Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar Samsung 980 Pro 1 TB Soğutuculu 2.570 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.428
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Samsung 1TB 980 PRO NVMe M.2 SSD (Okuma Hızı 7000MB / Yazma Hızı 5000MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-1tb-980-pro-nvme-m-2-ssd-okuma-hizi-7000mb-yazma-hizi-5100mb.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 27 Eylül 2022; 11:43:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiyat iyi ihtiyacı olan kaçırmasın Amazon Almanya dan alsanız soğutucusuz 2300 e geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel fiyat aldım 1 adet teşekkürler Vatan Bilgisayar Samsung 980 Pro 1 TB Soğutuculu 2.570 TL 

• R-10 kullanıcısına yanıt

hayırlı olsun :D

• ozggr O kullanıcısına yanıt

ama vatan 6 ve 12 taksit seçeneği sunuyor ty de 3 4 taksit veriyor taksit düşünen vatandan alsın

• ozggr O kullanıcısına yanıt

Bir ara cüzdana para atıp cüzdandan ödeme yapana trendyol para veriyordu. devam ediyor mu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mcake± kullanıcısına yanıt

Bitti artık vermiyor elit üyeliğe.

• iyi fiyat

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bede aldım şimdi bonusa 12 taksit tesekkurler

• Daha yüksek kapasiteli bir NVMe almak için bekliyordum ama soğutuculu fiyatı cazip göründü, aldım ben de 1 tane, teşekkürler.

Daha yeni Amazon Almanya’dan soğutucusuz modeli almıştım, dünden beri tonla veri transferi yaptım, 45 dereceyi geçmedi. Kapasite yeterliyse direk yapıştırın geçin, çok iyi ürün.

• Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt
    Seagate firecuda 530 heatsinkli 7300 okuma 6000 yazma hızı var amazon almanya toplam 2845 tlye alınıyor hala arıyorsan al git

• Exclusive.Gamer kullanıcısına yanıt

Samsung’ları aldığımı yazdım yukarıda. 2 ve 4 TB denk gelirse alacağım daha sonra, yazdığınız model 1 TB, Samsung dururken neden onu alayım ki? Yüksek kapasiteden kastım okuma yazma hızı değil veri depolama kapasitesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 27 Eylül 2022; 20:28:50 >
    Bu üründe 1 tb zaten 300 tl fark verip daha performanslı alıyorsun

• acaba monster laptopa olur mu soğutucu yüzünden kapanmaz ise işime yaramaz 17 inç büyük kasa var bende

• Exclusive.Gamer kullanıcısına yanıt

Samsung Pro serisinde inanılmaz performanslı ve dayanıklı ürünler üretiyor. Günlük kullanımda asla görülemeyecek değerler için güvenilir marka/üründen vazgeçmeye gerek yok Vatan Bilgisayar Samsung 980 Pro 1 TB Soğutuculu 2.570 TL 

• Stok bitmiş h.o

• Benim ssd bugün ulaştı.Alanlara hayırlı olsun Vatan Bilgisayar Samsung 980 Pro 1 TB Soğutuculu 2.570 TL 

• R-10 kullanıcısına yanıt

Güle güle kullanın.

Benim ürün de ulaştı. Taktım, Samsung Magician ile firmware update yaptım.

Heatsink olmayan modeli almıştım 1 hafta önce de. Sıcaklık farkı pek yok. Muhtemelen PS kullanıcıları için ciddi fark yaratıyor, PC'de çok fark etmiyor.

Soğutucusuz modelde benchmark yapınca teorik 7000/5000 değerlerini görmüştüm ancak bunda 3500/3500 oldu Vatan Bilgisayar Samsung 980 Pro 1 TB Soğutuculu 2.570 TL Acaba yanlış slota mı taktım diyeceğim ama benim anakartta PCI 3.0 slotu yok Vatan Bilgisayar Samsung 980 Pro 1 TB Soğutuculu 2.570 TL 

Çok umrumda değil, 1000 üzeri her türlü iş görür ancak garip geldiği için yazdım.

Edit: 3 tane PCIe 4.0, 1 tane PCIe 3.0 slotu varmış onu bulmuşum Vatan Bilgisayar Samsung 980 Pro 1 TB Soğutuculu 2.570 TL Neyse ki takması çıkarması zor değil, girişip şu aleti tam performanslı çalıştırayım. Birazdan görüşürüz Vatan Bilgisayar Samsung 980 Pro 1 TB Soğutuculu 2.570 TL 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 29 Eylül 2022; 22:48:19 >

Hocam ben firmware update yapmadan PS5 ime taktım. Firmware güncellemesini yapmam gerekir miydi yine de?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.