Ben şimdiye kadar pubg, valorant, god of war, ets 2, war thunder, Dishonored: Death of the Outsider, forza horizon 4, nfs most wanted 2 oynadım. Bir sorunla karşılaşmadım çok şükür. Bu arada ben üstündeki ramleri satıp aynı marka 2x16 yaptım. Bios, driver vs güncel. win 11 pro kullanıyorum. |
Vatan Hazır Sistem-İ5 12400F-Asus Rog Strix Rx 6750xt-1Tb m2 ssd Sistem(18.701,00₺) (5. sayfa)
-
-
Ben bu bahsettiğim sorunları ilk hafta yaşadım zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
marka model hangi ramleri tercih ettiniz hocam
ikisini de mi değiştirdiniz sadece birini mi
hangisinin bozulduğunu nasıl anladınız
-
Hocam ilk geldiğinde pc donmalar yaşıyordum lolde. Anlık duruyor 3-4 sn sürüyordu. Sonra devam. Oyun başı 2-3 kez oldu. Sonra mavi ekran verdi. Ramleri çıkarıp temizledim geri taktım. İşlemci soğutucuyu tekrar macunladım ince bir şekilde. Düzeldi. Birkaç hafta geçti, sonra ekrana görüntü gelmedi. Her şey çalışıyor ama görüntü yok. Ramleri tek taktım. Birinde görğntü geldi birinde gelmedi. Arkadaşa götürdüm baktı bu ram bozuk dedi. Aslında en baştan beri bozuktu. Anakart yuvasından şüphelendim ama aynı ramden yeni alıp taktım bir daha sorun yaşanmadı aylarca. O ram en başından beri bozukmuş. En sonunda tamamen gitti.
Gskills 8x2 ramlerdi. İtopyadan aldım. Yeni ram’i de vatandan aldık sorun olmadı. Belki de bu anlattıklarımın sizin problemle hiç alakası da yoktur ama belki bir faydası olur :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sistemi satıp rx6800 ile 5800x3d aldım bu sisteme göre 50 FPS arttı performans. tavsiye ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X