vatanbilgisayarın e mail adresi yokmu veya bilgisayar üzerinden ulaşacbileğim bi site .
www.vatancomputer.com
Konu açmak yerine Google'a "Vatan Bilgisayar" yazsaydın çok daha kısa sürede bulurdun. Ne kadar üşengeç adamlarsınız lan?
ben email adresi gibi bişey istedim sitesinde onlara nerden ulaşıcam .
quote:
Orijinalden alıntı: AcunIlıcanınParası
ıletısım ve musterı hızmetlerı bölumunden ?
quote:
Orijinalden alıntı: AcunIlıcanınParası
Siteye üye olup, iletişim bölümün'den mail atabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: Y.
Konu açmak yerine Google'a "Vatan Bilgisayar" yazsaydın çok daha kısa sürede bulurdun. Ne kadar üşengeç adamlarsınız lan?
üşengeç olsa google'a vatan bilgisayar yazardı buraya konu açması üşengeç olduğunu göstermez. foruma giriş yaptı, konu dışına geldi, başlık aça bastı, başlık ismini yazdı, mesajı yazdı yolladı.
üşengeç olsa google'a vatan bilgisayar yazardı buraya konu açması üşengeç olduğunu göstermez. foruma giriş yaptı, konu dışına geldi, başlık aça bastı, başlık ismini yazdı, mesajı yazdı yolladı.
Üşengeç kelimesini o anlamda kullanmadım. Kendinin yapması gereken basit bir işi başkasına yaptırmaya çalışıyor.
arkadaşlar iletişim bölümünde sadece vatanpc'nin mağazaları ve numaraları yazıyor müşteri hizmetlerini arayamam malesef bu yüzden mail veya mail tarzı şeyler için açtım konuyu .