Bildirim
vatan bilgisayar servis dönüşü teste ne demek
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Teste gitmiş işte, test edilsin duruma göre yollarlar anakartını. -
Servise gitmiş arızası giderilmiş şimdi test ediliyor. -
dün başıma geldi. servis dönüşü testte demesi ürün servise verdiğiniz şubeye döndü test ediliyor demek ama siz o yazıyı görünce bulunduğunuz ilin şubesini arayıp konusun servisten size gelip alabilirsiniz diyeceklerdir. -
Son dediginden birsey anlamadim :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konu eski ama bilen birisi denk gelirse cevaplamasını rica edeceğim.
İkidir ürünü aynı şikayetten servise gönderdim. Oradaki eleman ikinci defa aynı şikayetten olduğu için iade kabul edilir büyük ihtimal dedi. Marka A4 Tech.
Anladığım kadarıyla "servis dönüşü testte" ibaresi Vatan'ın şubeye gelince yazıyor. Bu durumda iade olmadı herhalde değil mi? Yoksa iade olma ihtimali de var mı? Yani iade olsaydı "testte" diye yazarlar mıydı? -
iade olmadı.
tamir de olmadı bir sorun yok deyip geri verdiler. bi daha da ne vatan'dan ne de a4'ten ürün almam. sorunu kafamdan uyduruyormuşum muamelesi yapıyorlar adeta.
50-60 liralık ürün için 4 defa gidip geldim, rahat ürünün fiyatı kadar benzin parası vermişimdir zaten..
allahın amerika'sından bi internet sitesinden ürün alıyoruz, sorunlu deyince hiç eldekini bile istemeden, hiç uğraştırmadan yeni ürün gönderiyorlar, bir de kendi ülkemizdeki gördüğümüz muameleye bak.. -
iPhone 5S cihazimi şu sikintilardan servise gönderdim: Ön kamera tozlanmasi, Batarya ve cihazdan istenilen performans alinamiyor, cihaz 24 saatte sadece 2 saat kullaniliyor diğer 22 saat kapanip açiliyor.
Şu anda servis dönüşü testte diyor. Eğer cihazim gelirse buraya editlerim değişim mi, onarim mi oldugunu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar aynı durum bende de var fiziki testten bahsediliyor burada. Geçen laptop u verdim servise Vatan aracılığı ile, tamir edilip geri gönderilmiş teknik servisten. Şuan servis dönüşü test muhabbetinde, yani bir yerlerde sürünüyor 4 gündür. Aradım sordum fiziki testmiş kırık dökük vs. var mı diye bakılıyormuş, Öyleyse adam gibi açıklama yazsalar ya işte..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X