Aynen öyle oldu. Axess kartımda bana özel 650 TL puan verdi (18000 liraya gelmiş oldu). 6 taksitle aldım. Sanırım iyi bir bilgisayarı iyi bir fiyatla aldım. Çok anlamıyorum gaming bilgisayarlardan. |
Vatan Hazır Sistem-İ5 12400F-Asus Rog Strix Rx 6750xt-1Tb m2 ssd Sistem(18.701,00₺) (2. sayfa)
-
-
Hocam 2k da her oyunu en yüksek ayarda oynatır, fiyat olarak zaten ciddi anlamda uygun tek tek toplasak 25k ya yakın olur fiyat :) hayırlı olsun hepimize :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
mağazaya gidip aldım 1 adet kalmisti. en kısa sürede Rami 32 yapmak lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi napervasız -- 13 Mayıs 2023; 12:17:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
satın alırken 32 yapma seçeneği vardı 1100 gibi bir farkla
-
Satın aldım 1 hafta zaman verdiler
Muhtemelen parçalardan bazıları şu an o mağazada olmadığındandır hocam benimki nerdeyse yarım günde hazır oldu çünkü
Pahali kasa degmez
12k 6650xt yeterli idi 2k icin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şükürler olsun o yorum geldi. Çok geç kaldınız.
Sen alma boşver.
-
Evet sadece kasanın olmadığını söyledi ordaki beyfendi
inceleme videosunda psu 650w gösteriyor. Ama sitede ve bana verilen faturada 750w var.
-
Evet sitede de 750w hocam, muhtemelen 650w stok kalmayınca 750 yaptılar :)
-
6k daha fazla verecek fps degeri farki yok
Hata var hocam, arayıp bizzat sormuştum. Sistemlerinde 18k görünüyor, ürünleri eklemeye çalıştıklarında 70k'a çıkıyor diye.
En pahalı yerden alsan parçaları 30k civarı yapıyor. Buradan da belli hatalı olduğu.
-
Tamam hocam haklısın sen. Sen oradan al biz burayı kovalıyoruz.
-
Talep çok olunca sipariş almamak için fiyatı uçurmuşlar 😵💫
stokta 2x16 yokmuş.
rog strix için bile alınır bu sistem
Ben fikrimi belirtiyorum. Youtubeda da birsuru incelemesi var. 12400f 6750xt = 6650xt 5600 + 5-6k
5-6k lik fps farki varsa buyrun sunun bende bileyim.
otur sifir
Stok tükenmiş. Hiçbir Vatan'da bilgiler çıkmıyor. Alana hayırlı olsun. Şu dolar kuruna rağmen muhteşem fiyata satıldı. Ek olarak 750w power'lı olanlar almış. Hiç birleştirmeden 23-24k hemen alıcı bulurlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X