|
Vatan computer nasıl hala ayakta ? (21. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bir mağazanın parekendesi var ise, şubeleri mağazaları var ise, o mağazanın sadece internet satışı olan bir mağazadan daha ucuza satması çok zordur. adam gidip parakendeden hemen bir ürünü alacak ise bu lükse girer. çünkü mağaza giderleri çalışan giderleri bunu etkiler, internetten ucuz olursa bu sefer mağazadan pahalı alan kafa şişirir..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi focusrite -- 4 Temmuz 2020; 8:11:22 > -
Vatan'ın hizmeti hakkında çok fazla tecrübem yok fakat turuncu umarım en kısa sürede iflas çeker.
-
Vatan bilgisayar beni şimdiye kadar hiç mağdur etmedi. Monitör almıştım, arıza çıktı sorgusuz sualsiz iade aldılar. Tek sıkıntıları piyasaya göre pahalı olmaları. Teknosa'dan oyun kolu almıştım, burnumuzdan getirmişlerdi...
-
www.vatanbilgisayar.com
HP 160 Kablolu Klavye & Mouse Set -Siyah fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dahttps://www.vatanbilgisayar.com/hp-160-kablolu-klavye-mouse-set-siyah.htmlşu klavye setini bim'den daha iki gün önce 99 tl'ye aldım. vatan'da 242 tl
-
Sahibi akpli yandaş birşey olmaz
İlk çıktığından beri piyasadan pahalı satıyor vatan kazık atan sloganı bu yüzden ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azazel Geri Dönüyor -- 7 Kasım 2021; 12:57:53 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Daha dun girdim yazici aldim piyasanin en ucuzunu buldum gelip alisveris yapanların hepsi internet daha ucuz ama 50 100 200 fazla veririm basim agridi mi karsimda vatani görürüm ve ürünü görerek alirimcilar bir derece de haklilar
elektronik ürünlerde sıkıntı çıktımı insanlar biryerlere gidip karşısında insan bulmak istiyor sorun çözecek ondan batmaz kolay kolay
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ekşi sözlük
24 kasım 2021 vatan bilgisayar dolandırıcılığıhttps://eksisozluk.com/24-kasim-2021-vatan-bilgisayar-dolandiriciligi--709350Daha yeni gündem mevzusu. Karşında bulduğun insan genelde satış sonrası çözüm konusunda problem çıkarıyor.
-
Napsinlar mağazası olmayan dandirik siteden alıp kargoda kasa patlamış şekilde gelince uğraşsinlar mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çözümü toplu almamak
gelince toplamak
Kaliteli hizmet veriyorlardır o yüzden açıkcası ps5 i vatandandan aldım.Hiç sorun olmadan ürün elime bir gün içinde geldi.Bir firma kaliteli iş yapıyorsa insanlara güven veriyorsa batmaz.Fiyat falan hikaye gider 3 kuruşa ucuz satan yerden alırsın başın ağrıdımıda şikayet edersin ondan sonra adamların umrunda bile olmaz karşında muhatap bulamazsın
Bimeks guzeldi be, ucuzdu. Ozluyorum. Best Buy'da gelmisti Turkiye'ye fazla duramadan gitti.
-
vatan bilgisayar müşteri hizmetleri konusunda diğerlerinden çok daha ileride. Emin olun mediamarkt vs'ye bulaşın o zaman vatan bilgisayar'ın kıymetini anlıyorsunuz. Fiyatları yüksek piyasaya göre ama zaten almak isteyen veya "işim değişim, iade veya garantiye düşerse nasıl yaparım" diyen genelde vatan bilgisayardan alıyor ürünlerini. zamanında mediamarkt'a iade için gittiğimde adamların tekme tokat dövüp mağazadan atmadıkları kaldı, personel kalitesi yerlerde, her türlü çakallık var malesef.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MSerhan -- 2 Aralık 2021; 9:3:39 > -
En son alışveriş yapalı iki yıl oldu. pc ve tel almayı düşünüyorum ama birden fazla mağazaya bakacağım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X