Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar Satış Danışmanlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Ben Vatan Bilgisayar'da satış danışmanlığı pozisyonunda çalışmayı düşünüyorum. 18 yaşında lise mezunu sayılırım. Açıköğretim'de 167 kredim var mezun olduktan sonra iş başvurusu yapacağım. Vatan Bilgisayar'da çalışanlar yada herhangi bir iş tecrübesi olanlar da olur benim için genel anlamda bile olsa ne gibi tavsiyeler verir merak ediyorum.

Donanım bilgimi Donanım Haber Forum sitesinden ve Technopat sitesinden öğreneceğim. Hali hazırda donanım bilgim az çok var. Bunu geliştireceğim.

Bir merakım var saçma bir soru olabilir. 3D inorganik modelleme ile uğraşıyor olmam işe alınma ihtimalime bir değişiklik katabilir mi? :D

Daha önce gıda ve hizmet sektöründe çalıştım. Depo, mutfak ve garson pozisyonlarını tecrübe ettim. En azından neler döndüğünü biliyorum.

Neden satış danışmanlığı istiyorum sorusunu soracak olursanız ben fiziksel olarak güçsüz bir insanim. Performansımı beğenmeyebilirler. Risk almak istemiyorum.

Şu sıralar iş bulmakta zorlanıyorum ve sorumluluklar kapıya dayandı. Şu an tek umudum teknoloji mağazalarında çalışmak gibi görünüyor.

Tavsiyelerinizi ciddiye alacağım. Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 18 yaşında hayata 10-0 yenik başlamışsın 20 yaşına kadar adam akıllı bir bölümde üniversite kazan geleceğini çöpe atma kıçı kırık firmalarda 2k tl ye çalışmak için.
  • 1-) Akıcı bir diksiyonun ve Düzgün bir görünümün varsa +
    2-) GSM ve OEM departmanları hakkında bilgi sahibi olman lazım Ayrıca TV kısmıda var
    3-) İkna kabiliyetin olduğuna ikna etmen lazım karşındakini
    4-) 2K Maaş 250 Yol 500 TL yemek kartı veriolar aşağı yukarı böyleydi ekstra mesain falan da oluyor. Prim + Spiff var 1500 Liraya kadar çıkabiliyordu sanırım. Kıdemin arttıkça prim artıyor.
    5 -) Herşeyi harika bilmene gerek yok Herşey den az biraz yeterli olur.
    6 -) Ağır bir iş yapmıyorsun elin bile kirlenmiyor. Uzun vadede baktığın zaman yükselebilirsinde tamamen senin performansına bağlı.
    Aklıma gelenler bunlar

• CanımaKastımVar kullanıcısına yanıt
    Hocam sorun şu ki faturamı bile ödemekte ailem zorlanıyor. Üniversite okuyabileceğimi sanmıyorum. 2 yıl çalışıp render için bilgisayar ve 3D yazıcı alacağım. Sonrasında portfolyomu genişleterek ve freelance işler yaparak iş sahibi olmak. Bu konuda kendime güveniyorum ancak önce 2 yıl birikim yapmam gerekiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.