Bildirim
Vatan bilgisayardan aliyorum ?
Apple M4 çipli iMac Hepsi-Bir-Arada Masaüstü Bilgisayar: 8 çekirdekli CPU, 8 çekirdekli GPU, 24 inç Retina Ekran, 24 GB Birleşik Bellek, 512 GB SSD Depolama, Uyumlu Aksesuarlar. Gümüş Rengi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DL6L7WY1
23 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Finansal takipçiler veya yastık altında doları olan arakdaşlara sorarsan onlar fiyatın düşüp düşmeyeceğini daha net söylerler -
Doların düşçeği pek belli değil ama belki kurban bayramına doğru hem vatanda hemde dolarda iyileşme olabilir ama kesin değil. Kurduğun sisteminde bazı fazlalıkları var f/p ye kaçarsan daha iyi sistem çıkabilir fx6300 çok iyi olmamış o sisteme ilerde sıkıntı yaşayabilirsin. i5 4590+Gigabyte h81ms2pv seçeğinide düşün fx8320 almaya niyetlenirsen. Kasadan çok ekstra beklentilerin yoksa Gigabyte İF 233 alınıp para işlemci soğutucsuna yada ekran kartınada eklenebilir belki r9 280x bile sıkıştırabilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaanx -- 16 Eylül 2014; 15:48:10 > -
Sistemi cok dusundum fakat suan benim icin en hayirlisi bu, bidahaki ayda bir sogutucu alip 6300 u 4.4 o.c. ledimmi is gorur heralde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: drag1o
Sistemi cok dusundum fakat suan benim icin en hayirlisi bu, bidahaki ayda bir sogutucu alip 6300 u 4.4 o.c. ledimmi is gorur heralde.
adam sana gayet güzel bir tavsiye veriyor. sen benim için en hayırlısı bu diyorsun. o zaman niye konu açıp bu sistemi alayım mı diye soruyorsun? -
quote:
Orijinalden alıntı: testerenecmi
quote:
Orijinalden alıntı: drag1o
adam sana gayet güzel bir tavsiye veriyor. sen benim için en hayırlısı bu diyorsun. o zaman niye konu açıp bu sistemi alayım mı diye soruyorsun?
Fiyat konusunu sormak icin actim konuyu necmi abiii...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X