< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Vatan Hazır Sistem-İ5 12400F-Asus Rog Strix Rx 6750xt-1Tb m2 ssd Sistem(18.701,00₺) (4. sayfa)
-
-
Merhaba stok yok görünüyor mağazalarda varmidirki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Stok yok olduğunda mağazalarda da bulunmuyor diye biliyorum yani kampanya bitmiş oluyor, zaten bizim aldığımız sıra sitede stoktaki mağazalar yazısı vardı öylelikle gittik satın aldık
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ilginç bir şekilde kullandıkça ses azaldı hayret bir şey
-
Ben üstündeki ramleri satıp 2x16 aldım. Bir de kule tipi soğutucu siparişi verdim amazondan. Soğutucu 15,8 mm. Sığar umarım.
-
Id cooling se 214-xt aldım hocam yüksekliği 15cm olmalı ve rahat sığdı kasa geniş olduğundan çok zorlamadı ama 15,8i kestiremiyorum hocam umarım rahatça sığar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Noctua NH-U12S redux aldım. Ne olur ne olmaz diye amazondan aldım. İadesi kolay olsun dedim.
-
Dostlar bu sisteme hangi kulaklığı taktıysam sesi kısık geliyor. Razer BlackShark aldım sesi kısık. Telefonda canavar gibi. Evde bir adet Sony kulaklık vardı. Onu da test ettim telefonda çok iyi ama pcde sesi kısık.
Sorun pc kaynaklı olduğu anlaşılıyor. Güncelleştirmeleri yaptım fakat sanırım atladığım bir şey var. Lütfen yardımcı olur musunuz, hiç keyif vermiyor çünkü
-
Kasa üzerindeki giriş ve anakart üzerindeki girişleri ayrı ayrı deneyip her ikisinde de düşük ses mi alıyorsunuz?
-
evet her ikisinde de düşük seviye ses alıyorum
-
arkadaşlar sizde de böyle bir problem yok mu ? bir deneyin telefon ile pc karşılaştırması. bu sistemde ses epey az geliyor telefona göre. Ya da ben bir şeyi yanlış mı yapıyorum
-
Ben de bir sorun yok hocam ses seviyesi normal, basit bir öneri olacak ama kulaklığı taktıktan sonra pc ses ayarlarından kontrol eder misiniz ses seviyesini?
bana da yeterli gibi geliyordu ses fakat telefonda aynı kulaklığı deneyince epey geri kaldığını fark ettim.
evet hem kulaklıktan hem de pcden sesi en sonda.
edit: sürücüleri kaldırıp geri yükledim ses seviyesi düzeldi fakat şu an da çınlama sesi var çok hafif. telefonda yok bu
edit2: kasa üstüne değil de arka taraftaki kulaklık girişine takınca çınlama sesi de kesildi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manolyax -- 1 Haziran 2023; 18:26:10 >
Bugün ancak fırsat bulup taktım. Sıkıntı yok. 16,5 cm e kadar yolu var. Valorant ultra ayarlarda test ettim maks 48 derece gördüm. Stok fan ile 77 görmüştüm.
-
Arkadaşlar bu sistemde oyun oynarken ekran donması yaşıyorum. belli aralıklarla tekrar ediyor fakat muhakkkak ekran donuyor, hiçbir şekilde tepki vermiyor pc. bu sorunu yaşayan başka biri var mdırı? oynadığım oyun Lol
-
26 bine sattım sistemi. rx6800e geçtim. vram zorluyordu.
-
Hocam ben lol oynamıyorum ondan dolayı net bir şey diyemeyeceğim ancak oyunla alakalı olabilir, çünkü elden ring last of us vs gibi oyunlarda bir sorun yaşamıyorum
Böyle bir sorunu ben de yaşıyordum. En son mavi ekran verdi. Ramlerden biri bozulmuş, değiştirince düzelmişti.
hocam sistem daha bir aylık, tüm parçalar sıfır alındı.
oyunla alakalı değil hocam, this war of mine mesela çok eski bir oyun ama onda da donuyor ekran
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X