Şimdi Ara

Vatan Ghosting Problemi İade alırmı? Nasıl bir yol izlenmesi gerekir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar arkadaşa pc toplamıştık ancak önceden belirlediğimiz monitörün sadece teşhiri kalmıştı. gerçi teşhiri kaldığını öğrenmeden önce satıcı eleman bize diğer monitörü övüp durmuş, satmak için baya uğraşmıştı. Biz de dedik ki abi biz AOC istiyoruz, oda dedi abicim stokta kalmamış.

Bizde adamın önerdiği monitörü alalım dedik, dün bilgisayarı kurduk ve oyun oynarken bariz ghosting oluyordu, pencereleri hareket ettirirken yazılar hiç okunmaz oluyordu ve kötü bir iz bırakıyordu arkasında bi süreliğine sürüklerken.

Şimdi biz yarın vatana gidicez iade etmek isteyeceğiz yada yerine başka monitör almayı isteyeceğiz. bu durumda nasıl bir yol izlemeliyiz?

Bu arada Bilgisayar montajlı olarak Monitörle beraber eve kargolandı, 7 gün kuralını kullanabilirmiyiz?

Yerine başka ne monitör önerirsiniz?

Adamın sattığı monitör şuydu sanırım:http://www.viraturk.com/asp/product/76696/VIEWSONIC-21-5-VA-LED-6ms-1920x1080-RGB-DVI

• yardım edin lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim bildiğim ghosting den dolayı almazlar çünkü ghosting monitörün tepki süresi ile ilgilidir senin mointörününde tepki süresi fazla yani normaldir
  • Nasıl alamazlar adam övüp durdu Vay efendim AOC kötü falan filan. Vatanın normal iadesi yokmu peki?
  • Bende viewsonicin benzer bir monitörü vardı 5msdi böyle bir problem hiç yaşamadım. Keşke dinlemeseydinz bence alın götürün şansınız deneyin en fazla kutu açıldı parası keserler

• Serkandrgn kullanıcısına yanıt
    Ne kadar bir paradan bahsediyorsunuz para benim olmadığı için soruyorum ve ne kadar ihtimal veriyorsunuz almalarına?
  • %10/20 gibi ama bence sorunu düzgünce anlatın kullanamadiginizi söyleyin çalışanın ısrarla bunu alın diye tavsiye ettiğini de. Bence değişim yapılır sıkıntı çıkmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sirf bu tarz memnun olamama,ghosting,olu pixel sorunlari yuzunden ozellikle monitorler kesinlikle netten alinmali.en azindan 14 gun kafaniz rahat her turlu soruna karsi..
  • Shafter kullanıcısına yanıt
    hocam biz taşıması zor olur diye ordan aldık paketi açmadan kargolatttık evimize. bundan faydalanma şansımız yok mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.