Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar Tüm Notebooklarda %18 KDV İndirimi (22-23 Nisan)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
2.603
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce böyle bir mesaj aldım. 3.500 lira civarlarında bir notebook arıyorum ama fiyatlar gerçekten düşmüş mü bilemedim. İlgilenen arkadaşlar varsa, önerebileceği modelleri toplayalım burada.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bu cihazda HP'nin geri ödeme kampanyasından yararlanabiliyor muyuz? yani 3.389 - 480 = 2909'a satın alabiliyor muyuz acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mağazalarda geçerli mi acaba? yoksa sadece internette mi?
  • HP Pavilion Gaming 15-bc001nt almıştım yılbaşından önce ki kdv indiriminde halen o fiyatlara inmedi tekrar.
    Şimdi ki fiyatlarda fena değil, günümüze göre değerlendirilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IsmailAkdag

bu cihazda HP'nin geri ödeme kampanyasından yararlanabiliyor muyuz? yani 3.389 - 480 = 2909'a satın alabiliyor muyuz acaba?

Önce HP geri ödeme kampanyasına kayıt olmanız gerekiyor sonra notebook'u alabilirsiniz, önce notebook alıp sonra kayıt olursanız geri ödeme kampanyasından faydalanamıyorsun. (tarihsel olarak fatura tarihine ve kayıt tarihine bakıyorlar.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeNNiSeR -- 22 Nisan 2017; 12:8:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratgnl

Mağazalarda geçerli mi acaba? yoksa sadece internette mi?

Bu tür kampanyalar yaptığında genelde mağazalarda da geçerli oluyor kampanya.
    Geçerli değilse özellikle "internete özel" diye ibare koyuyorlar zaten.

• selamlar, ne dersiniz xps15 alinir mi? 6600 civari sanirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatlar gerçekten düşmüş excalibur baktım hafta içi şimdi fiyatı 600 lira birden düşmüş 👍 süper

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,
    Bu cihaz hakkında ne düşünürsünüz?
    http://www.vatanbilgisayar.com/omen-by-hp-15-ax200nt-core-i7-7700hq-2-8ghz-16gb-1tb-512ssd-15-6-gtx10504gb-w10.html

Kampanyadan önce 6500 gibi bir fiyatı vardı sanıyorum. HP indirimi kullanılabiliyorsa 5200'e geliyor.
    7. nesil 7700hq işlemcili
    PCI-e 512gb SSD olması (galiba Samsung evo 960)
    16 ram ve yine idare eder 1050ti ile benzer çok iyi makina bulamadım.
    2.2 kg ağırlığında. Diğer oyun laptopları genelde çok daha ağır.
    Hafif olanlar da 8000-9000'den yukarı.

• ordaolmayanadam O kullanıcısına yanıt
    1050Ti değil hocam, 1050. 3500 civarındaki HP'lerde aynı kart varken bence değmez. Dell 7567 yeni yeni geliyor ve fiyatı da uygun, bakmanızı öneririm ancak o da büyük mağazalarda yok sanırım.
  • Shaq Diesel S kullanıcısına yanıt
    Bu laptobu kullanıyorum 1050 ti ekran kartı. Hp 480 tl iadesiyle 5200 tl gibi bir rakama geliyor. Diğer gaming laptoplarda bu fiyata bu donanımı Türkiyede bulmak zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratgnl -- 23 Nisan 2017; 23:29:35 >
  • muratgnl kullanıcısına yanıt
    ordaolmayanadam O kullanıcısına yanıt
    Hocam pardon, ismin yanında yazan özelliklerde 1050 görünce böyle yorum yapmıştım. Detaylı özelliklerde dediğiniz gibi 1050 Ti var. Yalnız aynı yerde ağırlığına 3.35 kg yazıyor ki herhalde yanlış girilmiş çünkü 15.6 inç bir bilgisayar için çok fazla. 2.2 kilogram bilgisi muhtemelen doğru çünkü kasa şekli Pavilion serisine çok benziyor ki onun da güncel modelleri bu civarda. 512 GB SSD'si PCIe NVMe ise o da olumlu. 1050'li Pavilion'larla kıyasla arada önemli bir fiyat farkı var ancak işlemci, geniş SSD gibi özellikler düşünüldüğünde bu fiyatlara çıkılabiliyorsa düşünülebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.