Şimdi Ara

Vatan computer nasıl hala ayakta ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
417
Cevap
0
Favori
48.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kadar fahiş fiyatlara satmasına rağmen iflas etmediler, bunlar nasıl hala ayaktalar ?

Aynı şekilde Teknosa, 1 tane dandik kulaklığa 100 lira istiyorlar

Müthiş kar oranları var.

Redmi note 8 internette 1400 lira teknosada 1800 lira.

Vatan computer nasıl hala ayakta ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kortekes -- 26 Ocak 2020; 20:12:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bimeks, Gold falan battı ama bunlar batmadı. Umarım yakında batarlar da kurtuluruz.
  • Bimeks gold saturne olan oldu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çünkü insanlar gidip vatan dan %200 daha pahalıya alıyor, bu kadar kar eden bir firma neden batsın?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternetten Redmi Note 8 Pro aldım 2000 e. Sonra vatana gittim 2800 yazmışlar üstüne çizik çekip 2500 yazmışlar lütfeder gibi. Benim aldığım cihaz MI TR Garantili. O ne garantili belli değil

• Taksitle aldıkları için olabilir diye düşünüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatan bir kesime güven veriyor o yüzden tercih ediyorlar sorun yaşarsak gidelim dükkana kafalarına atalım düşüncesi içindeler. Teknosa da sanırım sadece sabancıya ait olduğu için ayakta

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vatan Computer mi MediaMarkt mi ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teknosa arada güzel indirimler yapıyor sanırım jbl c100 si 55 liraya aldım

Edit: Şu an 70 olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A112A26DD -- 26 Ocak 2020; 10:47:58 >
  • Veledleri bi güzel kazıklıyorlar + teknoloji Konusunda cahillerde buna dahil.
    Veledler için bu şöyle işliyor. Hazır eline 2 kağıt bak sana şu sistemi topluyoruz şunu yaparken yanımızda olacan falan iyi güzel gönlünü alıyorlar.
    Bu kesim hala azalmadı çünkü mesela yayıncıların a b şirketi ile anlaşıp yaptığı (burası tartışmalı) kasayı alamıyorlar ailesi güvenmiyor.

Teknoloji konusunda Cahiller ise bakıp da alanlar. Ne özellik bilirler ne başka bir şey. Pahalı ise iyidir mantığı da buna dahil. (Kaç para bu 7 küsür e aldık baya büyük. İyi görünüyor diye diyalog geçtiğini duymuştum misafirlikte. Bana kalırsa çöp idi.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StalkerReborn -- 26 Ocak 2020; 10:56:20 >
  • Hocam siz bir ürünü almadan araştırıp, bür kaç yerden fiyat toplayıp, iyice değerlendirdikten sonra alanları kaç kişi sanıyorsunuz ki? Emin olun %1 bile değildir. Ayrıca zenginin vakti değerli, bunu araştırmak için kaybedeceği vakte eşdeğer olan parayı ürüne veriyor. Çok da önemli değil adam için.

• Ticari is yerleri alisveris yapiyor ayrica seneler once dolar dusuk ve taksit yapilirken yuzde 25 hatta yuzde30 indurumleri vardi ve indurimler tum urunlerde gecerliydi o donem vatandan alisveris edenler bilirler kuyruk dykkandan tasar sokagin diger ucuna giderdi sanirim o donem cok kar ettiler ayrica vatanin sahibinin bu isi nasil yaptigina dair kitabi bile vardi zamaninda ben okumadim ama bir ara satiliyordu raflarda hatta bir ara ben reonlarinda bal bile gorduydum

• Düşük profilli arkadaşım, mağazadan almak tercih meselesidir. İyi bir kampanya vs olur alınır. Örnek Assassins creed oddysey omega 80tlden satıldı. Alana hakaret mi edelim.

• Geçen cpu için soğutucu almaya gittim. Orta yaşı birazcık geçmiş biri geldi evo 970 sordu 1tb. 1300 küsür lira dedi. Tamam onu ver dedi. Yanina 860 mı alsam yoksa 2. 970i mi diye başladı konuşmaya görevli ile. Neyse birleştirmeyi düşündüm heralde tam performans vermez dedi 860dan vaz geçti.
    O günlerde her yerde 970 tb 1050 1100 lira arası idi. Vatanda indirim ayağına ayak üstü geçirdi.

Bu kar farklılıkları ile neden batsın ki?
    Alıcısı olmasa bile tıka basa dolu oluyor her gün neredeyse.
    Mutlaka 3 5 geçiriyorlar.
    100de 1 ine geçirse zaten büyük para. Günde 1000lerce kişi uğruyor.

• 100-200 TL fazla veririm internetten aldığım ürün gibi 15 gün uğraşacağıma direk değişimi veya iademi alırım. Ayrıca ürünü görerek alırım. İnternetten iade edilen ya da kullanılmış ürünü de almam. Bu arada vatan da aynı şeyi yapıyor (tekrar paketliyor) fakat üzerindeki bantlardan bunu anlayabiliyorsunuz. Teşhir ürünü de verebiliyorlar bazen vatanda. Zaten internetten alınacak ürün var alınmayacak ürün var. Ekran kartı vs. gibi.

• enflasyon düşüyor faizler düşüyor dolar düşüyor teknosa hala doları 7 küsür lira sanıyor o fiyattan satıyor.

inşallah en kısa zamanda batarlar. türk halkıyla dalga geçemez kimse. dolar düştü fiyat düşüreceksin !
  • Belki de kara para aklayan paravan şirketlerdir 🤨

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.