Şimdi Ara

VATAN COMPUTER YARDIM!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar konuyu nereye acicagimi bilmedigim icin buraya yazdim kusura bakmayin.Ben pc toplamak istiorum ve parcalarin hepsi vatan computerden olucak.Size sorum soyle eger ben burdan toplatirsam herhangi bir ariza durumunda vatan computer garanti veriyormu?Acil Cevabi Gerekio simdiden tesekkurler

• vatan computer güvenilirdir. merak etme yanlız biraz pahalı ordan toplıcan aynı sistemi baska firmalarda daha ucuza getirebilme olanağı var
  • vatan computer kendisi montajınıda ücretsiz yapıo..Taksitli alcaksan Axess ve Worldle Vatandan alabilrsin fiyatları iyidir taksitlere göre..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ademsx1

vatan computer kendisi montajınıda ücretsiz yapıo..Taksitli alcaksan Axess ve Worldle Vatandan alabilrsin fiyatları iyidir taksitlere göre..

Hayır yapmıyor. Cuma günü sipariş verdim internetten, telefonla konuştum internetten sipariş verince montajlamıyorlar...
  • ya bırak kardeşim vatan beş para etmez bir yer.çok havalanmışlar bir kere onu söyliyim.müşteri memnuniyeti kesinlikle rezalet.adamlara sipariş veriyorsun.almaya gittiğinde üzgünüz satmışlar bir beş gün daha bekliyceksiniz diyorlar.2 mağaza arası bir ürünün gelmesi de 5 günmüş bu arada.çektim gittim başka yerde toplattım.

reklam olmasın ama gittim mecidiyeköy eksen bilgisayardan aldım.satıcı hiç sıkılmadan 1 saat dinledi.ne istediysem geri çevirmedi.aynı gün içinde teslimat seçeneğini bile sundu.

vatan ise bir kasayı bile göstermedi.nette var ordan seçin dedi.

• Hmm Tesekkurler Ucretsiz Montaj Yapmalari iyi oldu benim icin zaten magazaya gidip bizzat toplattircam.Biraz pahali demissiniz dogrudur.Ama parca bozuk oldugu zamanda kafalarina atma sansin oluyo iste:DHele bide kullanici hatasi desin buyrun cenaze ramazina kullanici hatasi diyen masum tekniker el -fatiha:D Ama bir sorum cevaplanmadi garanti weriyorlarmi ?ya da cevaplandi ben anlamadim
  • ben en son mavi den toplamıştım. Garanti veriyordu sisteme. Hatta o zamanlar anlamıyodum pc işlerinden. Ne zaman sorun olsa kasayı kaptığım gibi gidiyodum maviye.

Her zaman güzel ilgilendiler. Sorunu hallettiler. Hatta 1.5 yıl sonra ekran kartım bozulunca yenisini verdiler. Hiç para vermeden yeni nesil kart almış olmuştuım. Maviyi severim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vatan bilgisayar laptop alan ?
    geçen hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaştan duymuştum vatan peşin ödemede %8 indirim yapıyormuş. Bu doğru mu?
  • peşin ödemeye %8, world le axcess karta 5 taksit %8 indirim yapıyo. işlemci hariç kalan parçaları ordan aldım. %8 indirimle diğerlerinden ucuza geldi.(ankara)
  • yahu arkadaşlar siz peşin ödemelerde yüzde 8 indirimi bir tek vatan yapmıyor.hepsi yapıyor.

vatan önce pahalı fiyatları verip %8 indirimi koyunca sizde yaşasın vatan nidası atıyorsunuz.sonra ben de gelip burda gülüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tunaaltunbas

yahu arkadaşlar siz peşin ödemelerde yüzde 8 indirimi bir tek vatan yapmıyor.hepsi yapıyor.

vatan önce pahalı fiyatları verip %8 indirimi koyunca sizde yaşasın vatan nidası atıyorsunuz.sonra ben de gelip burda gülüyorum.

Genel olarak fiyat politikası böyle evet ama bazı ürünlerin fiyatları piyasaya göre çok uygun olduğu zamanlar olabiliyor.
    Bi de piyasada bulunamayan ürünlerin sadece vatanda olması gibi zamanlarda mecburen vatan..
  • Valla satışını bilmem ama,bozuk harddiskimi bi haftada yenisiyle değiştirdiler,şimdi de sıfır bi anakart aldım,oldukça ilgili yaklaştılar,bi sıkıntım yok memnunum,ama fiyatları biraz yüksek maalesef.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DiabloXT

Valla satışını bilmem ama,bozuk harddiskimi bi haftada yenisiyle değiştirdiler,şimdi de sıfır bi anakart aldım,oldukça ilgili yaklaştılar,bi sıkıntım yok memnunum,ama fiyatları biraz yüksek maalesef.

tabi değiştirecekler kardeşim bu da laf mı.galiba sen hayatında bayaa kazık yemişsin.doğal olaylar sen de hayranlık uyandırıyor.

bir de bir hafta için insaf diyorum.ben aynı gün içinde değişim yaptırıyorum.
  • quote:

quote:

Valla satışını bilmem ama,bozuk harddiskimi bi haftada yenisiyle değiştirdiler,şimdi de sıfır bi anakart aldım,oldukça ilgili yaklaştılar,bi sıkıntım yok memnunum,ama fiyatları biraz yüksek maalesef.

tabi değiştirecekler kardeşim bu da laf mı.galiba sen hayatında bayaa kazık yemişsin.doğal olaylar sen de hayranlık uyandırıyor.

bu kadar konuştuğuna göre şunlara bi fiyat ver bakıyım ne kadar görelim

GIGABYTE EP45-DS3r
    HIS HD4850
    CORSAIR Dominator 2x1 GB 1066Mhz DDR2
    SEAGATE 250GB ST3250410AS
    BENQ 19" - FP94VW
    CM ELITE elite rc332

• quote:

Orjinalden alıntı: Death Time

quote:

quote:

bu kadar konuştuğuna göre şunlara bi fiyat ver bakıyım ne kadar görelim

GIGABYTE EP45-DS3r
    HIS HD4850
    CORSAIR Dominator 2x1 GB 1066Mhz DDR2
    SEAGATE 250GB ST3250410AS
    BENQ 19" - FP94VW
    CM ELITE elite rc332

bu şimdi ne alaka pek anlamadım ama.ben satıcı değilim fiyatı git kendin topla.ben burda 2-3 dolar için çapulcu muamelesi gören insanları uyarmaya çalışıyorum.ben kendi deneyimime dayanarak vatan'ın hiç bir artısı olmadığını düşünüyorum.birde daha fazla ürün olduğu gerçek değildir.olan ürünleri de zaten büyük bir yeminle müşterilerden kaçırıyorlar.

(paranızla rezil olmayın)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.