Şimdi Ara

VATAN BİLGİSAYARDAN HİÇBİRŞEY ALMAYIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sakın vatan bilgisayardan bişey almayın lenovo y510p modelini mağazada kurulum yaptırıp herşeyi çalışıyor denilip teslim ettiler evde kamerasının çalışmadığını 2 gün sonra farkedebildim geri götürüp ambalajıyla birlikte sorununu söyledim değişim istediğimi bana ne yapılmasını sormalarına rağmen değişim yapmayıp 2 günlük laptopu teknik servise gönderip değişimin teknik servisin karar vereceğini söyleyince şoke oldum 20 gün servis süresinin olduğunu söylediler ve cihazım 13 gün sonra teknik servisten tamir edilmiş şekilde gönderdiler arıza kaydında benim değişim istediğim yazdığı halde 2 günlük cihazı tamir edip yollamışlar vatan bilgisayar sitesinede mesaj yolladım aynı şekilde onlarda teknik servisin değişim kararının kendisine bağlı olduğunu söylüyorlar 15 günlük değişim hakkımı resmen çiğnediler hem vatan hemde lenovo

• beğenmedim diyip iade edicektin kurcalama herşeyi
  • Ben gayet memunum hiç çamur atma.
  • Çamur yağmuru

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herhalde kurcalayacağım mal benim değilmi para vermişim okadar arızalı mal satıyolar onuda söyledim bi üst modelini almak istiyorum dememe rağmen adamlar bildiklerini okumaya devam ettiler bende tüketici haklarına gideceğim
  • çamur atma diyenler avukatı oluyorlar galiba ben burada milletle durumu paylaşıyorum
  • Vatandan müsteri memnuyeti sıfırr arkadaşım sıfırr

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baska bi yer yokki turkiyede ekseni hic bilmiyorum vatandan iyimi degilmi

• bende işlemciyle ram aldım ne zaman kargolayacaklar acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: exynous

Baska bi yer yokki turkiyede ekseni hic bilmiyorum vatandan iyimi degilmi

Eksen vatandan kat kat daha iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: bermuda23

herhalde kurcalayacağım mal benim değilmi para vermişim okadar arızalı mal satıyolar onuda söyledim bi üst modelini almak istiyorum dememe rağmen adamlar bildiklerini okumaya devam ettiler bende tüketici haklarına gideceğim

beğenmedim desen mecbur değiştireceklerdi. sayende tecrübe etmiş olduk anlattığın için teşeşkür ederiz.

bir malda ilk günden arıza çıkarsa beğenmedim diyip değiştirmeye çalışacağım başıma gelirse.
  • Boşa camur atıyorsun. Ben 1 hafta önce monitör aldım sağ üst köşe ledleri yanmıyordu ekran karanlıktı götürdüm aynısı ile değiştirdiler.
  • Vatan candır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatan değil hemen hemen her teknoloji mağazalarında maalesef müşteri memnuniyeti sıfır bunu tüm elektronik mağazalarda çalışmış biri olarak söylüyorum alacağınız ürünü mağazalarda inceleyin ve internetten alın kafanız agrimasin ....
    Ayrıca satın aldığınız leptoplari kontrol etmiyorlar yalnızca w8 aktivasyonunu yapıyorlar buyüzden aldıktan sonra cihazinizin WiFi , bluetooth, kart rader, mikrofon ,dvd rom, camerasini mutlaka kontrol edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliosman2323 -- 25 Ekim 2014; 0:02:11 >
  • bermuda23 kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun kardeşim..
  • Bu vatan dolar biraz yükselse hemen fiyatlara zam yapıyor ama dolar düşünce fiyatlar niye düşmüyor anlayan var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.