Şimdi Ara

vatanbilgisayar notebook buyback kampanyası 2020 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
3
Favori
25.003
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: börü06

Acerin fiyatı piyasaya göre ucuzmu arkadaşlar ucuzsa ihtiyacı olan birine eski laptopumu vatana verip hediye alacağım
    Eğer elinizde çok eski çok ölü ama çalışan bir leptop varsa, fiyat ateş ediyor. Zira office de veriyorlar. Type c çıkışı olan, usb 3.1 olan ciddi güncel bir pc.

Download için kullanılır bir tane 1 tb 2.5 inç hdd ile , indirilmiş dosya hızlı hızlk usb ye ıvır zıvır atılır.

Office için zaten kullanılır.

Mx250 az biraz yeterli olur oyunlar için.

Freedos alıp o crack senin bu benim diye uğraşmak yerine iyi kötü Windows lisansı da var. Office de veriyorlar.

Ben bayağı tav oldum buna.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dış kapının iç mandalı

Özel değilse neden Acer ı almadınız benzer fiyata? Mx250 ekran kartı ve 256 GB m2 ssd var.

Ben de en ucuz cihazı almayı planlıyorum bu yüzden sordum.

Alıntıları Göster
    Aceri almama sebebim ekranı küçük olması ve geri iade alamamam elimde zaten eski bilgisayarımdan 250lik ssd var e oyunda oynamıyorum 2500e bence iyi ve yakında coronavirüsden dolayı tedarik sıkıntısı yaşanmaya başladımı bu fiyatlar hayal olur düşüncesindeyim ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: dış kapının iç mandalı

Eğer elinizde çok eski çok ölü ama çalışan bir leptop varsa, fiyat ateş ediyor. Zira office de veriyorlar. Type c çıkışı olan, usb 3.1 olan ciddi güncel bir pc.

Download için kullanılır bir tane 1 tb 2.5 inç hdd ile , indirilmiş dosya hızlı hızlk usb ye ıvır zıvır atılır.

Office için zaten kullanılır.

Mx250 az biraz yeterli olur oyunlar için.

Freedos alıp o crack senin bu benim diye uğraşmak yerine iyi kötü Windows lisansı da var. Office de veriyorlar.

Ben bayağı tav oldum buna.

Alıntıları Göster
    Hocam tam söylediğiniz gibi bir laptop var elimde zaman ayırıp açıkladığıniz ve bilgi verdiğiniz icin teşekkürler madem piyasa fiyatının altina geliyor yarin gidip alayim kaldıysa hp ile acer arasında kalmistim bende

• 3400 3800 olan 2 Lenovo ile acer kiyaslanirsa sizce hangisi ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mob411 kullanıcısına yanıt
    ben çok 3 bin tl yukarısına cikmak istemediğim için o modellere detayli bakmadım açıkçası. 3400luk lenovonun 8 gb rami var fakat acerin ekran karti daha iyi. lenovo metal, acer alüminyum gövdeye sahip diye söylemişti vatandaki görevli.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • lenovo hangi metalden yapılmış acaba da alüminyumu metal kategorisi dışında değerlendirmiş vatan'daki görevli
  • evet bende çok çıkmak istemiyorum ama karar verene kadar acer stoklarında kalmazsa hp yi alasım gelmedi o zaman lenovoya yönlenebilirim yada o daha iyiyse 3400 e onu alabilirim bilemedim gidip bakmak gerekcek

birde tabi benim laptopu da göstermem lazım öyle çok inceliyorlarsa almayadabilirler :)
  • şimdi gittim baktım da ellerinde modeller bitmeye başlamıs. çalısan her lettop olur dedi sağında solunda kırık olmasın yeter dedi. orda bir tane de hp modeli alan biri vardı.fiyat konuısunda da yazan fiyatların içindeymiş officeler
  • ysnsln kullanıcısına yanıt
    Emin misiniz yazan fiyatın içinde olduğuna? Bana ekstra alınması gerekiyor demişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpermete

Emin misiniz yazan fiyatın içinde olduğuna? Bana ekstra alınması gerekiyor demişti.
    özellikle sordum 2 kişiye hatta faturaya da baktım 2800 dü
    Akşam gider alırım o zaman. Her türlü ucuza geliyor.

Edit: Aslında tabloda yazıyormuş dahil olduğu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpermete -- 27 Şubat 2020; 17:16:55 >
  • Biraz önce gittim, kasada çatlak var diye emin olamadılar. Aslında gelen mailde pad veya ekranda kırık kabul edilmeyecek diye yazıyor. Ancak cesaret edip alamadı, fotoğrafını çekti yarın dönüş yapacaklarmış. Göreceli bir durum anlayacağınız, başka bir şubeyi de deneyeceğim.

• Aynı fiyata sahip 2800 küsür olan hp ve acer arasında kaldım. hp'den 320 TL iade alabileceğim ve bu miktarda ucuza geliyor. Ancak acer'in ekran kartı daha iyi, mx 150 (hp'nin mx 130), ssd 128 gb fazla ve ekran ips. Hp'nin ekranı 1 inch daha büyük, ips değil ancak klavye led aydınlatmalı. Vatan dışında da piyasa fiyatları yaklaşık aynı hatta hp modeli daha pahalı. Sizce bu koşullarda hangisi alınmalı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdc -- 27 Şubat 2020; 22:9:9 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Biraz önce gittim, kasada çatlak var diye emin olamadılar. Aslında gelen mailde pad veya ekranda kırık kabul edilmeyecek diye yazıyor. Ancak cesaret edip alamadı, fotoğrafını çekti yarın dönüş yapacaklarmış. Göreceli bir durum anlayacağınız, başka bir şubeyi de deneyeceğim.
    İşlerine geldiği gibi zaten topladıklarını hacke ayiracaklar maksat elinde kalan modelleri eritmek

Önce arayıp alamayız dediler sonra getirin alacağız dediler. Hanımın da gönlüyle HP'yi aldım. Maximum ve YKB kartlara da puan kampanyası var 200 tl de puan geliyor haberiniz olsun.

• quote:

Önce arayıp alamayız dediler sonra getirin alacağız dediler. Hanımın da gönlüyle HP'yi aldım. Maximum ve YKB kartlara da puan kampanyası var 200 tl de puan geliyor haberiniz olsun.
    Bende alicaktim vazgectim. Masa üstü sistem bakıyorum :)

• LENOVO 81N700SBTX
    LENOVO 81N700SCTX

1 er adet almayı düşünüyoruz. 2 tane çalışır hasarsız hurda değerinde makinamız var. Bunlara muhtemelen olur getirin dediler arızalı gaming book kabul edilmedi ona şaşırıyorum. Gaming pc deki harddisk ile ekran diğer 2 pc kadar para ediyor ama olmazmış fln filan dediler. Garip bir kampanya...

Aklımda olan ms office kurmadan alınıp satılabilecek bişey mi ben free office benzeri programlar kullanırım gerek duymam bu ms office değerli mi şişirdikleri kadar?
  • quote:

maximumdaki hangi kampanya hocam ?
  • mob411 kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/maximum-kart-1500-100-beyaz-esya-mobilya--142180365

• quote:

https://forum.donanimhaber.com/maximum-kart-1500-100-beyaz-esya-mobilya--142180365
    "Beyaz Eşya, Mobilya, Dekorasyon, Yapı Market ve Ev Tekstili sektörlerinde yer alan Maximum üye işyerlerinden tek seferde 1.500 TL ve üzeri alışveriş yapın, 100 TL MaxiPuan kazanın! " yazıyor

vatan bilgisayar elektronik değil mi ?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.