< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 27 Eylül 2022; 11:43:26 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Vatan Bilgisayar Samsung 980 Pro 1 TB Soğutuculu 2.570 TL
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Fiyat iyi ihtiyacı olan kaçırmasın Amazon Almanya dan alsanız soğutucusuz 2300 e geliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzel fiyat aldım 1 adet teşekkürler
-
hayırlı olsun :D
-
Trendyolda 40 tl indirim kodu ile 2530 tl.
-
ama vatan 6 ve 12 taksit seçeneği sunuyor ty de 3 4 taksit veriyor taksit düşünen vatandan alsın
-
Bir ara cüzdana para atıp cüzdandan ödeme yapana trendyol para veriyordu. devam ediyor mu?
-
Bitti artık vermiyor elit üyeliğe.
-
iyi fiyat
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bede aldım şimdi bonusa 12 taksit tesekkurler
-
Daha yüksek kapasiteli bir NVMe almak için bekliyordum ama soğutuculu fiyatı cazip göründü, aldım ben de 1 tane, teşekkürler.
Daha yeni Amazon Almanya’dan soğutucusuz modeli almıştım, dünden beri tonla veri transferi yaptım, 45 dereceyi geçmedi. Kapasite yeterliyse direk yapıştırın geçin, çok iyi ürün.
Seagate firecuda 530 heatsinkli 7300 okuma 6000 yazma hızı var amazon almanya toplam 2845 tlye alınıyor hala arıyorsan al git
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Samsung’ları aldığımı yazdım yukarıda. 2 ve 4 TB denk gelirse alacağım daha sonra, yazdığınız model 1 TB, Samsung dururken neden onu alayım ki? Yüksek kapasiteden kastım okuma yazma hızı değil veri depolama kapasitesi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 27 Eylül 2022; 20:28:50 >
Bu üründe 1 tb zaten 300 tl fark verip daha performanslı alıyorsun
acaba monster laptopa olur mu soğutucu yüzünden kapanmaz ise işime yaramaz 17 inç büyük kasa var bende
-
Samsung Pro serisinde inanılmaz performanslı ve dayanıklı ürünler üretiyor. Günlük kullanımda asla görülemeyecek değerler için güvenilir marka/üründen vazgeçmeye gerek yok
Stok bitmiş h.o
-
Güle güle kullanın.
Benim ürün de ulaştı. Taktım, Samsung Magician ile firmware update yaptım.
Heatsink olmayan modeli almıştım 1 hafta önce de. Sıcaklık farkı pek yok. Muhtemelen PS kullanıcıları için ciddi fark yaratıyor, PC'de çok fark etmiyor.
Soğutucusuz modelde benchmark yapınca teorik 7000/5000 değerlerini görmüştüm ancak bunda 3500/3500 oldu
Acaba yanlış slota mı taktım diyeceğim ama benim anakartta PCI 3.0 slotu yok
Çok umrumda değil, 1000 üzeri her türlü iş görür ancak garip geldiği için yazdım.
Edit: 3 tane PCIe 4.0, 1 tane PCIe 3.0 slotu varmış onu bulmuşum
Neyse ki takması çıkarması zor değil, girişip şu aleti tam performanslı çalıştırayım. Birazdan görüşürüz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 29 Eylül 2022; 22:48:19 >
-
Hocam ben firmware update yapmadan PS5 ime taktım. Firmware güncellemesini yapmam gerekir miydi yine de?
Benzer içerikler
- xbox game pass - 3 aylık kod bedava
- terabox güvenilir mi
- deepcool morpheus
- msi shout out
- epson l3260 yorumlar
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X