Şimdi Ara

Vatanbilgisayar ve gold da calisma saatleri ...?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
2
Favori
58.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    evt arkadaslar calisma saatleri nedir acaba basvursam hangisine basvurmam gerekir iyi yonleri kotu yonleri..? bu aralar girmem lazim mutlak suretle tecrubesi olan arkadaslar paylasirlarsa sevinirim ..
    iyi forumlar..!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mariachi@ -- 26 Mart 2008; 1:06:22 >

• arkadaşım ben vatanbil. da ve goldbil. calıştım 1 gun izin vardiya 520 mil. maaş
  • Gold pc de 3+1 çalışıyorsun...Yani 3 gün çalış 1 gün izin. Çalışma saatleri sabah 09:30 akşam 22:00
    en son 750 ytl maaş veriyolardı ama yeni başlayanlara biraz daha düşük verebilirler. Prim sistemide var max. 600 ytl aylık prim alabilirsin.
  • süpermiş gold.vatanda iyimiş.aslında bakmak lazım alırlar mı acaba...
  • Bu aralar girmem lazım derken seni hemen alacaklarını nerden çıkrdığını anlayamadım.Torpil mi var yoksa?
  • goldun başvuru formunu bulamadım.gidip yerinde mi başvuruluyor
  • sanirim bu isler tanidik sayesinde daha da kolaylasiyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya hakikaten arkadaşlar başvurularda ne arıyorlar? Birkaç tüyo verirmisiniz?
  • teknosa nasıldır ?
  • ben kendım GLD calısanıyım kardesım suan eleman ıhtıyacı var teknık servıse buyuk ıhtımalle 825 den işe baslarsın eger tecruben varsa yoksa 650 den baslarsın ve 2 hafta içinde alırlar cok eksık var suan gel bi basvur
  • gold da dönemsel eleman alıyorlar mı?
  • Merhaba arkadaşlar ben gold bilgisayarda çalışıyorumşuan gold bilgisayar eleman arıyor. gelip mağzalarda başvuruda bulunabilirsiniz. internetten başvurulara fazla özen göstermiyorlar.
  • valla bizim bursada vatanda..satış elemanları...sabah 10,00 akşam 10,00..iki gün böyle..3,gün tatil..
    ayda 10 gün tatil yapıyor elemanlar..550.lira maaş..+prim...
  • Şuan satış departmanı 750 + prim alıyor eleman alımı olacaktır mağazalardaki iş başvuru formunu doldurmanız yeterlidir.3 + 1 çalışma düzeni ile çalışılıyor
  • ARkadaşlar bu işe alımda ne gibi kriterler isteniyor?
    kısaca bilen biri anlatabilir mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: heLLWeapon

Şuan satış departmanı 750 + prim alıyor eleman alımı olacaktır mağazalardaki iş başvuru formunu doldurmanız yeterlidir.3 + 1 çalışma düzeni ile çalışılıyor

hangi firma dostum ve nerelerde var
  • quote:

Orjinalden alıntı: smyrna17

gold da dönemsel eleman alıyorlar mı?

Bu sorunun cevabını bilen var mı?
  • arkadaşlar kariyer.net ten vatan bilgisayar için başvuru yapmıştım. değerlendirilmiş bugün aradılar yarın için çağırdılar, resimde istediler hemen başla derler mi birde çalışma saatleri nasıldır bilmiyorum bilenler cevaplarsa sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yedinumara

arkadaşlar kariyer.net ten vatan bilgisayar için başvuru yapmıştım. değerlendirilmiş bugün aradılar yarın için çağırdılar, resimde istediler hemen başla derler mi birde çalışma saatleri nasıldır bilmiyorum bilenler cevaplarsa sevinirim.

mülakat yapılacakmış perşembe günü.. nasıl soru soruyorlar acaba.. kimse bilmiyor mu?
  • quote:

quote:

arkadaşlar kariyer.net ten vatan bilgisayar için başvuru yapmıştım. değerlendirilmiş bugün aradılar yarın için çağırdılar, resimde istediler hemen başla derler mi birde çalışma saatleri nasıldır bilmiyorum bilenler cevaplarsa sevinirim.

mülakat yapılacakmış perşembe günü.. nasıl soru soruyorlar acaba.. kimse bilmiyor mu?

Vatana Bende başvuru yaptım dün gece. Neler sorulduğunu yazarsan sevinirim arkdaşım. Birde maaş çalışma saattlerini ve izin günlerini yazıver sana zahmet kardeş. Şimdiden tşkler
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.