Şimdi Ara

Vatan Hazır Sistem-İ5 12400F-Asus Rog Strix Rx 6750xt-1Tb m2 ssd Sistem(18.701,00₺) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
5
Favori
8.708
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Değerli forumdaşlar sistemden çok memnunum gerçekten akıcı ancak bu ekran kartında coil whine mevcut bilmiyorsanız lütfen araştırın ses rahatsız edebilir ve biraz da şans işi. Ben bildiğim halde riske girip aldım ama bende de aynı durum mevcut, karta bir zararı yok ancak yüksek fpslerde ses yapıyor bilginiz olsun. 1 hafta gözlemleyip duruma göre hareket edeceğim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2 gün oldu vatan halen kuramadi sistemi. arayan soran yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İade hakkı vardır hocam ama zaten iade düşünmüyorum bu ayarda kartların çoğunda olan bir durummuş, duruma göre hareket etmeden kastım voltaj düşürme veya fps sabitleme gibi çözümler. Zaten 2k kalitede yeni oyunları 120 üstü fpsle oynamak zor. Last of usta çok ses çıkıyo ancak oyunun çok kötü uyumluluğu ile alakalı, hogwarts legacy 2k ultra ayarlarda rahatsız etmiyor bu ses

• Ben bir süre monitör almadan 37 inç 1080p Led lcd tv de kullansam sıkıntı çıkar mı? 1080p de ekran kartı %8 darboğaz oluyormuş. Bu işlemci veya gpuya zarar veren bir durum mu? 2k monitör almak için bir süre beklemem gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikflatron -- 14 Mayıs 2023; 13:31:53 >
  • ben de bugün teslim aldım, sıcak fırsat mıdır anlamam kasadan. monitör kargoda henüz kullanamıyorum.

inşallah sıcak fırsattır insan daha iyi hissediyor

• Akşam teslim aldım. 37 inç fhd tv ile kullanıyorum şimdilik. win 11 kurdum. biosu güncelledim. driver vs yükledim. kasa çok hoşuma gitti büyük olmasına rağmen. ferahlık hissi veriyor :)

yarın oyun vs deneyeceğim.

• Bir sorum olacak. Gece bilgisayarı kapattıktan sonra kasanın arkasından psu nun düğmesini de off duruma getirdim. Bana göre artık boardda elektrik olmamalıydı. Ancak yaklaşık 20 saniye aralıklarla ekran kartında kırmızı bir led yanıp sönüyor. Bu nasıl olabilir? Psu kapalıyken elektrik akımı az da olsa olabilir mi? Birisi deneyip aynı durum var mı bana söyleyebilir mi?

• nikflatron N kullanıcısına yanıt
    Hocam siz sanırım pcyi kapatır kapatmaz gücü de kesmişsiniz, ben genelde kapattıktan bir süre sonra arkadan kapatıyorum. Dediğiniz durumun sorun olacağını düşünmemekle beraber benim yaptığım gibi de yapabilirsiniz :)

• AndOne kullanıcısına yanıt

Biosda Erp Ready ayarını açıp Windowsta da Hızlı Başlat seçeneğini kapatınca değişti bu durum.

• djoguzhan55 kullanıcısına yanıt
    Coilwhine güçten mi kaynaklanıyormuş?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • güçlü kartlarda çıkıyor bu sorun hocam,sadece amdye özel değil ama amdde daha fazla çıkıyor,mesela rx570-580de coilwhine sorunu yaşayan veya rx470-480de coilwhine yaşayan gördünüzmü ? gördüyseniz bile tek tük kişidir,ama rog 6750xtye bakın 1 tane yaşamayan çıkmıyor bunun gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoguzhan55 -- 17 Mayıs 2023; 18:17:32 >
  • Sistemi aldım gerçi kardeşime aldık ama CS de 500-600 fps , valorantda 350/450 fps arası alıyor tabii ki bu en yüksek ayarlardaki değerler. Sese gelecek olursak dediğiniz gibi coilwhine sesi mevcut ama sorun teşkil etmiyor , fiyat olarak zaten iyi yakaladık elinize sağlık.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu arada değerli arkadaşlar coilwhine sesi ilk kullanımlarda çok yüksekti ancak muhtemelen kart yeni çalıştığj içinmiş, şu an rahatsız etmeyecek kadar düşük biraz sevindirdi bu durum :) bu arada biosu güncellemeyi unutmayın keyifli oyunlar herkese :)

• remzi388 R kullanıcısına yanıt

monitörünüz 144se fpsi 144e 165 filansa 165e sabitleyin o zaman daha az oluyor coilwhine.. ne kadar az zorlanırsa o kadar azalıyor.

• djoguzhan55 kullanıcısına yanıt

malesef bu mesajımda dediğim gibi haklı çıktım, herkeste coilwhine var :(

• ben şu an açmaya çalışıyorum ilk defa fakat elektrik gelmiyor kasaya. sadece güç bağlantısını prize / kasaya takıp çalışması gerekmiyor mu hocam

• Pcde güç kablosunun takılı olduğu yerin altında açma kapama tuşu var o tuş kapalıda kalmış olabilir mi?

• Adamsın sen ya 😅

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.