Şimdi Ara

Vatan'dan aldığım RAM kırık ve bozuk çıktı. Geri almıyorlar. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
1
Favori
4.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bbkagp

quote:

Orijinalden alıntı: GriAtlas

Para kolay kazanılmıyor..Üzerine git derim bırakma...

Eğer kargo ile teslim aldıysanız ve tutanak yoksa tüketici hakları bir işe yaramaz.

Direk vatandan aldıysanız orada kontrol edip vermiyorlar.Yani tüketici haklarına gittiğiniz de %100 değişirler...

Vatanbilgisayar, Ankara, Keçiören şübesinden aldım. Fatura fiş falan herşey var...

Adam çok tuhaf davranıyor, sanki müşteri değilsinde, kişisel sıkıntın var onlarla... Garip yaaaa, anlamadım gitti...

Yorumunuz için çok teşekkür ederim...

Hocam peşini bırakma ne yaparsan yap.

• quote:

Orijinalden alıntı: WetDream

quote:

quote:

Eğer kargo ile teslim aldıysanız ve tutanak yoksa tüketici hakları bir işe yaramaz.

Direk vatandan aldıysanız orada kontrol edip vermiyorlar.Yani tüketici haklarına gittiğiniz de %100 değişirler...

Vatanbilgisayar, Ankara, Keçiören şübesinden aldım. Fatura fiş falan herşey var...

Adam çok tuhaf davranıyor, sanki müşteri değilsinde, kişisel sıkıntın var onlarla... Garip yaaaa, anlamadım gitti...

Böyle davranış cevapsız kalmamalı...

Bana aynı gün getirseydin geri alırdık diyor, zaten aynı günde getirdim dediğimde, saat farkı var dedi... ... Aynı saat'a mı geri götürmemi istiyordu acaba? Evden mağazaya gitmek zaten bir saat alıyor... Geri dönmekte bir saat... Nasıl olacak bu iş... Hiç bu kadar kendimi geri zekalı gibi hissetmemiştim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bbkagp -- 16 Nisan 2016; 20:48:36 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bana aynı gün getirseydin geri alırdık diyor, zaten aynı günde getirdim dediğimde, saat farkı var dedi...

Hiç bu kadar kendimi geri zekalı gibi hissetmemiştim...

ev 1 dk uzaklıkta ya hemen deneyip getirceksin ışınlanıp sanki tövbe tövbe bu Türkiye'nin iyice çivisi çıktı.
    Hepsi düdükleme peşinde.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bana aynı gün getirseydin geri alırdık diyor, zaten aynı günde getirdim dediğimde, saat farkı var dedi...

Hiç bu kadar kendimi geri zekalı gibi hissetmemiştim...

ev 1 dk uzaklıkta ya hemen deneyip getirceksin ışınlanıp sanki tövbe tövbe bu Türkiye'nin iyice çivisi çıktı.
    Hepsi düdükleme peşinde.

Kendin kırmışsın diyor... 10 senedir bilgisayar işindeyim, bilgisayar mezunuyum, yeni yeni RAM kırma aklıma gelmiş... Maşallah vallahı... Birazda saygı duysalar çok iyi olacakta...

• Başka şubeye gitmeyi denesene belki onlar daha insan çikar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SakultahSalkım

Başka şubeye gitmeyi denesene belki onlar daha insan çikar

Bunuda bi deneyim...

Teşekkür ederim yorumunuz için...
  • Müşteri hizmetlerine mail attım, tık yok
  • Bu vatanın yöneticisi/ceo su kim bilmiyorum ama işinde berbat olduğu bir gerçek. Şirket böyle giderse 5 yıl dayanamıyacak.

• Enayi.avi

• quote:

Orijinalden alıntı: STR Priest

Bu vatanın yöneticisi/ceo su kim bilmiyorum ama işinde berbat olduğu bir gerçek. Şirket böyle giderse 5 yıl dayanamıyacak.

Bu gidişle 5 yıl çok bile...
  • bbkagp kullanıcısına yanıt
    Kanıtlamak zorundasınız ama zor gibi. Vatanın müşteri hizmetlerini de hiç sevmiyorum. Şansınız %50 ama tüketici haklarına başvurup şansınızı deneyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcExpertt

Kanıtlamak zorundasınız ama zor gibi. Vatanın müşteri hizmetlerini de hiç sevmiyorum. Şansınız %50 ama tüketici haklarına başvurup şansınızı deneyin

Ürün birisi kırık diğeri sağlam... Sağlam olanda çalışmıyor...

Tüketici hakların deneyecem...

• bbkagp kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetleri ile birkaç kez daha görüşün. Eğer zorlarlar ise tüketici haklarını deneyin 30 gün ayıplı mal iade hakkınız var. Öncelikle Karşı tarafa iade etmek istediğinize dair tebligat göndereceksiniz yoksa telefonla söyledikleriniz falan geçerli olmuyor bilginiz olsun
  • 490 tl inş alırsın paranı hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcExpertt

Müşteri hizmetleri ile birkaç kez daha görüşün. Eğer zorlarlar ise tüketici haklarını deneyin 30 gün ayıplı mal iade hakkınız var. Öncelikle Karşı tarafa iade etmek istediğinize dair tebligat göndereceksiniz yoksa telefonla söyledikleriniz falan geçerli olmuyor bilginiz olsun

Çok teşekkür ederim bilgileriniz için...

İade ve servis belgeleri var... İnşallah işime yarar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SlayerCarlion

490 tl inş alırsın paranı hocam

Para kolay kazanılmıyor... Bide böyle heba oluyor...
  • sikayetvar.com'a yaz.
    Şubeye giderken tanındık bir avukat varsa yanında onu da götür.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tonyukuk HanSS

sikayetvar.com'a yaz.
    Şubeye giderken tanındık bir avukat varsa yanında onu da götür.

sikayetvar.com'a yazdım dün... Hala hazırlanmak aşamasında...

https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/5321056/aldigim-ram-kirik-ve-bozuk-cikti-geri-almiyorlar/havi7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bbkagp -- 17 Nisan 2016; 22:19:40 >

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Amazonda taksit imkanı yok ki. Var mı? Ayrıca komple pc toplasan gümrükte sorun çıkmaz mı?
  • Vatan sağolsun...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.