Şimdi Ara

VATAN ELEKTRONIK URUN YANINDA 3 AYLIK GAMEPASS BEDAVA YANIYORR (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
5
Favori
29.981
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Burada olay ölücülüğün yerine karaborsacılığa stok yapmaya kaçarsanız: sizden sonra gelen kimse fırsattan istifade edemez. Burada fırsat paylaşım amacına uymaz. Ben ilk dakikalarda fark ettim. Ticaret amaçlı 500 adet alabilecek nakittim ve satacak yerim var. Stok ne kadar var bilmem ama benim gibi 3-5 kişi bu şekilde davransa korkarım amiyane tabirle avucunuzu yalardınız.

• kadirt kullanıcısına yanıt

Evet onu söylemeyi unutmuşum sağolun  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başka bir üründe olmuyor mu? sadece kulaklıklarda gördüm. İhtiyacım olan bir şey olsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1905ali -- 1 Nisan 2021; 16:17:45 >
  • Toplu alım yapanlara kod geldi mi? 2 tane aldım, sipariş onayı geldi sadece.

• sipariş hazırlandı yazında 2 mail de geldi abartmamak lazım fazla diğerleri de faydalansın

• Alınıyor mu hala? Seç dediğimde sepette bir farklılık olmuyor

• Xboxta geçiyor mu sadece pc mi
  • limasollu naci L kullanıcısına yanıt

sadece pc xbox'a eklersen 1 ay olarak algılar sanırım

• kod geldi. son kullanım tarihi veya hizmet ücreti söz konusu değildir diyor. yani kodların son kullanım tarihi yok mu? eğer öyleyse çok iyi henüz kullanmak istemiyorum.

• Elitforce kullanıcısına yanıt

Hocam sepeti boşaltın önce. Sonra ilk önce alttan gamepass i ekleyin ve öyle kulaklığı sepete atın.

@CaptainJack

canlı yardımla konuştum, Süre yok dedi. Başka ürünlerde de varmış aksesuar kategorisinde fakat bulamadım. Bulan varsa bana da haber verebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1905ali -- 1 Nisan 2021; 16:20:1 >
  • 2 tane mikrofon+kod almıştım 2 side maille geldi demin. Fırsatı haber veren arkadaşa teşekkürler. bir kaç tane daha almayı planlıyorum

• 1905ali 1 kullanıcısına yanıt

teşekkürler hocam bilgilendirme için

• quote:

Orijinalden alıntı: dereby

Burada olay ölücülüğün yerine karaborsacılığa stok yapmaya kaçarsanız: sizden sonra gelen kimse fırsattan istifade edemez. Burada fırsat paylaşım amacına uymaz. Ben ilk dakikalarda fark ettim. Ticaret amaçlı 500 adet alabilecek nakittim ve satacak yerim var. Stok ne kadar var bilmem ama benim gibi 3-5 kişi bu şekilde davransa korkarım amiyane tabirle avucunuzu yalardınız.

Benim de 1000 tane alabilecek nakitim var dert etme.

Burası böyle yapacak bir şey yok. Her zaman her şeye yetişemiyorsun. Zaten fiyat hatalarında vs. sipariş vermem. 10 tane aldım ayrıca, 100 falan değil yani.

• benimde kodlarım geldi 2 mikrofon 2 kod almıştım konu sahibine haber verdiği için teşekkür ederim

• 8 kod da geldi, adamlar satış yapıyor fiyat hatası vs yok ki. Almayın diyen arkadaşlar kraldan çok kralcı. 2 yıllık gamepassim oldu herkese tabsiye ederim almayın diyenlere aldırmayın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mikrofon biterse buradan devam edebilirsiniz.

https://www.vatanbilgisayar.com/sk-563-kulakici-kulaklik.html

• 1,5 saat oldu bir tane aldım. Sipariş onaylandı, kod yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: AndOne

8 kod da geldi, adamlar satış yapıyor fiyat hatası vs yok ki. Almayın diyen arkadaşlar kraldan çok kralcı. 2 yıllık gamepassim oldu herkese tabsiye ederim almayın diyenlere aldırmayın.

Ne kadar sürede geldi hocam, bana iki tanenin kodu gelmedi hala...

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.