Şimdi Ara

Vatan Hazır Sistem-İ5 12400F-Asus Rog Strix Rx 6750xt-1Tb m2 ssd Sistem(18.701,00₺)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
5
Favori
8.708
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyat uygun görünüyor kaptım bir adet, mağazalardan arayıp sorup giderek toplatabilirsiniz.
    www.vatanbilgisayar.com
    INTEL I5 12400F-STRIX RX6750XT-PRIME B660M-K-CRUCIAL 1TB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-strix-rx6750xt-prime-b660m-k-crucial-1tb-ssd-16gb-ram.html?utm_campaign=medivareview&utm_source=youtube&utm_medium=frekanstv

İnceleme:
    Frekans TVyoutube
    VATAN Bilgisayar'dan Efsane PC! 18.699 TL Oyun Canavarı Frekans V1
    https://www.youtube.com/watch?v=TWQCvUTu9fY&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AndOne -- 11 Mayıs 2023; 17:34:52 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• stoktaki mağazalara tıklayınca birşey açılmıyor sizdemi öyle mi ?

bu arada aynı e.karttından kullanıyorum,coilwhinelı olacaktır %99 ihtimalle,coilwhinesız çıkan yokmuş asus servisin kendisi dedi bunu bana,asus servise coilwhinedan dolayı yollayacağımı belirttim,karar sizin ama yollamayın,6750 roglarda coilwhinesız olmayan yok güçlü kart oldugundan dediler, hatta değişim yapsak bile sıfır kutudan çıkanın şuanki kartınızdan daha fazla sesli coilwhine olmayacağıda şans dedi,öyle kullanıyorum mecbur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoguzhan55 -- 12 Mayıs 2023; 9:12:56 >
  • djoguzhan55 kullanıcısına yanıt
    Göstermiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buna birde monitör lazım.Ne tavsiye edilir?

• sadbul S kullanıcısına yanıt

27inç 2k 144-165hz ips veya TN panel bi monitör,va panel monitör almayın üzülürsünüz :)

• sadbul S kullanıcısına yanıt
    Şunu aldım hocam 165hz Ips

https://www.laptop.com.tr/urun/174790/asus-tuf-gaming-27-inc-vg27aqz-165hz-1ms-hdmi-dp-freesync-g-sync-elmb-hdr-wqhd-gaming-monitor/

• bu tarz sistemlerde ekran kartı hariç tüm bileşenleri satın alabilirim sadece ekran kartı amacıyla alan varsa banada sistemin geri kalanı lazım demonte olması şartıyla, 12100-12400-13100-13400 sistemler F olur olmaz mühim değil. acelem hiç yok satın alımdan önce detaylıca görüşüp pazarlığımızı yaparız almayı düşünürseniz bu tarz benzer sistemler haberleselim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 11 Mayıs 2023; 21:12:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • AndOne kullanıcısına yanıt
    site güvenilir midir? Gaming genden alaaydınız keşke

• mgunsiray kullanıcısına yanıt
    Hocam asus yetkili satıcısı ve muhtemelen gaming genin yan sitesi gibi, birebir aynı sitenin şekli çünkü😁 fiyatlar da aynı. Gaming genden sistem alıp iptal talep etmiştim üstüne yeni sipariş vermek istemedim

• 12400f dar boğaz yapmaz mı bu ekran kartına, darboğaz testi sitesinden hesaplatınca Bu yapılandırmada %8.2 işlemci darboğazı var. yazıyor

• ilkerkara İ kullanıcısına yanıt
    Hocam incelemede göremedim öyle bir şey ama çok detaylı bilgim yok açıkçası

• O zaman piyasada 6750xt den üstün olan kartlar hep cw vardır. Güçlü kart ise cw normal diyerek saçmalamış bence Asus Yetkili Servisi.

İnsanlar Rog serisini niye alıyor? Daha iyi soğutma daha iyi kullanılan malzeme değil mi. Cw yi meşrulaştırmaya çalışmış yetkili servis;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,
    Aşağıdaki linkteki Rtx3060 lı sistemi 14 bine almıştım. Hangi ürünü tavsiye edersiniz?

www.vatanbilgisayar.com
    INTEL I5 12400F-MSI RTX3060 VENTUS-PRO H610M-E-CRUCIAL 1TB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-msi-rtx3060-ventus-pro-h610m-e-crucial-1tb-ssd-16gb-ram.html?utm_source=pchocasi&utm_medium=pc138895&utm_campaign=pc138895&utm_content=pc138895&utm_term=pc138895

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok iyi fiyat.

• okulaptus O kullanıcısına yanıt
    6750xt daha iyi , aradaki 4700 liraya deger mi siz bilirsiniz

• otomobil bayileri gibi olmayan mala fiyat koymuş.nalet olası reklam

• Mağazalara gidip sorarsanız ellerinde olmasa bile topluyorlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sorusoran12 S kullanıcısına yanıt

Dediğiniz gibi şansımı deneyeyim dedim. Az önce mağazaya gittim ve satın alabildim. Toplayıp teslim edecekler. Teşekkürler

• nikflatron N kullanıcısına yanıt
    Vatanda sistem nasıl işliyor ilk ödeme yapılıp ürünü sonrasında toplayıp mı teslim ediyorlar. Az sonra almaya gideceğim de ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • remzi388 R kullanıcısına yanıt
    Evet hocam gidince sistemi almak istediğinizi söylüyosunuz kasaya yönlendiriyor, ödemeden sonra size makbuz veriyorlar, 1-2 gün sonra toplandıktan sonra almaya gidince makbuzu verip pc ve faturanızı alıyorsunuz

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.