Şimdi Ara

vatana 37a3000 siparişi verdim sizce doğru karar mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugün vatana telefonla ödeme yaparak 37a3000 siparişi verdim fakat iyi bir seçim yapıp yapmadığım konusunda kafamda soru işaretleri var tv siparişi itibariyle 7 gün içinde cayma hakkım varmış bana faxlanan sözleşmede öyle yazıyordu sizce napim yarın kargolanmadan iptal ettirip aklımda olan philips 37pfl5322 mi alsam eğer philipse dönersem bütçe olarak zorlanacam arada 700 yt ye yakın fark var üstadlar bi akıl verin kontrast olaayı en fazla aklımı kurcalayan şey

• baba bende toshiba alacam diye yola çıktım yaptığım araştırmalar sony den bile iyi olduğunu göstero philips bende 42 inç almak istiom 2.7 milyar pc var o modelin ama her philps te yok bbu ozellik incele al bağlantısıda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtusft -- 20 Ağustos 2007; 23:21:23 >
  • öncelikle hayırlısı olsun, almış olduğunuz tv yi konsolda kullanmak için düşünmüyorsanız sizi fazlasıyla tatmin edecektir ben iptal ettirmenizi önermiyorum..
  • actiginiz bir baslikta a serisi mi c serisi mi diye sormustunuz?A serisinde niye karar kildiginizi ogrenebilir miyim?
  • sadece konsolda oynamak için almadım tv olarak daha çok kullanıcam ayrıca vatanda 37" c serisi kalmamış mecbur a serisi aldım
  • Hayırlı olsun, inşallah sizin yorumlarınız benim tercihimi de belirleyecek.
  • çok araştırdım, 32a,32c,37a ve hatta adını hatırlayamadığım toshibanın full hd sinde dahi xbox360 la kırılmalar olduğunu kesin olarak biliyorum (ps3 performansını bilmiyorum), bu nedenle böyle söyledim, konsol oynamayacaksanız kesinlikle sizi tatmin edecektir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Venice939

sadece konsolda oynamak için almadım tv olarak daha çok kullanıcam ayrıca vatanda 37" c serisi kalmamış mecbur a serisi aldım

tesekkürler ben de bimeks den 37c3000 almayi düsünüyorum a serisi cikinca sizin düstügünüz ikilemi yasiyorum su an. güle güle kullanin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

çok araştırdım, 32a,32c,37a ve hatta adını hatırlayamadığım toshibanın full hd sinde dahi xbox360 la kırılmalar olduğunu kesin olarak biliyorum (ps3 performansını bilmiyorum), bu nedenle böyle söyledim, konsol oynamayacaksanız kesinlikle sizi tatmin edecektir.

xboxda kırılma derken nasıl kırılmadan bahsediyorsunuz daha önce böyle bir şey duymadım toshibalarla ilgili birebir test edipmi bu sonuca vardınız
  • daha önce forumda 2 kişi, xbox360 elite götürüp, her türlü bağlantı şekliyle denemişler ve sonuçları buraya yazmışlardı, 32a, 32c, 32w, 37 full hd serilerinin tamamında denemişler ancak görüntüde kırılma olduğundan bahsetmişlerdi, hatta daha önce bu kadar çok kırılma yapan bi lcd tv görmediklerini de söylediler, bende tv almadan 32c3000 i olan forumdan bi arkadaşa pm attım, o da xbox360 kullanıyor, bana görüntüde kırılma olduğunu o da doğruladı.

Kırılmayı tam olarak nasıl tarif edeceğimi bilemiyorum, genellikle monitörlerle bağlıyken konsollar ortaya çıkan bir durum sinyal kaybı nedeniyle, böyle hafif bi dalgalanma gibi oluyor görüntüde.

Yalnız şunuda ekleyeylim, forumda 32a3000 alan arkadaş hatta konu da açmıştı, ps3 ile denemiş ve kırılma olmadığından bahsetmişti benim sorum üzerine ancak xbox360 larla bu sorunu yaptığına eminim, herkes aynı şeyi söylüyor çünkü.

• elbette philips 5322 daha iyidir ama tercih size kalmış.
  • aradaki farkı vermeye değer mi baya bir fark var
  • kırılma olayı bende sadece pgr3 te oluyor. diğer oyunlarda kırılma hiç olmadı. bu bayağı bir garip geldi bana ama bende anlamadım 32c3000 kullanıyorum. toshibaclub ta cep teli ile çektiğim resimlerde vardı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.