Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar Seçili Bilgisayar Parçalarında %20 İNDİRİM! [ANA KONU] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
817
Cevap
35
Favori
99.521
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vatan Bilgisayar Seçili Bilgisayar Parçalarında %20 İNDİRİM! [ANA KONU]

Vatan Bilgisayar Seçili OEM Ürünlerinde Sepette %15 İndirim Tekrar Geldi :)

Vatan Bilgisayar Seçili Bilgisayar Parçalarında %20 İNDİRİM! [ANA KONU]www.vatanbilgisayar.com
    Seçili Oem Ürünlerinde Sepette %15 İndirim
    https://www.vatanbilgisayar.com/secili-bilgisayar-parcalarinda-sepette-yuzde-onbes-indirim/

• < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• intel 12 veya 13. nesil optimum f/p olacak şekilde

anakart +işlemci +ram üçlüsü tavsiyesi varmı_?

(ram ddr4 veya 5 olabilir)

• 7900xt 3070ti dan geçilir mi? ryzen 5600 işlemci var 2k monitör var

• Satın alma esnasında güvenlik ihlali diye bir uyarı geliyor, sebebini bilen?

• Sevimli Kakadu kullanıcısına yanıt

2k-4k ultrada single oyun takılıyorsan vram yetersizliğinden dolayı geçilir cod bf multi takılıyorsan gerek yok multi takılıyorsan işlemcini değiştir 7700x 13700 felan al min 8 çekirdek

5600 5600x aynı işlemci ve 5600x çoğu single oyunlarda 3090 ile testlerde darboğaza girmiyor

Yeni nesil sistem önerisi isteyenler için şu 3 'lü güzel iş yapar ram olarak AMD EXPO destekli FLARE X5 modeli seçildi. Vatan Bilgisayar Seçili Bilgisayar Parçalarında %20 İNDİRİM! [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HWS -- 17 Mart 2023; 3:23:51 >
  • HWS kullanıcısına yanıt

gen5 diye pazarlayıp gen4 satmasalardı iyi derdik Vatan Bilgisayar Seçili Bilgisayar Parçalarında %20 İNDİRİM! [ANA KONU] 

sepete eklemeden önce 7600x in sayfasında 5331TL olduğu için vazgeçmiştim daha sonra senin attığın görselden 4883 ü görünce ekledim ve düştü neden öyle oldu anlamadım 7600x i düşünen arkadaşlar benim gibi dikkatsizlik yapmayın

yeni nesil ddr5 am5 soket dizmek isteyenler için güzel dizilim, üstelik işlemcide sw jedi survivor oyun keyi ve anakartta 200tl steam cüzdan kodu hediye geliyor ikisini satarak yaklaşık 500-700tl daha uyguna getirmiş olursunuz veyahut kullanırsınız size kalmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noprektam9113 -- 17 Mart 2023; 5:0:45 >
  • bu ikili için yt incelemeside mevcut

Vatan Bilgisayar Seçili Bilgisayar Parçalarında %20 İNDİRİM! [ANA KONU]Volkan Oyun Kuvvetleriyoutube
    MSI B650 TOMAHAWK WI-FI Anakart Link: https://msi.gm/S737FA48 AMD Ryzen™ 5 7600 İşlemci Link: https://www.itopya.com/amd-ryzen-5-7600-38-ghz-32mb-onbellek-6-cekirdek-am5-5nm-islemci_u21413 Artık sıfırdan AMD sistem toplarken, AM4 soket yerine AM5 soketi tercih etmek isteyen çok sayıda kullanıcı var. DDR5 Ram ler de ilk çıktıkları zaman ki kadar pahalı olmadıklarından ve AMD nin yeni nesil ''X'' ibaresi olmayan işlemcilerinin kutularından soğutucu da çıktığı için, sıfırdan sistem toplarken AM5 soketi tercih etmek oldukça mantıklı bir hamle olmakta. Tabi her şey işlemci seçimiyle bitmiyor. Anakart seçimi de burada bütçeyi etkileyen önemli bir etmen. AMD Ryzen 5 7600 gibi bir işlemciye geçilecekse, ona uygun bütçede olan da bir anakart gerekli. İşte bu noktada biz de MSI B650 TOMAHAWK WI-FI anakartı tüm detaylarıyla inceledik ve AMD Ryzen 5 7600 ile birlikte tüm performansını sizlere sunduk. Ürünleri bize inceleme için gönderdiğinden dolayı MSI' a teşekkür ediyoruz. Özellikle AMD Ryzen 5 7600' ün gelişiyle birlikte R5 7600 ve R5 7600X arasındaki teknik farklılıklar ve performans farkı bir çok arkadaşın aklını karıştırmaktaydı. Bu konuya da önemle değindik ve iki işlemcinin birbirlerinden ne farkları olduklarını tüm detaylarıyla anlattık. Aynı zamanda AMD Ryzen 5 7600, AMD Wraith Stealth soğutucuya sahip bir işlemci. Kutu içinden soğutucu çıkması elbette çok güzel ama bu soğutucu ne kadar etkili? Sıvı soğutmayla karşılaştırıldığında arada ne kadar farklılıklar var? Bu soğutucu sizi ne kadar idare edebilir? Bu soruların hepsini bu videoda tüm ayrıntılarıyla cevapladık ve karşılaştırmalı testleri ekrana getirdik. MSI B650 TOMAHAWK WI-FI anakart hakkında da bilmek isteyeceğiniz tüm teknik detayları anlattık ve kendisiyle ilgili aklınızda hiçbir soru işareti kalmamasını sağladık. Özellikle anakartın yük altındaki sıcaklık değerleri oldukça önemli. Bu sıcaklık testlerini hem sıvı soğutma ile, hem de stok soğutucu ile birlikte yaptık ve anakartın bu iki farklı soğutucuyla nasıl bir soğutma performansı sağladığını sizlere canlı testlerle gösterdik. Sıcaklık değerleri konusunda ne olduğunu bilmediğiniz bir anakarta para vermenizin de böylelikle önüne geçmiş olduk. AMD Ryzen 5 7600 ve MSI B650 TOMAHAWK WI-FI anakartın İtopya' da 26.02.2023 Pazar günü gece yarısına kadar videoya özel bir kampanya fiyatı olacak. Eğer orta seviye AM5 soket sistem toplamayı düşünüyorsanız, bu indirim sizin için iyi bir fırsat olabilir. Değerlendirmenizi tavsiye ederim. Umarım hem AMD Ryzen 5 7600, hem de MSI B650 TOMAHAWK WI-FI anakart hakkında aklınızdaki tüm soru işaretlerini yok edecek bir inceleme yapabilmişizdir. Videoyu beğenip kanala abone olursanız, bize desteğin en büyüğünü vermiş olursunuz. Şimdiden teşekkürler. İyi seyirler. Video İçeriği: 00:00 - Ürünlere İlk Bakış 00:46 - AMD Ryzen 5 7600 Teknik Özellikler 01:29 - AMD Ryzen 5 7600 / AMD Ryzen 5 7600X Arasındaki Farklar 02:43 - Hangi İşlemci Hangi Soğutucuyla Birlikte Geliyor? 04:01 - MSI B650 Tomahawk WI-FI Kutu Açılışı, İçeriği ve İlk Bakış 05:02 - Faz Yapısı ve Malzeme Kalitesi 06:04 - Soğutma Performansı 07:06 - Bellek Desteği 07:29 - PCI Slotlar 08:11 - M.2 Slotlar, SATA Portlar ve RAID Desteği 08:49 - Giriş Çıkış Portları 09:54 - Bios Arayüzü ve Yeni Beta Bios İle İlgili Testler ve Bilgiler 10:54 - Sıvı Soğutma İle Yapılan Testlerde İşlemci ve Anakart Performansı 13:22 - Sıvı Soğutma ve Stok Soğutucuyla Karşılaştırmalı Testler 15:16 - Fiyat ve Genel Değerlendirme İle Sentetik Test Sonuçları V.O.K Facebook Grubu: https://www.facebook.com/groups/volkanoyunkuvvetleri INSTAGRAM: volkanoyunkuvvetleri_ #amd #r57600 #msi #anakart #b650 #işbirliği #tomahawk #itopya #ekrankartı #işlemci #cpu #gpu #bilgisayar #ram #pc
    https://www.youtube.com/watch?v=lL0f4R84bP0

AM5 için henüz erken olduğunu düşünüyorum en azından ram OC limitleri yüzünden tabii bu benim düşüncem ama bir sonraki jenerasyonda iyileşme olursa bakarız o zaman komple sistemi yenilerim ama şuan değil mevcut anakart+ram kombinasyonu ile devam edeceğim bu konuda Intel'in gözünü seveyim 6000Mhz CL40 ramleri şöyle 7000Mhz üstüne alayım da bir de BCLK OC ile işlemciyi 5.2-5.3Ghz 'e alıp azıcık oyun oynayayım diyorum. Vatan Bilgisayar Seçili Bilgisayar Parçalarında %20 İNDİRİM! [ANA KONU] 

• ben bu 3lüyü alıcam her hangi bir sorun olur mu ya da öneriniz

Vatan Bilgisayar Seçili Bilgisayar Parçalarında %20 İNDİRİM! [ANA KONU]
  • ensar251 E kullanıcısına yanıt

Ramleri kit olarak alırsan en azından çift kanal bellek performansından yararlanıp oyunlarda takılma gibi sorunları çözmüş olursun bellek okuma ve yazma hızları da ciddi oranda artar tek kanal hızda yarı yarıya kayıp olur anakart en giriş seviye model ama faz sayısı yeterli bu işlemci için sorun çıkarmaz ama ben Gigabyte'a hep mesafeli oldum geçmiş yaşanmışlıklardan dolayı bütçenizi biraz daha arttırıp MSI PRO B650M-A WIFI modeline de bakabilirsiniz daha güzel bir alternatif olur hem de Wifi özellikli şık bir anakart.

hocam şimdi bakar mısınız fazla bütcem yok ssd bende var onunla idare ederim bir de soğutucu eksik soğutucu olarak ne önerirsiniz

Gayet yeterli bir hava soğutma ayrıca sessiz bütçenize de uygun lakin ürün 1 haftayı bulabilir gelmesi yurtdışından geliyor 3 taksitle vade farksız alabilirsiniz. Vatan Bilgisayar Seçili Bilgisayar Parçalarında %20 İNDİRİM! [ANA KONU] 

https://www.amazon.com.tr/dp/B08WPDD6GD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HWS -- 17 Mart 2023; 6:6:36 >

teşekkür ederim peki sistem hakkında ne düşünüyorsunuz bu fiyatlara 3070li 3070 tili hazır sistemler satılıyor ddr4

Topladığınız sistem ekran kartı hariç güncel ve performanslı şayet ekran kartı sizin için önemliyse 3070 Ti daha hızlı tabii ki ama o hazır sistemlerde kullanılan bileşenler nedir önemli olan o hazır sistemlerde genelde en giriş seviye bileşenler kullanılıyor B650 'li Ryzen 5 7600 'lü hazır bir sistem varsa bu fiyata ona da bakmak lazım araştırmadım açıkçası ama şuan parça bazında bu sistem gayet iyi.

• https://www.incehesap.com/origin-gold-oyuncu-bilgisayari-fiyati-50387

şöyle hazır sistem var 7600 lü ekran kartı da 1080p oyunculuk benim için daha önemli o yüzden şimdilik bütçeyi kurtarsın ileride değişiklik yapabilirim diye ekledim

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.