Şimdi Ara

vatanbilgisayar notebook buyback kampanyası 2020 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
3
Favori
25.003
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazı bilgisayarların pek bir avantajı yok fiyat konusunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dış kapının iç mandalı

Hocam selamlar

Acer a ben de tav oldum, genel olarak oyun değil de download amaçlı kullanılacak. İşlemcisi yeterli benim için, Ram de çözülür. Usb 3.1 ve type c çıkışları gerekli bana. Amaç aslında 70-80 GB uhd filmleri çekip, usb ya da harici hdd ye atmak. Bunun için de an itibariyle usb 3.1 usb bellek ya da taşınabilir ssd kullanılacak. İleride nmve m2 ssd alınıp kasaya konup kullanılacak. Mantık bu.

Şidmş bunu alırsam eğer hanımın 12 yıllık leptop u ya da pederin 10 yıllık leptop u vereceğim, zaten özellikle hanımın leptop beş para etmez, kanser sebebi.

Şu acer a 4 ram ekleme ve bir tane 1tb 2.5 inç hdd eklemek gerek benim için. Bu işlemin yapılması zor mudur?

Bu cihaz söylediğim işler için yeterli olur mu?

Kesinlikle oyun oynanmayacak (:

Şimdi bu aleti alırsam

Alıntıları Göster
    Ram ve HDD ekleme işlemleri kolay.

Söylenen işler için uygun ve iş görür. Ben de günlük işler için okulda kullanacağım zaten...

• Vatan bilgisayar i aradim, mentesesi kirik bilgisayar alamayiz dediler. Kilcal cizik vs olur dediler

• Benim dizüstünde sağ taraftaki dvd nin olduğu bloğun kapağı yok. Acaba kabul ederler mi?
  • fathTR kullanıcısına yanıt
    Bende de 15 yıllık Asus var çalışıyor işimi de görüyor ama kabul ederlerse değiştirebilirim :) listede fiyatı düşük ideal hangisini almak gerekiyor fp olarak

• quote:

Orijinalden alıntı: Drlaw38

Vatan bilgisayar i aradim, mentesesi kirik bilgisayar alamayiz dediler. Kilcal cizik vs olur dediler
    şimdi 2020 tl diyor ya, sonra gittiğinde şusu eksik bu iyi değil burası çizik (pc de form dolduruyor) düşüyor oluyo sana 850 den sayıcaz diyolar. kalıyorsun orda. İphone da da böle oldu.
  • Aynı özelliklerde arkadaş götürdü dediğiniz tarzda laptop yaptılar 2020TL indirim
    Çalışır durumda olması adaptör olmaıs yetelri

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kampanyayı gördüm araştırdım arkadaş 16 yıllık Laptop götürdü Xpli çalışır durumda ve kampanyadan yararlandı.
    Vatan çalışanların dediği Notebook çalışsın adaptör olsun yeter dedi eski laptop olmuş XP olmuş fark etmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuROCK 23 -- 24 Şubat 2020; 0:40:17 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • en düşük 2.800 yazıyor eskini verince üstüne 800 TL verince iş tamam mı oluyor yanlış anlamadıysam
  • dünyanın hiç bir yerinde bu pazarlama başarısına ulaşamamıştır microsoft. Adamlar hem lisans satıp hemde milletin elindeki pcleri topladılar ya la. Çok ilginç gerçekten.
  • BuROCK 23 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, bakılır o zaman duruma göre bi. Laptop alacak bir arkadaş vardı ona veririm alırsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: navigator_

şimdi 2020 tl diyor ya, sonra gittiğinde şusu eksik bu iyi değil burası çizik (pc de form dolduruyor) düşüyor oluyo sana 850 den sayıcaz diyolar. kalıyorsun orda. İphone da da böle oldu.

Alıntıları Göster
    O sistem farklı. Teklifi aracı firma kriterlere göre veriyor. Bunda o şekilde direkt hurda girişi yapılarak eksper yapılmadan (kontrol ile) yararlandırılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berke_han

Aklımda olan bir model olan ASUS UX334FLC fiyatı kampanya (!) kapsamında 8812₺'ye inecek görünüyor ancak halihazırda hB'de fiyatı 9000₺ bizim bilgisayarı bedavaya vermiş olacağız
    Ek olarak 800 TL'lik sınırsız lisans office ücretsize gelmiş olacak. Kullanırsınız satarsınız orası ayrı mesele.
  • Anakart arızalı gerisi sağlam bir Acer V7 Nitro 791G var acaba götürüp şansımı denesem mi? Muhtemelen 300-400tl diyecekler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yellow canary01

en düşük 2.800 yazıyor eskini verince üstüne 800 TL verince iş tamam mı oluyor yanlış anlamadıysam
    Hayır. 2800 olan ödeyeceğiniz rakam. 2020 tl indirim görmüş hali yani...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Ek olarak 800 TL'lik sınırsız lisans office ücretsize gelmiş olacak. Kullanırsınız satarsınız orası ayrı mesele.

Alıntıları Göster
    Lisansın sınırsız olduğuna emninmisiniz.
  • Asıl konu buradaymış, bi inceleyim , yorumlarıda okuyalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanibene

Lisansın sınırsız olduğuna emninmisiniz.

Alıntıları Göster
    Evet. Dijital lisans, süre sınırsız aktivasyon sayısı değil.
  • vatanbilgisayar notebook buyback kampanyası 2020
  • vatanbilgisayar notebook buyback kampanyası 2020

Hepsiburada zaten 1450 TL daha ucuza veriyor, Vatan eski bilgisayarı 570 TL'ye almış oluyor. Office paketlerini zaten rebate olarak bedava aldığından hiçbir zararı olmuyor.
    Yarın bir de tutup ikinci el aldığı bilgisayarları bağışlıyoruz diye kamuoyuna duyurup sevap point almaya çalışırlar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.