< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fathTR -- 21 Şubat 2020; 14:32:20 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fathTR -- 21 Şubat 2020; 14:32:20 > |
senin son model bilgisayarını büyük ihtimal ile 2020 tl'ye alacaklar. 2017-2018 macbook goturun 2020 tlden alırız derler.
millet kampanya yapma peşinde değil müşteri düdükleme peşinde.... |
2005 model laptop var, 256 mb ram var, 80gb harddisk, çalışır durumda windows xp çalışıyor sadece. bunu almazlar mı acaba?
|
Böle kampanya mı olur :D Sazan.avi kampanyası
|
Bilgisayarın parasını zaten fiyata eklemiş, çöpe bile atsa olur. Bilgisayarın fiyatı zaten şişirilmiş, bir de 799 TL'ye ev ve öğrenci veriyor şaka gibi.
|
İlk bilgisayara baktım, piyasadan 2500₺ kadar daha pahalı, office ekleyince daha da pahalı, iade kampanyasıyla 200₺ civarına Windows ve Office alınmış oluyor. Bireysel kullanıcı için mantıklı değil.
|
Vatan yalan atan...
|
Dün mağazaya gittim, eski bir netbook ile buyback kampanyasından faydalanmak istedim.
Ekranda ölü pikselli şerit olduğu için almadılar. Görevlinin söylediğine göre tuş takımında eksik olmayacak, kasada kırık olmayacak, orjinal windows yüklü olacak, adaptörü olacak ve bataryası ölü olmayacak (%20-30 şarj tutabilmeliymiş)Yüzdelik değeri o an kendisi uydurdu sanırım. Faydalanmak isteyen arkadaşlar bunları dikkate alabilir. Fakat tek cihazla sınırlandırılmış bir geri dönüşüm kampanyasında bu kadar da kasmaya gerek olmadığı kanısındayım. |
Bilgisayar fiyatı + office - 2020TL = kampanya fiyatı ---> piyasa fiyatından 800-1000TL arası ucuz olmuyor mu? + office bedavaya geliyor.
iki modele baktım bu şekilde çıktı. HP 6VV20EA: vatan kampanya fiyatı :2878 TL N11 fiyatı: 3799 TL Acer A514-52G-51ZE vatan kampanya fiyatı :2878 TL N11 fiyatı: 3599TL |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laider -- 21 Şubat 2020; 14:45:27 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gadget46 -- 21 Şubat 2020; 14:51:6 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fathTR -- 21 Şubat 2020; 15:4:18 > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|