Şimdi Ara

vatanbilgisayar notebook buyback kampanyası 2020

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
147
Cevap
3
Favori
25.003
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.vatanbilgisayar.com/notebook-buyback-kampanyasi-2020/
    Şimdi eski bilgisayarınızı 2020 TL ye geri alıyoruz!
    Çalışır durumda eski bilgisayarınızı Vatan Bilgisayar mağazalarında 2020 TL’ye geri alıyoruz, yeni alacağınız Microsoft Office paketi eklenmiş seçili bilgisayarın fiyatından düşüyoruz. Tüm kampanya şartları mağazalarda vewww.vatanbilgisayar.com’da”dır.
    Kampanya Şartları
    “Eski Bilgisayarınızı 2020 TL ye geri alım kampanyası” 18 Şubat 2020 – 31 Mart 2020 tarihleri arasında Vatan Bilgisayar mağazalarında geçerlidir.
    Geri alım yapılan bilgisayar çalışır vaziyette olmalıdır. (Notebooklar adaptörü ile birlikte getirilmelidir.)
    Geri alım yapılan bilgisayarın yerine alınabilecek olan ürünler sadece aşağıda belirtilen modeller olup stoklar ile sınırlıdır.
    Bu kampanya başka kampanyalarla birleştirilemez.
    Geri alım bedeli olan 2020 TL, sadece aşağıda modeli belirtilen bilgisayarlarda “Office Ev ve Öğrenci İndirilebilir Lisans” (KOD : 79G-05017) ile birlikte alındığında kullanılabilecektir. Başka ürün grupları alımında geçerli değildir.
    Her Tüketici kampanyadan İade ettiği bir adet çalışır durumda olan eski bilgisayarının yerine aşağıda belirlenen modellerden bir adet alabilir .
    İndirim çeki kullanımında miktar bölünemez; indirim çeki bedeli nakdi olarak talep edilemez.
    Satın alınan ürünün iade edilmesi durumunda tüketici bu kampanya sebebiyle kazandığı indirim çeki hakkından feragat etmiş sayılır ve yeniden tanımlama yapılmaz.
    Vatan Bilgisayar kampanya koşularında ve cihaz fiyatlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
    Detaylar mağazalarımızda ve vatanbilgisayar.com dadır.

Hangi makine için bu kampanya değer?

vatanbilgisayar notebook buyback kampanyası 2020

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fathTR -- 21 Şubat 2020; 14:32:20 >

• Dün mağazaya gittim, eski bir netbook ile buyback kampanyasından faydalanmak istedim.
    Ekranda ölü pikselli şerit olduğu için almadılar. Görevlinin söylediğine göre
    tuş takımında eksik olmayacak,
    kasada kırık olmayacak,
    orjinal windows yüklü olacak,
    adaptörü olacak ve bataryası ölü olmayacak (%20-30 şarj tutabilmeliymiş)Yüzdelik değeri o an kendisi uydurdu sanırım.
    Faydalanmak isteyen arkadaşlar bunları dikkate alabilir.
    Fakat tek cihazla sınırlandırılmış bir geri dönüşüm kampanyasında bu kadar da kasmaya gerek olmadığı kanısındayım.
  • senin son model bilgisayarını büyük ihtimal ile 2020 tl'ye alacaklar. 2017-2018 macbook goturun 2020 tlden alırız derler.

millet kampanya yapma peşinde değil müşteri düdükleme peşinde....
  • Böle kampanya mı olur :D Sazan.avi kampanyası
  • 2005 model laptop var, 256 mb ram var, 80gb harddisk, çalışır durumda windows xp çalışıyor sadece. bunu almazlar mı acaba?
  • ben bir indirim göremedim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyle bir reklam ki marka model eski yeni ne getirseniz ayni fiyatmis gibi reklam yapiyorlar. detaylarda hic bilgi yok. dogru mu acaba?

eski netbook var. gotursek 2000e mi sayacaklar?

ayrica bu topladiklari eski bilgisayarlari ne yapacaklar cok merak ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laider -- 21 Şubat 2020; 14:45:27 >
  • İlk bilgisayara baktım, piyasadan 2500₺ kadar daha pahalı, office ekleyince daha da pahalı, iade kampanyasıyla 200₺ civarına Windows ve Office alınmış oluyor. Bireysel kullanıcı için mantıklı değil.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • laider kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarın parasını zaten fiyata eklemiş, çöpe bile atsa olur. Bilgisayarın fiyatı zaten şişirilmiş, bir de 799 TL'ye ev ve öğrenci veriyor şaka gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gadget46 -- 21 Şubat 2020; 14:51:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayar fiyatı + office - 2020TL = kampanya fiyatı ---> piyasa fiyatından 800-1000TL arası ucuz olmuyor mu? + office bedavaya geliyor.
    iki modele baktım bu şekilde çıktı.

HP 6VV20EA:
    vatan kampanya fiyatı :2878 TL
    N11 fiyatı: 3799 TL

Acer A514-52G-51ZE
    vatan kampanya fiyatı :2878 TL
    N11 fiyatı: 3599TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fathTR -- 21 Şubat 2020; 15:4:18 >
  • 2800e acer in fiyati nasil sizce?

• 2800e swift 3 satıldı yakın tarihte. aspire hep bu fiyatlardaydı...

• www.teknosa.com
    Acer Swift 3 SF314-41G  AMD RYZEN5-3500 /4GB Ram/256 GB SSD /RX540X 2GB Ekran karti /14'' FHD Ekran /Windows 10 Home Edition isletim sistemi Fiyatı ve Özellikleri
    https://www.teknosa.com/acer-swift-3-sf31441g-amd-ryzen53500-4gb-ram256-gb-ssd-rx540x-2gb-ekran-karti-14-fhd-ekran-windows-10-home-edition-isletim-sistemi-p-125035520

daha başka birşey yazmama gerek yok sanırım...

• çöb...

başka yerden daha iyisini daha ucuza alırım, eski bilgisayarımda bana kalır.
  • internet sitelerindeki fiyatlarla ilk mesajdaki fiyatlar farkli degil mi?
    4100 dedigi cihaz 3500.

• fathTR kullanıcısına yanıt
    ama kendi cihazinizi veriyorsunuz bunu da dusunun. ikinci eli 1000 tl olan cihazinizi 2020'ye sayarlarsa avantajlisiniz.

• 200-300 tl ye 10" çalışır notebooklar alabilirsiniz 2.el intel atom işlemcili 👍
    ama şu office olayı olmasa iyiymiş.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schtroumpf Grognon

internet sitelerindeki fiyatlarla ilk mesajdaki fiyatlar farkli degil mi?
    4100 dedigi cihaz 3500.
    799TL office ekliyor kampanya kapsamında alacağın bilgisayara.
  • fathTR kullanıcısına yanıt
    Hemen hemen aynı özellikte çalışan msi pc var bende de. Xp yüklü. Ama Chrome da bile gezmek zulüm :)

• Bir kaç gün önce Acer 514-52G'yi aldım Vatandan 3120TL'den şimdi kampanyada 2890TL'ye düştüğünü görünce tam üzülecektim ki zaten eski laptopumu her türlü en az 1000TL'den satabildiğimi ve office lisansımın varlığını hatırladım. Hani hasbelkader karda olmasam gerçekten üzülecektim.
  • Informed I kullanıcısına yanıt
    eklenmemis hali 4100 diyor hocam tabloda. +800 ile 4900 oluyor.
    internet sitesinde laptop 3500tl. bastan ucuncu hp laptop

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.