Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar Seçili Bilgisayar Parçalarında %20 İNDİRİM! [ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
817
Cevap
35
Favori
99.527
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

harika ben de kasaya karar veremedim sizin aklınızdakiler neler

• ensar251 E kullanıcısına yanıt

Corsair 4000D Airflow veya Phanteks P400A bakıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rx6700 aldım ben de, çok iyi fiyat.

• Şurayı almayan ağlar sonra

Vatan Bilgisayar Seçili Bilgisayar Parçalarında %20 İNDİRİM! [ANA KONU]

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4000 serisi Nvidia kartlarda indirim yok. Gerçi stok da yok.

• Vatan Bilgisayar Seçili Bilgisayar Parçalarında %20 İNDİRİM! [ANA KONU]

arkadaşlar işlemciyi x yaptım kasada 360 sığmadığı için de kasa ve soğutucu önerileri alabilirim

• ensar251 E kullanıcısına yanıt

AIO soğutucu için performans önemliyse Arctic LF II 280/360, görsellik önemliyse Corsair H150 360MM uygun fiyatlı bir seçenek.

Önce soğutucuya karar vermek gerek, Arctic alıp üste montaj yapayım deyince her kasaya sığmıyor radyatör kalınlığından ötürü.

• Wadjet kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Msı B450 gaming plus
    5800x
    3070ti
    Wd sn850

Sistemim var anakartı upgrade etmek istiyorum bana çok katkısı olur mu acaba ya da direk drr5 e mi geçiş yapsam
    kararsız kaldım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Hocam link atar mısınız bütçeyi çok aşmadan bir şeyler yapalım am5 için hava soğutucu var mı yeterli gelir mi muğla gibi sıcak şehirde yaşıyorum

• valla ileride fiyatalr ne olur bilmem ama geçmek mantıklı duruyor çünkü ddr4 son dönemlerini yaşıyor

• @furkan398

Hocam ben sıfırdan sistem topladığım için AM5/DDR5 tercih ettim. Platform henüz çok yeni ve önceki nesille arasında absürt farklar yok fakat geleceğe dönük olması tercih sebebim oldu. Bütçenizi/kullanım amacınızı bilemediğim için net bir şey söyleyemem. Sizi yormayacaksa, neden olmasın.

@ensar251

Hocam söylediğim AIO modellerine baktınız mı?

• Ajea- kullanıcısına yanıt

DDR4 için 2 farklı sistem sadece anakart farklı ileride işlemciyi K serisi alır OC yaparım derseniz 2.seçenek mantıklı olur değilse ilkini alırsınız. Daha uygun çıplak PCB veya H serisi anakart da seçilebilir veya kasa PSU M.2 SSD vb. ama ben alacak olsam bu kombinasyon ile alırdım.

Ramleri 32GB 'de yapabilirsiniz --> https://www.vatanbilgisayar.com/gskill-32gb-2x16gb-ripjaws-v-ddr4-3600mhz-cl18-1-35v-dual-kit-ram.html sepette % 15 indirimli! 1.784,15 TL

DDR5 olunca fiyat artıyor anakart için aynı fiyat seviyelerindeki B760 chipset seçileceğine daha üst model olan Z690 chipseti seçmek mantıklı olur yok anakart da en günceli olsun derseniz Z790 'lıyı ekledim.

Ekran kartı RTX 3070 istediğiniz için şu 2 modelden birini seçebilirsiniz. Gigabyte 'da arka plaka plastik ucuz materyal hissiyatı verebilir ama 3 fanlı serin sessiz çalışır Zotac 'da ise arka plaka metal daha kaliteli tok hissiyat verir 2 fanlı ama fanlardan biri daha büyük bunlar şuan benim bulabildiğim en uygun fiyatlı RTX 3070 sıfır kartlar belki kupon veya Nays ile daha uyguna getirilebilen fırsatlar olabilir kovalamak lazım.

https://www.hepsiburada.com/gigabyte-rtx-3070-eagle-8gb-gddr6x-256-bit-rgb-led-nvidia-ekran-karti-p-HBCV000034DSIQ?magaza=Hepsiburada

https://www.hepsiburada.com/zotac-gaming-geforce-rtx-3070-twin-edge-lhr-8gb-256-bit-gddr6-pci-express-x16-ekran-karti-zt-a30700e-10plhr-p-HBCV00000R1RGK?magaza=Hepsiburada

Sistem 1 : 14.013,95 + 11.499,01 = 25.512,96 TL

Sistem 2 : 15.554,15 + 11.499,01 = 27.053,16 TL

Sistem 3 : 16.287,70 + 11.499,01 = 27.786,71 TL

Sistem 4 : 17.625,60 + 11.499,01 = 29.124,61 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HWS -- 17 Mart 2023; 20:22:4 >

AIO model nedir?

Valorant oynuyorum hocam başka bir şey yaptığım yok yayın açmayı düşünüyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • @oYs3

Performans için Arctic LF II 280/360, görsellik için de f/p olarak Corsair h150 önermiştim.

@furkan398

Yayıncılık tarafına pek hakim değilim hocam. Bilgisi olan arkadaşlar yanıt verirse sizin için daha doğru olur.

• HWS kullanıcısına yanıt

25.000tl ile en güçlü ne yapabilirsek siz karar verin isterseniz. CS go valorant pubg ve autocad çizimleri için alıyorum kasayı. 1080p 240hz monitörde kullanacağım.

• Yıllar önce ilk sistemi topladığımda ram ler para değildi, şimdi neredeyse anakart fiyatlarına ulaştı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Önceki mesaja ekledim. Vatan Bilgisayar Seçili Bilgisayar Parçalarında %20 İNDİRİM! [ANA KONU] 

• HWS kullanıcısına yanıt

https://www.amazon.com.tr/dp/B08WPDD6GD

Sistemi sadece 13400F ile kullanacaksanız olur tabii ki artan parayla yukarıda eklediğim kule tipi soğutucuyu bile alabilirsiniz ama yurtdışından geliyor gelmesi 1 haftayı bulabilir ama güzel soğutucudur 13400F yükteyken bu soğutucu ile muhtemelen 50-55 dereceyi geçmeyecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HWS -- 17 Mart 2023; 20:49:35 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.