Şimdi Ara

Vatan computer nasıl hala ayakta ? (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
417
Cevap
0
Favori
48.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim 2.5 senesini dolduran Huawei p9 telefonum n11'den 1650 ye almıştım şuan vatan bilgisayara bakıyorumda 2.500'e satılıyor anlam vermek güç.
  • Gidip 1700 TL'ye TrendYol n11 HB gibi siteler üzerinden satış yapan ne olduğunu belirsiz sözde "firma"lardan AirPods mu alayım 1900 TL'ye VatanBilgisayar'dan mı alayım?
    Çöpe atma riskini göze alabilecek kadar param yok. VatanBilgisayar 'dan alırım daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yalapirasayi

Bu kotulediginiz firmalar istihdam sagliyor.Dukkan kirasi personel gideri var.Tabiki internet satisina gore daha pahali olacak. Sizin gibi firmalari kotuleyen insanlar magazaya gelir o internette 50 lira magaza 80 lira dedigin kulakligi yarim saat anlattirir. Adam sana hizmet veriyor internet sadece urunu veriyor
    İstihdam kısmına eyvallah ama internetten satan mağazalrın çoğunun da canlı kanlı mağazası var. Onu geçin HepsiBurada'nın deposunun büyüklüğünü bir düşnüün o alan bedava değil, o ürünlerde kendi kendine uçup gelmiyor bize onları paketleyen, kargolayan, depolayan, ve bunları yöneten binlerce insan var. Bunun yanında kargo firmaları da bu işler eliştikçe büyüdü onlarda da bir ton insan var. Bitti mi bitmedi? O kadar sunucu masrafı, o deponun kirası veya satın alım maliyeti, kargo maliyeti bunlar hiç düşünülmüyor. Vatan, Teknosa istihdam sağlıyor, dükkan kiralıyor da diğer firmalar gökten mi indiriyor bu ürünleri?

Ki dediğim gibi dükkanı olup da n11de, hepsi burada da trenyolda mağaza açanları zaten saymıyorum onlar zaten dükkan tekosadan bir farkı yok ama hala ucuz satıyorlar :) Ki çoğu küçük esnaf sayılabilecek dükkanlar gelirleri çok daha az olduğu halde ço kdaha ucuza veriyorlar.

• quote:

Bu kotulediginiz firmalar istihdam sagliyor.Dukkan kirasi personel gideri var.Tabiki internet satisina gore daha pahali olacak. Sizin gibi firmalari kotuleyen insanlar magazaya gelir o internette 50 lira magaza 80 lira dedigin kulakligi yarim saat anlattirir. Adam sana hizmet veriyor internet sadece urunu veriyor
    Mağaza çalışanları dandik ürünleri müşteriye kakalayıp, indirimli ürünleri kendilerine alıyor. Bu mu hizmet?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wardstone kullanıcısına yanıt
    Haklısın zaten paran her türlü çöpe gidecek 1700 gideceğine 1900 gitsin.

• çünkü hala çok eski kafa yapısına sahip insan var. örneğin abim onu yerden yere vursan kartını nette harcamaz karne zamanı gider 1gb tablete 500 600 domalır gelir. 300 400 e aldığı tablet ips bile değil leş gibi ekranı var donuyor çocukta geri zekalılık başlatan cinsten. gidin alan tiplere bakın aklı başında olan ya da teknolojiye ilgisi olan var mı. ya karne hediyesi ya doğum günü çocuklara falan alıyorlar teknosadan usb uzatıcı aldım netten uğraşmayım diye uygundu fiyatı ve marka bir şeydi o ara 2 3 kişi tablet aldı kasiyer bu işini görür diyor dayıyor ayakkabı satın alırken ne kadar teknolojik detay veriyorsa o adamada o kadar veriyorlar çocuk oynayacak pahalı alma bilmem ne 100 lira etmeyecek tablete 300 400 geçiriyorlar iyi yapıyorlar... yine vatan bazen netten bile ucuz olabiliyor soundbar nette 600dü ben orada 500e aldım sony canavar gibi. denk getirmek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrelll -- 27 Ocak 2020; 21:13:55 >
  • Arkadaşlar piyasa serbest piyasa.
    x ürünü bir yerde ucuzken aynı yerde y ürünü pahalı yana yana tv ararken aradığım 55 inc tv grundig vatan da vardı tekel mi olmak istiyorsun çeşit olsa rekabet olsa kötü mü kimse kimse git zorla o ürünü şuradan al demiyor vel hasıl ne osuruk bir konu bu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vatanların goldların teknosaların varlığını devam ettirmesi alıcının menfaatinedir.Ne kadar çok satıcı o kadar rekabet ve ucuz fiyattır.Sen yine vatandan teknosadan alma ama bu şirketlerin varlığının devamı senin alacağın ürüne indirim olarak yansıyacaktır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AİGUN kullanıcısına yanıt
    Sacmalamissin bos konusuyorsun

• İthalatci firma garantisi çogunda yok kardesim.
    Olanlar var tabi ama insanlarin guven problemi var. Mesela 5 bin tl ye bir tv alicam ben bu 5 bin i verirken ya bozulursa karsimda muhattap bulamazsam kimse benimle ilgilenmezse adam dukkani kapatip giderse ne yapicam ? Gibi soru isaretleri varken vermem. Ama kulaklik alacaksam 100 -200 liraya internette daha ucuzsa o riske girerim alirim onda problem yok zaten.

• Yalapirasayi kullanıcısına yanıt
    Tamam sana iyi çalışmalar Vatan ya da hangi mağazada çalışıyorsan.

• quote:

İthalatci firma garantisi çogunda yok kardesim.
    Olanlar var tabi ama insanlarin guven problemi var. Mesela 5 bin tl ye bir tv alicam ben bu 5 bin i verirken ya bozulursa karsimda muhattap bulamazsam kimse benimle ilgilenmezse adam dukkani kapatip giderse ne yapicam ? Gibi soru isaretleri varken vermem. Ama kulaklik alacaksam 100 -200 liraya internette daha ucuzsa o riske girerim alirim onda problem yok zaten.
    HepsiBurada (satıcı da hepsiburada olanlar) bana vatandan ve teknosadan daha çok güven veriyor valla :) Ayrıca garantide aldığın yer değil ithalatı önemli firma batsa da servis batmıyor. Garantisi çoğunda yok diye de bir şey yok. Türkiye'de ürün satıyorsan 2 yıl garanti vermek zorundasın. Bu ithalatçı olur, resmi servis olur, distribütör olur ama olmak zorunda.

• AİGUN kullanıcısına yanıt
    Ben magazada calismiyorum. Sana internetden iyi alisverisler. Arizali bir urun denk gelirse forumda ah yandim vah bittim diye baslik acip kafa utuleme. Iyi aksamlar

• adam teknolojiyi donanimhaber den ibaret saniyor kkskfjk
    prof doc bi hoca, alacagi bilgisayari itopyadan mi topluyor saniyosun? IT uzmani adam bile tlfnunu teknosadan aliyor
    tv, utu vs ekstra satilan urunleri saymiyorum

• Yalapirasayi kullanıcısına yanıt
    iade diye birşey var güzel kardeşim.mağaza'dan aldığın ürün de sıkıntı olduğunda değişime gidilmeyip,direk servise yollanmasını da biliyoruz,sonra bir dünya servis raporu değişim vs haftalarca beklersin.
  • çok basit. bir çok avm'de mağazaları var.
    bu avmlere gidenlerin çoğunluğu emin olun araştırmıyor.
    Fiyatlar yüksek olsada indirime girdi deyip satış yapiyorlar. çoğu da inanıp alıyor. Görerek almak istiyor bir çok kişi.
  • McCarty kullanıcısına yanıt
    Banada 1 gun indirime girdi dediler alin dediler inanip almadim 1 hafta sonra gittim fiyat yukselmis cocuk dogru soylemis

• quote:

Banada 1 gun indirime girdi dediler alin dediler inanip almadim 1 hafta sonra gittim fiyat yukselmis cocuk dogru soylemis
    araştırın hocam. ha ben hiç mi almadım? çok ürün almışlığım vardır. ama %95'i piyasadan uyguna veya aynıydi.
  • İnternetten aldığın ürünü kullandığın zaman kolay bir şekilde iade edemezsiniz mesala ben Teknosa dan aldigim cihazı kullandım 30 gün içerisinde iade ettim

• Internetten aldigin urunde ariza varsa degismezler onlarda servise gonderir. Ariza yoksa 15 gun icinde degisim veya iade hakkin var urunu gormeden aldigin icin

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.