Şimdi Ara

vatanbilgisayar notebook buyback kampanyası 2020 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
3
Favori
25.003
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: erdem_61500

arkadaşlar tavsiyeye ihtiyacım var.

Laptopum altta yer linkte yer alıyor.https://www.istanbulbilisim.com/exper-ultranote-a5b-530-notebook-fiyati-67224.html

Oyun oynatmıyor. İntel HD 3000 ekran kartı var.

Forum ölücüsü olarak 3000tl civarı i5 seviyesinde mx250 ekran kartı düzeyinde en azından forza horizon - nfs heat oyunlarını düşük grafikte akıcı şekilde oynatabilecek laptop alacağım.

BU kampanyadan acer veya hp alayım mı ? 3000tl altı karlı çıkacaksam hemen vatana gidip alabilirim ?
    ram - hdd önemli değil onları sonra arttırım. ekran kartı ve işlemci f/p olsun yeter. EKran boyutunun da 15.6 olmasına gerek yok. monitör kullanacağım.

Laptopumun durumu:
    Exper i3 2.nesil işlemci var. ultranote serisi olarak geçiyor. exper ultranote ab5 321
    kasa açıldı sdd - ram yükseltmeleri yapıldı. (satarsam bunları sökerim. eski ramlar ve hdd duruyor.)
    batarya yan sanayi sorunsuz çalışıyor. adaptör yan sanayi çalışıyor. hepsi hadron marka.
    ekranın 1 menteşesi kırıktı , kilit yuvasına bişey taktım sorunsuz şuan. ayrıca kırıgı falan yok. kasası cok temiz.

var mı önerisi olan ister özelden ister burdan yazsın fikirleşelim.
    (vatan buyback kampanyasında taksitle satıs yapıyor mu ? kredi kartıyla ödeme yapsam taksit yapar mı ?)
    technopat sitesinde ekran kartı 1050 yada 1050ti al diyorlar. 3500tl altına düşer mi sizce sıcak fırsatlara falan beklesem mi ? laptopu da satmam lazım i5 laptopumu 1500tlye zor sattım 8gb ram 256ssd 320hdd vardı.

ayrıca vatan office için cd mi veriyor. kaça satılır ? yükleyipte mi gönderiyorlar ?

• HP ile fiyatı birebir aynıymış düşmeden önce...
    Bende 14"Acer var.Forumda satışa çıkardım.Onu verip kampanyadakini alayım diyordum ama fiyat yükselince durum değişti tabi.İlandaki Acer işim rahatlıkla görüyor aslında, onca farkı verip değer mi o da ayrı konu

Forumdaki ilanın linki aşağıda bir bakıp yenilemeye değer mi görüş alayım.

https://forum.donanimhaber.com/acer-aspire-14-1-laptop-fiyat-dustu--141652927#141652927

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turoktr -- 25 Mart 2020; 20:19:31 >
  • Vatan bilgisayar korona sebebi ile şubelerini geçici olarak kapattığı için bu kampanya da erken sonlanmış oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afergan -- 25 Mart 2020; 20:42:58 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.