Şimdi Ara

Vatan computer nasıl hala ayakta ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
417
Cevap
0
Favori
48.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Normal karla yerinden satış farklı kazık farklı. Göz göre göre kazıklanarak almak cahilliğin daniskasıdır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MediaMarket mezarcı bir firmadır
  • PeTeRPaNN kullanıcısına yanıt
    Ok uzatıpda boş yere hakaret etmeye,kalp kırmaya gerek yok.Sana be senin gibilere yüksek zekanız ile hayatta mutluluklar

• Teşekkürler bence de uzatıp boş yapmayalım

• Batmasının bana veya ülkeye ne faydası var? Veya size?

Çoğu ürünü fıyatından dolayı internetten alma eğilimim varken, bazen de aynı gün gidip inceleyip almak hoşuma gidiyor. Para kimden çıkıyor benden, kime gidiyor size değil. Sizi ilgilendiren kısmı neresi?

Herkesin kendi tercihi.

İnsanların bekledikleri farklı. Kimi ürün alırken dokunarak inceleyerek bilgi alarak sahip olmak ister kimi de fiyatı uygun der çeşitlilik fazla der acelem yok internetten alır.

Bir ürünü internetten alınca dahi olunmuyor. Almayan gerizekalı da olmuyor. Sadece tercih meselesi bırakın insanlar kazandıkları paraları özgürce sorgusuz sualsız harcayabilsinler ve bunu yaparken de itham edilmesinler.

Kaldı ki keşke mağazacılık coğalsa, fiyatlar daha ulaşılabilir olsa insarlar ekmek yese. Bugün burun kıvırdığınız sektörden aileleriyle birlikte kaç kişi geçimini sağlıyor bir fikriniz var mı? Bundan rahatsız olmak nasıl bir duygudur. Ya bir ev geçindirmenin hayatın zorluğundan haberiniz yok ya da benden gayrisi ne yaparsa yapsın zihniyetindesiniz.

• Var tabi. Aracı firmayla uğraştırmaz kendi garantiye gönderir. Tamiri mümkün değilse yenisini verir. Malının arkasında durur. Ben vakti zamanında exper tablet aldım. Aldıktan aylar sonra arıza yaptı verdim, tamiri olmadı yenisini aldım. Arkadaşım arızalı olan bluetooth mouse 3 kez arka arkaya arızalı çıkması sonucu değişti. Sonuç olarak fiyatları bir miktar yüksektir ama müşteri dostudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ntr34 -- 26 Ocak 2020; 15:29:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkçası birilerinin batmasından ziyade çeşitlilikten yanayım. Vatan, teknosa gibi firmalar olmasa nasıl kıyaslama yapılacak? İnternetten satın almanın artısı olduğu gibi dezavantajları da var. Herkes biliyor uzatmaya gerek yok.
    Satın alacak arkadaşlar her yeri karşılaştırarak kendi kararını verebilir. ister istemez bu firmalar fiyatlarını düşürüyor. Özellikle stoklarında kalmış ürünleri internetten bulamayacağınız fiyatlara satıyor.
  • adam VATANDAN pc toplayınca bedavaya teknik servis imkanı sağlıyor.
    Öteki türlü pc toplamayı bilmeseydi bir bilgisayarcıya en az 80-100tl verip toplatması gerekecekti.
    Malum pc topladığında sana sonuna kadar yardımcı olan küçük dükkanlarıda vergi adı altında kırbaçlattı devlet.

yani;

PC TOPLAMAYI BİLMEYEN ADAM + VATAN = EVDE PC KEYFİ

• Bilen bilir vatan bazen bir indirim yapar başka hiçbiryerde o kadar ucuza bulamazsın.

• Vatanda bazen güzel indirim oluyor bazı ürünlerde . Ben internetten sipariş vermeden önce önce bir vatana bakarım . Bazen internetten bile uyguna ürün bulunuyor .

• Zaman zaman güzel indirimleri oluyor yok değil, sadece fırsat buldukça almak lazım diye düşünüyorum
  • Başlık vatan computer mağazaları diye değiştirilmeli

• quote:

Orijinalden alıntı: mert_özcan

Bu mesaj silindi.
    Bu adama sonuna kadar hak veriyorum kimse mağazadan aldığı ürüne 3-5 fazla verdi diye geri zekalı değildir! Bu tip mağazalar internetten yapılan satışların aksine elektrik, su, çalışanların giderleri, kira, vergi gibi diğer masrafları ürün fiyatına ekleyerek satış yapmak zorunda oldukları için her zaman fiziksel satış yapılan yerler internet fiyatlarına kıyasla yüksek olur.

Bu insanlara hakaret eden sığırlara gelecek olursak en basiti git bak ince hesap, akakçe gibi yerlere en ucuz ve en pahalı ürünler arasındaki fark yer yer 2 bin liraya kadar çıkıyor ama sizin gibi salaklar pahalı daha iyidir mantığı ile en pahalı ürünü almayı marifet sanıyor.

Kendimden örnek vermek gerekirse geçenlerde de konu açtım "11 bin liraya sistem toplamak ve sonrasında yaşananlar diye" internetten alsam daha önceki tecrübelerime göre cihazlar farklı firmalardan kargo ile gönderileceği için en aşağı 1 ayda bütün parçalar elime ulaşmış oluyor. Ki 7 sene öncesinde topladığım sistemde "akıllılık edip" internetten en uygun fiyata aldığım sistem 2 buçuk ayda anca kullanılabilir hale gelmişti.. Bende bu nedenle beklemek istemediğim için 1950 liralık anakarta 2050 lira, 1 ayda 2950 liraya gelecek ekran kartına 3400 lira verdim ki internette en hızlısı ve 2. en uygun fiyatlısı 3250 lira. 1-2 ay beklemek yerine toplamda 300-500 fazla vermek önemli değil.. Bunu anlatamazsın insanlara. 14 günde koşulsuz iade hakkı güzel bir nimet ama kaliteli bir firmadan alış veriş yapıldığında sorun yaşandığını görmedim, oluşan sorunlar genellikle kullanıcı tarafında yaşanıyor.

• Teknosa teşhir ürünleri bile ambalajlı fiyata yakın satıyor.

• Herkes siz degil arkadaslar.
    Ben gercek anlamda her seyimi internetten alirim.
    Ama buyuk abim magazadan almayi tercih eder.
    Herkes fiyat farkini takmaz. Internete güvenmeyen de var, kargoya güvenmeyen de, kargoyla ugrasamayacak insan da var, hemen alayim gorerek alayim elimde olsun diyen de. Yasi buyuk olanlar daha cok tercih ediyor bunu. Ama geri kafalilik degil bu. Tercih. Bu kadar basit bi tercihe hakaret edenin kendisi geri kafalidir.

Ayrica ticaretin t sini bilmeyen fiyata laf ediyor. Adam kira vergi fatura isci maasi vsvs. Ödüyor... bunu sen düşünmek zorunda değilsin tabii. Ayrica isci calisiiyor bu da istihdam demek. Batmasini istemek kotu bi zihniyettir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 26 Ocak 2020; 16:21:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wearesorryserver

Çünkü insanlar gidip vatan dan %200 daha pahalıya alıyor, bu kadar kar eden bir firma neden batsın?
    Abartmayın be, ne bok attınız firmaya, tamam melek mağaza değil ama piyasaya göre de en fazla yüzde 3-7 fiyat farkı var. İndirim olduğu zamanlarda yeri geliyor bedava fiyatına satıyor. O zaman niye sesiniz çıkmıyor. Fakirlikten olsa gerek.. Madem alamıyorum bok atayım mantığından kurtulun artık. Her şeyi kullanmak, deneyimlemek zorunda değilsiniz. Bilgisayar, telefon, internet ve ulaşım için araba yeterli. Hepsi aynı şeyi yapıyor, bu kadar kasmayın kendinizi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7DF5D07B0

Pahalı ama garanti sürecinde çok yardımcı oluyorlar

Alıntıları Göster
    Bir sonuç alınamadıktan sonra bende yardımcı olurum sana dostum hatta yanağına öpücük kondurur, yatırıp bir de masaj yaparım ooohhh pammuk gibi olursun böyle yumuşacık. oyş alskjhdkjsadlkas

• Bunun birkaç nedeni var:

1-insanlar internetten alınca kargoda ya da paketin içeriğinde sorun olunca kargo firması da paketi yollayan da işin içinden sıyrılmaya çalışır.ne yazık ki devletin buna yeterli yaptırımı ve denetimi yok.

2-Vatan yüzlerce kişiyi istihdam ediyor ve her ilde şubesi var.Antalya'dan aldığın ürünü Ağrı'daki şubesinden bile servise yollayabilirsin.yuzlerce insan istihdam eden ve bir sürü gideri olan Vatan, ürünü 1500'e satıyorsa internetten satan 1200'den fazlaya satmayacak ki interneti tercih edeyim.sen 3 kişi çalıştırıp 1 depodan ürün yollamana rağmen kurumsal firmanın sattığı fiyata satmaya çalışırsan kusura bakma ben seni tercih etmem.

3-ürünü görerek aldığın için sorunlu malı %99 almazsın.önceden açılıp tekrar paketlenmiş bir ürünü satmaya çalışan elemanlar %1 de olsa olur ama orası da şans işte.

4-Vatan'da bazen çok güzel indirimler olur.internetten bile ucuza satarlar.şahsen Vatan'da 1500 olan internette 1400 olan ürünü gider Vatan'dan alırım.karşımda kurumsal bir işletme ve her gün muhattap olacabileceğim yer var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetbayram5 -- 26 Ocak 2020; 16:35:24 >

• Eric Theodore Cartman. kullanıcısına yanıt
    Vatan'dakiler de distribitör garantili

• Hala Eticarete güvenemeyen ve anlık hadi gidelim alalımcılar sayesinde.

Birde nispeten ucuz olduğu anlar var. misal iphone 7 plus 32 Gb 4200 6 taksit almıstım. O zaman faizler yüksekti eticaret fiyatı üzerine tüketici kredisini ekleyince bile vatanın fiyatı ucuz kalıyordu. Derken böyle bazen ucuz olduğubnda ben de alıyorum. Bence batmalılar ama batmıyor. Fiyatlar pahalı ve ürünler eski ama arz talep işte.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.