Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar Seçili Bilgisayar Parçalarında %20 İNDİRİM! [ANA KONU] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
817
Cevap
35
Favori
99.521
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam fiyatlarda değişiklik olmuş planlar iptal oldu galiba

• ensar251 E kullanıcısına yanıt
    Vatan Bilgisayar Seçili Bilgisayar Parçalarında %20 İNDİRİM! [ANA KONU]

Düzelttim bu şekilde de alabilirsin kendime toplamış gibi topladım her parça kaliteli kasa ve güç kaynağı tercih meselesi gerçi ama ben marka olan kasa ve Gold PSU tercih ederdim ayrıca 500GB M.2 SSD 'de ekledim en hızlılarından kasa + güç kaynağı ve SSD'yi tercihine göre değiştirebilirsin. Vatan Bilgisayar Seçili Bilgisayar Parçalarında %20 İNDİRİM! [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HWS -- 17 Mart 2023; 6:42:35 >

• HWS kullanıcısına yanıt

teşekkür ederimm hocam gece gece sizi de yorduk ama ödeme yerinde 505 çıkyıro heralde sistemsel bir hata var fiyat değişimi yapyırolar 5100 gözüküyor işlemci 4800 diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensar251 -- 17 Mart 2023; 6:39:55 >

Evet bende de aynısı oluyor düzeltirler normalde aslında sabah 06.00 'da sitedeki tüm indirimler kapanıyordu ta ki gece 22.00 'da tekrar açılana kadar belki ondandır mesai saati başlayınca müşteri hizmetlerini arayıp sorarsın.

teşekkür ederim sitede indirim saatlerini belirtmemişler o yüzden sorayım dedim teşekkür ederim tekrardan alabildiğim zaman size haber veririm

sorunun ne olduğunu buldum anakartı beraber ekleyşnce bir fiyat indirimi oluyor o yüzden hata veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensar251 -- 17 Mart 2023; 6:53:1 >

Rica ederim hayırlı olsun şimdiden. Vatan Bilgisayar Seçili Bilgisayar Parçalarında %20 İNDİRİM! [ANA KONU] 

Evet anakartı sepete ekleyince %15 indirimli fiyatı sepete hatalı yansıyor fiyat daha düşük gözüküyor ödemeye geçerken de bundan dolayı hata veriyor gün içinde düzeltirler muhtemelen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HWS -- 17 Mart 2023; 7:32:19 >
    Duzetirlerse indirimin çok da anlamı kamyabilir gün içinde tekrar bakarız iyi gunlerrrr

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

i5 13400f ve 3070 bi sistem dizebilir miyiz size zahmet?

• Bazı ürünlerde sepette bug oluyor fiyat fazla düşüyor. O yüzden sipariş oluşturmuyor dün geceden beri.

Edit: 7000 serisi işlemciler ve AM5 anakartları birlikte sepete ekleyince ekstra indirim yapıyor fakat hiç bir türlü kabul etmiyor sepeti.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • ne 4080 ne 4090da indirim olmuyor kötü oldu bu

• Wadjet kullanıcısına yanıt

Dur ben bütün kombinasyon ve permütasyonları bir deneyeyim:)

• Sintai kullanıcısına yanıt

Çözebildin mi?

7600X ve B650'leri ayrı ayrı alınca sorun yok ama birlikte alınca indirimden ötürü aldırtmıyor.

Hala düzelmedi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • G.skill 3600 32Gb ram bakıyordum en düşük amazonda 2777 idi. Baktım burda 2600 e geliyor dayanamadım aldım bakalım. Durduk yere masraf çıkardım kendime.

• Arkadaşlar çift kampanya olduğu için sorun oluyormuş o yüzden pek indirimin pek anlamı kalmadı galiba gene almak mantıklı mıdır bilmiyorum

başka siteden işlemciyle beraber 22184 tlye geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensar251 -- 17 Mart 2023; 14:49:44 >
  • Ekran kartlarında indirim yok mu?

• JAX kullanıcısına yanıt

7900xt 17bin

• Vatan Bilgisayar Seçili Bilgisayar Parçalarında %20 İNDİRİM! [ANA KONU]

@ensar251 Düzelttiler hocam.

7600X - 4858 TL

B650M-A WIFI - 4268 TL'ye geliyor.

Siparişi geçebildim.

hayırlı olsun ben de geçiyorum şimdi

7600x de stok soğutucu yok biliyorsunuz değil mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensar251 -- 17 Mart 2023; 16:1:54 >

Teşekkürler. Size de.

PSU olarak N11'de QP Bilişim FSP Hydro G Pro satıyordu onu tercih ettim. Nays iadesi ile birlikte 1844 TL'ye geliyor.

SSD, Kasa ve AIO soğutma kaldı geriye.

Edit: Evet biliyorum. Arctic LF II 280'lik düşünüyorum fakat kasaya karar veremedim bir türlü.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.