Orada b-die göründüğüne aldanmayın, o ramler hiç overclock olmuyorlar ne yazıkki. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vatan Bilgisayar Seçili Bilgisayar Parçalarında %20 İNDİRİM! [ANA KONU] (9. sayfa)
-
-
B die çıkması piyango olmuş. Benim B die ramlerim 3800mhz cl16 ayarları şu şekilde 1.40v ile.
-
Hocam özellikle ARGB olmasını istiyorum ben genelde kapatırım yeğen benden çok oynuyor o ışıkları açar oynar. Bütçe 2k liraya kadar düşünüyorum.
-
ben kingston 32gb ddr4 3200 mhz aldim amazon dan. tek parca 32 ihtiyacim vardi bendekiler micron f die gorunuyor bunlar nasildir acaba? degerleri biraz yuksek gorundu gozume
Ram bu bir tane daha alip 64 gb yapmayi dusunuyorum rami. Anakart ve islemciyi daha sonra guncellemeyi dusunuyorum. 2-3 sene daha ddr5 e gecmeye niyetim yok
-
ARZU FİLMyoutubeTosun Paşa, 1976 Kartal Tibet yapımı güldürü (komedi) filmidir. Filmdeki Tosun Paşa karakteri, Ahmet Tosun Paşa'dan esinlenmedir. Olay 19. yüzyıl Mısır'ında geçer. Tellioğlu ve Seferoğlu Aileleri, İskenderiye'nin en değerli yeri olan Yeşil Vadi için birbirleriyle kıyasıya bir mücadeleye girerler. Vadinin kime ait olduğuna devlet görevlileri de karar veremezler. Tellioğlu ve Seferoğlu aileleri Yeşil Vadi'yi ele geçirmek için İskenderiye'nin en büyük devlet memuru olan Daver Bey'in kızı Leyla'yı (Müjde Ar) almak için kıyasıya bir mücadeleye girerler. Daver Bey, Leyla'yı Seferoğullarına vermeye karar verir. Bu durumda Tellioğulları daha büyük bir torpil için evin uşağı olan Şaban'ı (Kemal Sunal) Kahire sarayının en hatırı sayılır ve heybetli paşası olan Tosun Paşa olarak tanıtırlar. Tosun Paşa kılığındaki Şaban Tellioğlu Ailesinin en büyük oğlu Lütfü'nün (Şener Şen) yakın arkadaşı gibi davranıp, Yeşil Vadi ve Daver Bey'in kızı Leyla'yı Tellioğullarına kazandıracağına Leyla'ya kendisi aşık olur ve herşeyi eline yüzüne bulaştırır. Sonuçta işler Arap saçına döner ve gerçek Tosun Paşa, Kahire sarayından çıkar, gelir. Gerçek Tosun Paşa, Yeşil Vadiye el koyar ve Daver Bey'in kızını da alır. Neticede bu olaydan ötürü kellelerini bile zor kurtaran Tellioğulları hayatta kaldıklarına bile şükreder bir hale gelirler. Herkesin gözünde suçlu Şaban olur. Halbuki Lütfü kendi kazdığı kuyuya düşmüş, esas Tosun Paşa'nın varlığını bir an için unutmuştur. Kanala Abone Olmak İçin: https://bit.ly/2Tol4Da https://www.facebook.com/arzufilmofficial https://twitter.com/ArzuFilmAS https://instagram.com/arzufilmasofficial/ #ArzuFilm #TosunPaşa #KemalSunal #ŞenerŞen #AdileNaşit #MüjdeAr #KartalTibet #YerliFilmhttps://www.youtube.com/watch?v=guqpuNWQDhc
21:15 - 21:22
-
oem yapsınlar yapsınlar dedik halen bekliyoruz.
-
Bu hafta yapmayabilirler genelde 3 hafta da bir yapıyorlar ama belli de olmaz yapsınlar konu başlığını güncelleyeceğim zaten bir de şuan Hepsiburada indirimi var onun bitmesiyle yapabilirler belki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HWS -- 10 Mart 2023; 22:27:24 > -
rx 6700 7697 tl çok değilmi ? 6900e hepsiburadada var
-
%15 indirimli fiyatı avantajlıydı şuan Vatan'da indirim yok ondan normal fiyatı görüyorsunuz.
-
Konu açılalı 3 hafta olmuş hocam. Bu hafta olur gibi bakalım. 40 serisi kartlarda indirim olmuş muydu hatırınızda var mı ?
-
Bu hafta indirim gelir umarım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
inşallah hocam. geçen hafta çok yoğundum herşeyi kaçırdım.
-
Zaten geçen hafta yoktu hocam. Ondan önceki hafta vardı galiba.
-
İlk mesajda ZOTAC RTX4070TI TRINITY modeli var üstte %15 indirimli fiyatı yazıyor 19.615,45 TL bu kart haricinde diğer kartları bilmiyorum ama genelde birçok OEM ürününde %15 indirim olmuştu ama şuan Zotac 'ın bile fiyatı arttırmış normal fiyatı 24.591 TL yapmışlar bugün bu normal fiyatın %15 'ini hesapladığında 20.902,35 TL yapıyor yani 3 haftada karta toplam 1.286,9 TL zam yapmışlar ve her geçen gün tüm ürünlere küçük küçük fiyat ilaveleri yapıyorlar 5-10-15 TL vb. şekilde şaka gibi.
-
Hocam denk gelirse 4080 - 4090 düşünüyorum ben ama. Vatan şu oem indirimlerini yapmak bilmedi.
-
İndirim yapmak için acele ettiklerini pek sanmıyorum çünkü 3 hafta önceki %15 OEM indiriminde epey bir ürün sattıklarını düşünüyorum aynı oranda tekrar indirim yaparlar mı açıkçası belirsiz ama belki önce %10 indirim yapıp nabız yoklar baktı olmuyor yani istedikleri gibi satılmıyor o zaman belki %15 'e çekebilirler çünkü geçen indirimde de aynısı olmuştu hatta farklı konular altından da söyledik kimse almıyor kardeşim yapın %15 de millet alsın dedik ve 1-2 gün sonra sanki sesimizi duymuşlar gibi %15 indirim kampanyası geldi umarım yaparlar çünkü piyasa her geçen gün daha da kötüleşiyor bugün zamlanmış dediğimiz fiyatları belki 1 ay sonra bile bulamayabiliriz.
-
Yapmazlarsa GPU'suz kaldık demektir :))
-
GPU 'suz kalmazsınız hocam ben de 10 tane RTX 3070 var veririm size birini :)
-
haha sağolun hocam 4080 4090 lazım bana ya :))
-
Umarım istediğiniz kartı uyguna bulursunuz hocam hep birlikte bekliyoruz Vatan indirimlerini.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X