise gönder demişsiniz ama bunu yapmak vatanın zorunluluğu değil mi
  • bir seferinde ben denk geldim,müşteri temsilcisine bayan derdini anlattı bir güzel,arkadaş pek ikna olmadı,ısrarlardan sonra biz bir içeri alıp inceleyelim dedi ama o makine geldiği gibi gitti büyük ihtimal,benim edindiğim kanı şu,herşeyi hemen servise yollamıyorlar bir ön elemeden geçiriyorlar.Siz almaya gittiğinizde şikayetinizin sonucunda ne gibi işlem yapıldığını sorun,yani çeşitli programlarla bilgisayar işlemcisini,ekran kartını strese sokup neticesinde değerler normal mi çıkmış,ne yapmışlar da sıkıntılı bilgisayar hazır hale gelmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: talatcaner

bir seferinde ben denk geldim,müşteri temsilcisine bayan derdini anlattı bir güzel,arkadaş pek ikna olmadı,ısrarlardan sonra biz bir içeri alıp inceleyelim dedi ama o makine geldiği gibi gitti büyük ihtimal,benim edindiğim kanı şu,herşeyi hemen servise yollamıyorlar bir ön elemeden geçiriyorlar.Siz almaya gittiğinizde şikayetinizin sonucunda ne gibi işlem yapıldığını sorun,yani çeşitli programlarla bilgisayar işlemcisini,ekran kartını strese sokup neticesinde değerler normal mi çıkmış,ne yapmışlar da sıkıntılı bilgisayar hazır hale gelmiş.

çok doğru yani bu bilgisayarda sorun olduğundan eminim haftalardır oyun oynarken bir anda pat diye kapanıyor. bir dokunuyorum elimi yakıyor pcnin tabanı. umarım gidince direk iade çek verirler Yarın yaşadıklarımı burada yazarım bu sıkıntıyı çeken arkadaşlar da bilgilensin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.