Şimdi Ara

Vatan computer nasıl hala ayakta ? (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
417
Cevap
0
Favori
48.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zincir mağazaların çoğu avmlerde mağaza açıyor . avm giderleri malumunuz. artı personel giderlerini düşünün. mağzada milletin dağıttığı ürünü toplamala uğraşıyor birde mağazaya gelip iki saat ürün anlattırıp gidenleri falan düşünün . aynı işçi sayısıyla internette onlarca at fazla iş yapıyorlar.
  • Ona sözüm yok saatlerce anlattiran da çok yok da hadi saatlerce anlatiriyor diyelim sonuçta firmaların verdikleri para değişmiyor ki bu adam çok çalıştı daha fazla verelim demiyorlar ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • türkiye de verilen her hizmetin arkasında bir dolap çevirme vardır kesin ve net 6 yıllık e-ticaret tecrübeme dayanarak söylüyorum bunu sitede kampanya yapılırdı harbi indidirim ama bu indirimi ilk kampanyayı oluşturan bölüm çalışanları alırdı ondan sonra yavaş ayavaş şirketin en lat personeline ondan sonra sonra da müşteriye kalan bu olay insanımızın kanında var
  • Vatan Bilgisayar nasıl ayakta duruyor diye eleştirenler, buyursunlar her şeyi ucuza satan İstanbul Bilişim'in web sitesinden aynı ürünleri satın alsınlar. Hizmet kalitesini ve güvenilirlik konusunu daha iyi öğrenirler. "ucuz mal alacak kadar zengin değilim" sözünü de yaşayarak öğrenirler. Çünkü bizim insanımızın "başına gelmeden öğrenememe" gibi bir hastalığı var.
  • Bunlar ayni zamanda elektronik firmalari tarafindan bir sekilde destekleniyor, kar marjlari yuksek tutuluyor, cunku urun tanitimlari halk tabanina buagazalar vesilesiyle yapiliyor. Az urun de satsalar kurtarıyorlar.

• bugüne kadar hep vatan bilgisayardan yaptım alışverişlerimi ve hiçbir sıkıntı yaşamadım üstelik istanbul - izmir ve ankara illerinde ikamet ettim ve her şehirde çeşitli mağazalarıyla alışverişim ve diyaloğum oldu. onun dışında şu an ankara için konuşursam eryaman ve sincan mağazalarından özelikle memnun kaldım ama söğütözü mağazası için aynı şeyi söylemek mümkün değil. söğütözünde oem bölümüne gittiğinizde genelde personel çok ilgilenmiyor ve bilgisiz oluyorlar, ben tavsiye almak için gittiğim üründe satış yetkilisinden daha çok şey biliyorum. neden batmıyor diye üzülen arkadaş daha internetten satış yapan bir firma tarafından süründürülmemiş herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MSerhan -- 28 Ocak 2020; 10:48:55 >
  • Çoğu ürünü internetten alıyorum ayağıma geliyor
  • Garatiyle uğraşmam diyen cahiller için söylüyorum, thh de ücret iadesi kazanınca avukatları tarafından mahkemeye verilip, avukatlık ücreti mahkeme masrafı talep ediyorlar. 100 dolarlık ürün için 1 yıl uğraştırdılar avukattır, mahkemedir.. Kazandım ama avukattır, mahkemedir... Ogün bugün bişey satarken sadece fiyat gösteririm bak vatanda bu kadar diye.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Amacın ne? Vatan millet düşmanlığı mı? Yok yani aklı başında ve vatan millet düşmanı olmayan bir kimse istihdam sağlayan bir şirketin yada kuruluşun iflas etmesini istemez !!!
  • Ulan ne insanlar var. Binlerce insanın ekmek yediği yere, batsın insallah demek nasıl bir ruh hali arkadaş. Bu kadar mı sevgisiz ve a sosyalsiniz? Bu kadar mı yanlız ve eziksiniz? Şaka gibi.

• bi kere şunu almıştım en iyi fiyattı,

şu anda şu çok iyi fiyat..

gibi örnekler vermeyin yuh, 100bin üründe bikaç taneden bahsediyorsunuz, yazarken bunu bile farketmiyor musunuz?

internet alışverişi bariz açık ara daha ucuz, aynı ürün. risklerine oranla açık ara tercih sebebi.

MAğazaları suçlayamam, bir sürü giderleri var.

Medimarkt Bakmadan ALmam kampanyası yaptı ama yetmez, Teknoloji cahillerine satış elemanlarının yutturduğu ürünler bi yere kadar. bitecekler eninde sonunda.

internet mağazalarının bazıları hiçbirşey yapmıyor , deposu bile olmayanlar var, bazıları dropshiping dedikleri mantıkta direk üreticiye diyor ki ürünü sen gönder ben alıcı buldum.
    TEknosa vatan filan bunalrla nasıl başa çıkacak ileride daha da yaygınlaşacak, yaşamaları zor.

ürünleri görme yeri olacaklar artık, görüp görüp intenret sipariş geçiyor mantıklı olanlar.

EDiT: Benim de tabi ki merak etitğim bu kadar masrafla nasıl ayakta kalıyorlar.. konuyu açan arkadaş batsınlar dememiş zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 28 Ocak 2020; 13:7:16 >

• Vatan diğer firmalar gibi peşin parayla ürünleri alıp depoya koymuyor. Raflarda gördüğünüz her ürün adedince işgaliye parası ve satılan her ürün için iskonto istiyor. Firmaların ürünleri en çok Vatanda satılıyor. 4 sene çalışmıştım. O zamanlar sözde %25 kampanyası vardi. Sadece aksesuar reyonunda (2012 yılında) 3 günde 350 bin TL kazanmıştı. Telefon reyonunda ise 4 Milyon TL. Laptop reyonunu ise tahmin edin. OEM reyonu ise tam bir gelir kapısıydı. Vatanda en çok satış yapılan 2 reyon vardır. 1- Telefon aksesuar 2- Yazıcı aksesuar. Toner,kartuş vs hiç bir firma Vatan gibi satamaz. Bazı şubelerde Apple'nin reyonu vardır. Oraya Apple yıllık Milyonlarca TL işgal parası öder. Düşün kaç şubesinde o standlardan var. Gelir muazzam derecede. Vatan bu yüzden batmaz. Ama sahibi Hasan Vatan vefat ederse o zaman sıkıntılar yaşar. Vatan teknik servislik yapmaz ürünü satar sadece teknik servislere lojistik sağlar. Arızalı Ürünü sizden alır direk oraya gönderir sizi yormaz. Vatan'da yüzüne bakılmayan en dandik firmalar bile iyi satış elde etti hatta bazıları gelen paralarla isim bile değiştirdi şimdi paraya para demiyorlar.

• gönül ister ki hiçbiri batmasın ve uygun fiyatlara satış yapsın. ama herşey istenildiği gibi olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MusashimaruKoyo

Bimeks, Gold falan battı ama bunlar batmadı. Umarım yakında batarlar da kurtuluruz.
    Bu mesaj nasıl 50 + alabiliyor hayret ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Vatan tamam kazık olabilir ama aldığınız ürünün arkasında duruyorlar. Arkadaşımın İ3 işlemcili bilgisayarı 3 kez hard disk hatası verince adamlar İ5 Pavilion modelini verdiler .(Hp şirketiyle görüşerek.)
    Media Markth da ürün iadesini tüketici haklarıyla kendilerine bildirmeden yaptığımda niye bize haber vermediniz gibisinden sitemde bulunmuşlardı.
    Teknosanın tek iyi yanı da galiba Depo ürünleri.
    İçlerinde en kötüsünün Teknosa olduğunu da düşündüğümü ekleyeyim.

• Bu mağazaların ayakta kalması biz tüketiciler için her daim avantajdır..
    Ayrıca bu firmalar ülke ekonomisine de oldukça katkı sunar iş gücü sağlarlar
    Ve yine takibini iyi yaparsanız en uygun fiyata ürün de alırsınız
    Daha dün gece vestel 43u9500 cihazı 2082 liraya satıldı vatanda ve malum satış siteleri dahil 2400'den aşağı hiçbir yerde bu cihaz yok..
    Yine kuzen kasım ayında gtx1650'li HP Laptop'ı en uygun buradan aldı
    Yeter ki takip etmesini bilin..

• Aynen öyle hocam
    Ben de çoğu alışverişimi internetten yaparım yalan yok ama vatan gibi yerler yaşamalı
    2018 Mayıs ayında 2400 liraya GG'den LG TV aldım ürün kutudan kırık çıktı
    Kutu hasarlı olduğu için LG sorumluluk kabul etmedi ve tam 1.5 yıl önce THH sonra mahkemede uğraştım
    En son satıcı mahkemeden vazgeçin TV paranızı ödeyeceğiz dedi
    2400'ü verdiler ama 2018 Mayıs ayındaki değeri ile bugünkü değeri aynı mı?
    Bu ekstrem bir örnekti belki ama vatan tarzı yerlerde bu sorunları yaşama olasılığı daha az..

• Bence bunlarda kapanırsa internette satılan eşyaların fiyatlarını direk mağazalar belirler vatan 2000 tl ye satıyorsa internetteki mağazalar 2200 e satıcak halleri yok 1700 1800 satmaya çalışıcak ki müşteri bulsun öbür türlü adam kafasına göre fiyat yazar

• bir zamanlar elektroworld, vatancomputer gibi markalar diğerlerine nazaran daha hesaplı satardı demek ki onlarda diğerleri gibi olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elweda

bir zamanlar elektroworld, vatancomputer gibi markalar diğerlerine nazaran daha hesaplı satardı demek ki onlarda diğerleri gibi olmuş.
    Electaword den ses sistemi almistim be
    Sene bilmem kac
    Ne gunlerdi hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.