Şimdi Ara

vatanbilgisayar notebook buyback kampanyası 2020 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
3
Favori
25.003
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet ama kabul etti maximum.
    vatanbilgisayar notebook buyback kampanyası 2020

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Götürdüm 13 senelik laptop'umu. İllaki bataryası olması gerekiyormuş yani bataryayı bahane ettiler :) Geri dönüşüme göndereceklermiş, dedim ben zaten bataryayı öldüğü için geri dönüşüme attım. Kasanın dışında takıp çıkarılabilen batarya vardı çünkü bendeki modelde.

sitesinde yazan ise adaptörü ile birlikte olmalıdır yazıyor. Orjinal adaptörü mevcut ve cihaz çalışıyor. Saçma. Madem batarya istiyorsun oraya yaz tüm şartlarını belki bataryası olsa bile kasasında ufak bi çatlak var deyip onu bahane edebilrlerdi. Madem geri dönüşüme gidiyor bu şekilde de alabilirler aslında orasını da anlamadım neyse. Çok kırık değil çünkü kasası.

bi yandan da iyi oldu aslında masrafa girmedim şimdilik ileride bakarım. Zaten elimdeki makina çöp oldu. Hiç değilse internetten dizi film izlemek için annemlere veririm onlar kullanırlar

yalnız merak ettim buradaki kampanyadan yararlanan arkadaşlar , bataryasız mıydı verdikleri notebooklar yoksa bataryasıyla birlikte mi verdiler ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob411 -- 1 Mart 2020; 20:1:58 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• hanibene H kullanıcısına yanıt
    Type-c üzerinden şarj edilebiliyor mu?

"5 Gb/s sinyal hızlı tek bir USB-C™ bağlantı noktasından cihazınıza güç verin" diyor ama HP'nin sitesinde ise "sadece veri aktarımı" diyor.
  • Hiç denemedim kendi şarj aletiyle kullanıyorum

• Dün mağazaya gittim, eski bir netbook ile buyback kampanyasından faydalanmak istedim.
    Ekranda ölü pikselli şerit olduğu için almadılar. Görevlinin söylediğine göre
    tuş takımında eksik olmayacak,
    kasada kırık olmayacak,
    orjinal windows yüklü olacak,
    adaptörü olacak ve bataryası ölü olmayacak (%20-30 şarj tutabilmeliymiş)Yüzdelik değeri o an kendisi uydurdu sanırım.
    Faydalanmak isteyen arkadaşlar bunları dikkate alabilir.
    Fakat tek cihazla sınırlandırılmış bir geri dönüşüm kampanyasında bu kadar da kasmaya gerek olmadığı kanısındayım.
  • 2 Adet laptop aldım buyback ile Lenovo 4446 ve Acer 5742g verdik ikiside çok para etmeyen makineler. Lenovo 12 yıllık fln...

Hp 6VV20EA 2880tl + Hp Seri numarası iade kampanyasını bildireceğim 320tl oradan inecek.

Lenovo 81N700SBTX 3880tl fln

Verdiğimiz laptoplar açılabilmeli ,
    Orjinal adaptör olmalı (bizim biri delta elektronics idi ama laptopla gelen ürün olduğu için acer yazmasa bile kabul edildi acerin kodu vardı sadece)
    Pilleri olmalı (sağlamlığı hakkında bir tanesi iyi diğeri şarj tutamıyordu ama kabul edildi geri dönüşüme gidecek şarj tutma olayı biraz çalışan uydurması)
    Orjinal Windows olmalı (Forumda Sistem Bilgisayar nickli üyeden1 tane 35 tl ye aldım)
    Büyük sıkıntı olmamalı (menteşe kırığı , ekran çatlağı vs)

Ben Antalya Özdilek Vatandan aldım ve memnun kaldım. Birkaç aksaklık ile tüm işlemler 2 saat sürdü...

Bence sağdan soldan çalışan hurda laptop satın alıp faydalanılabilir...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• edobur E kullanıcısına yanıt
    Madem geri dönüşüme gidecek diyolar bu kadar incelemelerinin bi mantığı yok. Kullancaklar desem bu kdr eski makinalar kullanilmaz. Hani bi yere bagislayacaklar dicem ama bilemedim :)

• mob411 kullanıcısına yanıt
    Ben daha kafadan şikayet ettiğim için şubeyi, bir aracı kurumun olduğunu, o kurum kabul etmezse cihazı şubeye zarar yazacağını anlatmıştı oradaki müdür. Aslında almayı kafaya koyduysanız ısrar edin. Personel risk almak istemiyor -ki bende olsam almazdım- haliyle kampanya amacından uzaklaşıyor. Gelen yazıyı bana gösterdiler; özetle ekran veya touchpad kırığı ve windows lisans problemi olmayacak diyor. Hatta kasada çatlak vs. kabul edilebilir yazıyor. Kendilerinden fotoğraf çekip merkeze mail atmalarını isterseniz çözüm üretebiliyorlar. Bende üst yönetici almayalım demişken, ürün müdürü başka bir problemi yoksa alabilirsiniz yazmıştı. Yazışmaları gördüm. Özetle iş bu kadar hassas değil ama kimse risk almıyor, merkeze sorabilir misiniz derseniz onların kararı kesin olacaktır.

Edit: Evet batarya vardı ama orjinal değildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpermete -- 4 Mart 2020; 0:5:42 >
  • Arkadaşlar bu kampanyadan yararlanmak istiyorum fakat şartlara uygun bir bilgisayarım yok, uygun bilgisayarı olan var ise cüzi miktara satin alabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: edobur

Dün mağazaya gittim, eski bir netbook ile buyback kampanyasından faydalanmak istedim.
    Ekranda ölü pikselli şerit olduğu için almadılar. Görevlinin söylediğine göre
    tuş takımında eksik olmayacak,
    kasada kırık olmayacak,
    orjinal windows yüklü olacak,
    adaptörü olacak ve bataryası ölü olmayacak (%20-30 şarj tutabilmeliymiş)Yüzdelik değeri o an kendisi uydurdu sanırım.
    Faydalanmak isteyen arkadaşlar bunları dikkate alabilir.
    Fakat tek cihazla sınırlandırılmış bir geri dönüşüm kampanyasında bu kadar da kasmaya gerek olmadığı kanısındayım.
    Hocam orjinal windows kontrolü yapıyorlarmi acaba ??

• Yaptıklarını söylediler.

• Şimdi dün Mersin Vatan’a gittim ve oradaki görevli aynen şöyle söyledi:

“Eski püskü, hurda murda... Ne olursa olsun kabul ediyoruz. İsterse freedos olsun. 2 önemli husus var:
    1) PC tüm ekipmanlarıyla dolu olsun. Şarjı, adaptörü vs. tek parça olmalı.
    2) PC açıldığında ekranı görelim. Yani çalışıyor olsun.

Ben de bataryası ölü, açma-kapama tuşu içine çökmüş, fişsiz çalışmayan pc’yi götürdüm ve kabul ettiler.

Her bilgisayarda geçerli değil. Orada liste var. Web sayfalarında da belirtilmiş pc’ler. Ve Office için ekstra para eklenmiyor. Hepsi net fiyatı ile zaten.

Lakin şöyle bir sıkıntı var. Misal Acer’in 2800’e gelecek olan bilgisayarını normalde online olarak alırsanız zaten 3.800’e geliyor. Yani sizin pc 1000 liralığa sayılmış oluyor.
    Ancak yüksel fiyatlılarda gerçekten 2.000 lira indirim var.

Misal Lenovo S340 olanı Vatan onlineda 5.900’a alabilirken bu kampanya ile 3.900’e gelecek.

Şimdi önemli olan hangi pc alınmalı?
    Konu hakkında uzman arkadaşlar bir yardım edebilir mi?

Aklımda ACER ASPIRE 5 vardı fakat elimdeki pc 1.000 liralığa sayılmış olacaktı.
    (4 GB RAM - 256 GB SSD - MX250)

Lenovo IDEAPAD S340 cazip duruyor. 1.000 lira fazla vereceğim ama 8 GB RAM varken ekran kartı MX230)

ASUS Vivo (4.400’e düşen) ise Lenovo ile aynı özelliklerde ama fiyatı daha pahalı. Anlamadım pek.

Neyi seçmeliyim?

• milazi M kullanıcısına yanıt
    Hocam ben sizle aynı durumdayım cumartesi götüreceğim pc yi Acer düşünüyorum lenovo da ram 8 gb ama yanlış görmediysem intel uhd grafic 620 var, pc den 3 5 anlayan arkadaşlarım da nvidia ya yani Acer a yönlendirdi beni

• Hocam benim dediğim şu:

www.vatanbilgisayar.com
    Lenovo Ideapad S340 81N700SBTX Core i5 8265U Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-ideapad-s340-core-i5-8265u-1-6ghz-8gb-256gb-ssd-14-mx230-2gb-w10.html

Mx230 var. Ama dünden faklı olarak bunun da fiyatı düşmüş tekrar. 4.800 olmuş. Benim pc yine 1.000 lira indirime gelmiş olacak.

• Ayrıca dünden farklı olarak bunun da fiyatı düşmüş ve 1.000 liraya alınmış oluyor eski bilgisayar.

www.vatanbilgisayar.com
    Hp Pavilion 15-cs2018nt core i5 8265u notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Hp Pavilion 15-cs2018nt kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyl
    https://www.vatanbilgisayar.com/hp-pavilion-15-cs2018nt-core-i5-8265u-1-6ghz-8gb-512gb-ssd-15-6-mx250-2gb-w10.html

• milazi M kullanıcısına yanıt
    Ben diğeriyle karıştırdım hocam ucuz olanla 😀 sanırım Acer alacağım ram de takarım

• Valla ben de öyle yaparı gibi. Ama canımı sıkan sadece 1.000 lira indirim olacağı.

• Vatan bilgisayarın son 2 yıldır gerçekten indirim diye bir olayını görmedim. Daha önceden baya iyi indirim olduğunu biliyorum inşaallah batarsiniz

• Eski netbook götürdüm, aldılar. Hp geri ödeme konusunu forumda bulamadım. Bilgisi olan var mı? Veya link atabilecek? Iyice geri kalmış hissetmeye başladım kendimi. :)

• Bende eski Asus eeepc var 12 yaşında felan sanırım xp çalışıyor bunuda alırlar mı o fiyata.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.