Şimdi Ara

vatanbilgisayar notebook buyback kampanyası 2020 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
3
Favori
25.003
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu 4gb laptoplar genelde 2x2gb takılı gelir, upgrade etmeyi düşünenlerin iyi araştırmasında fayda var, 2x4gb gerekebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asus x550jk modeli var elimde 8 gb ramli

diyorum bu kampanyadan götürsem yerine ne alırım şöyle maksimum 4000-5000 tl bandına gelecek şekilde

hiç oyun oynanmayacak, ekran kalitesi iyi.
  • lisans için değer mi bilemedim

freedos gelen daha performanslı laptoplar mevcut. Tercih meselesi tabi.

3198 tl ye hepsiburada satıcı olarak.

aynı ürünün win 10 lisanslısı mediamarktta 4000 tl diye hatırlıyorum.

kararsız kaldım Acaba benim laptopu sıfırlama amaçlı verip acer yada hp yi alsam mı ? yoksa biraz daha bekleyip bu tip freedos mu alsam

benimde genel kullanım amaçlı olacak olursa, oyun için masaüstü mevcut. 2007 eski laptop'u vermiş olacağız eğer yararlanırsak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob411 -- 25 Şubat 2020; 13:35:7 >

• arkadaslar 1 ay önce Vatanda şu laptopu beğenmiştim ( özellik olarak çok anlamam)

Lenovo 81NE001YTX

İ5 - 1,6 ghz 8 gb ram ddr4 256 gb ssd disk 15,6 inch full hd
    navidia 2gb MX250 ekran kartı

vatana özel 5.354 TL idi.

Kampanyaya baktım ama gözden kaçmıs olabilir, var mı bu laptop kampanya kapsamında?
  • Eski bir bilgisayarım vardı onu verdim Hp 15dw0006nt bilgisayarı 2878 tl ye aldım. Klavye aydınlatması da varmış. Görünce sürpriz oldu. Umarım uzun yıllar sorunsuz kullanırım. Hp geri ödenmesine de göndereceğim fatura bilgilerini ordan da üç beş bişeyler kopardık mı 2500e mal etmiş olacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: hanibene

Eski bir bilgisayarım vardı onu verdim Hp 15dw0006nt bilgisayarı 2878 tl ye aldım. Klavye aydınlatması da varmış. Görünce sürpriz oldu. Umarım uzun yıllar sorunsuz kullanırım. Hp geri ödenmesine de göndereceğim fatura bilgilerini ordan da üç beş bişeyler kopardık mı 2500e mal etmiş olacağım
    hp geri ödeme kampanyası mı var ?
  • Evet ürün bedeline göre belli oranlarda var. Forumda konusu var aratırsanız

• quote:

Evet ürün bedeline göre belli oranlarda var. Forumda konusu var aratırsanız
    bakayım bende, önce değmez dedim ama benim laptop çalışmasına rağmen çok eskidi satmaya kalksan 100-200 tl zor alan bile olmayabilir bunun için değerlendirmekte gidip geliyorum
  • quote:

Eski bir bilgisayarım vardı onu verdim Hp 15dw0006nt bilgisayarı 2878 tl ye aldım. Klavye aydınlatması da varmış. Görünce sürpriz oldu. Umarım uzun yıllar sorunsuz kullanırım. Hp geri ödenmesine de göndereceğim fatura bilgilerini ordan da üç beş bişeyler kopardık mı 2500e mal etmiş olacağım
    Özel değilse neden Acer ı almadınız benzer fiyata? Mx250 ekran kartı ve 256 GB m2 ssd var.

Ben de en ucuz cihazı almayı planlıyorum bu yüzden sordum.

• dış kapının iç mandalı kullanıcısına yanıt
    Evet cashback alsak bile arasındaki farka değer mi? Bunu bende merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpermete

Evet cashback alsak bile arasındaki farka değer mi? Bunu bende merak ediyorum.
    Aslında fatura 3200 TL üzerinde kesiliyorsa ilk fiyat olan 5000 küsürden kesiliyorsa 480 TL civarı iade olabilir. Buna da eğer oyun oynamıyorsanız ki ben oynamam, 4gb Ram ve 2.5 inç ssd ya da hdd takviyesi yapılabilir.

Fatura 5000 küsür ise arkadaş bilgilendirir ise ben de buna yönelirim, zira hiç ama hiç işim yok benim oyun ile. Pc 7/24 açık duracak neredeyse ve sürekli download yapacak, filmleri de bir m2 ssd ye çakacağım type c üzerinden. Benim mantığım ve ihtiyacım olan şey bu temelde (:

• 10 küsür senelik bir notebook var onu verip Acer A514-52g'yi almayı planlıyorum. Bugün mağazada inceledim hoşuma gitti. 4 gb ramle de bir süre idare eder gibi geldi. Garantisi bitince de ram takviyesi yaparım diye düşünüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thorbjörn

10 küsür senelik bir notebook var onu verip Acer A514-52g'yi almayı planlıyorum. Bugün mağazada inceledim hoşuma gitti. 4 gb ramle de bir süre idare eder gibi geldi. Garantisi bitince de ram takviyesi yaparım diye düşünüyorum.
    Ram takviyesi garanti bozmuyor.

Herhangi bir leptop oluyor mu, sordunuz mu? Net 12 senelik leptop vereceğim

Ha adaptör değişmiş yıllar önce. Problem olur mu?

Acer tam olarak ihtiyacım olan model

• Acerin fiyatı piyasaya göre ucuzmu arkadaşlar ucuzsa ihtiyacı olan birine eski laptopumu vatana verip hediye alacağım

Biraz önce Vatan'a gittim mesajınızı görmüş olsam sorardım fatura durumunu. Şimdi benim anladığım ne olursa olsun getir durumu yok. İlgili personel makineye adaptörüne, kasasına vs. bakmam gerekiyor dedi. Benim notebookta menteşe ve kasa bağlangı kısmı kırık, muhtemelen çamur yapacaklar, gitmeden ssd'yi vs. sökmem lazım. Sonra olmaz bu diyecek tekrar uğraşacağım vs. Bilemedim, boş bir zamanda denerim. Acer çok şık makina bu arada HP'ye göre...

ben bugün 12 senelik Asus notebook götürdüm. kırık, ezik vs var mı diye bi baktılar. adaptörü çantaya koymamışım. orjinal adaptörü var mı diye sordular. var ama orjinal olması şart mı dedim, o konuda tam bi bilgilendirme yapmamışlar onlara da sanırım. olmaz diyemedi.

• börü06 kullanıcısına yanıt
    en ucuz 3650 tl. fakat fazla satıcı yok. cihaz fiyatına göre oldukça iyi bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: alpermete

Biraz önce Vatan'a gittim mesajınızı görmüş olsam sorardım fatura durumunu. Şimdi benim anladığım ne olursa olsun getir durumu yok. İlgili personel makineye adaptörüne, kasasına vs. bakmam gerekiyor dedi. Benim notebookta menteşe ve kasa bağlangı kısmı kırık, muhtemelen çamur yapacaklar, gitmeden ssd'yi vs. sökmem lazım. Sonra olmaz bu diyecek tekrar uğraşacağım vs. Bilemedim, boş bir zamanda denerim. Acer çok şık makina bu arada HP'ye göre...
    Normalde vazgeçmiştim ama ofis için gerekli olabilir belki yeni bir cihaz bana da.

bende ki asus ta kasasında klavyenin köşesinden çatlak var. Sağlam yapıştırıcı ile yapıştırdım ama alamayız derler mi bilmiyorum ? Menteşe tarafında sorun yok kırık vs ama artık menteşeler de yavaştan gittiği için sorun çıkarabilir 13 yaşında laptop.

orjinal şarj adaptörü ile verebilirim ama kasayı sorun ederler mi bilmiyorum

acer ile hp arasında kalıp hangisini seçmek daha mantıklı olur ?

@ljurgalf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob411 -- 26 Şubat 2020; 21:10:54 >

• mob411 kullanıcısına yanıt
    hpnin ekranı daha büyük. onun dışında bence hiçbir artısı yok acerdan ne donanim ne de görünüş olarak.

• Son durum nedir avantajlı mı bu kampanya?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.