Şimdi Ara

Vatanbilgisayar ve gold da calisma saatleri ...? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
2
Favori
58.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vay be.. Ben de işimden memnun değilim bi de, şükretmem lazım sanırım

Sabah 9 akşam 10; 600 YTL olur mu yahu? Hayvan çalıştırıp, yemini versen daha fazla tutar

Hemen yanımızda GOLD'un kadıköy deposu var, elemanlar sabah akşam afedersiniz amelelik yapıyolar.. Aldıkları paraya bak, ben üzüldüm yemin ederim

Yok abi vazgeçtim benim işim süper

• quote:

Orjinalden alıntı: sLyyy

Vay be.. Ben de işimden memnun değilim bi de, şükretmem lazım sanırım

Sabah 9 akşam 10; 600 YTL olur mu yahu? Hayvan çalıştırıp, yemini versen daha fazla tutar

Hemen yanımızda GOLD'un kadıköy deposu var, elemanlar sabah akşam afedersiniz amelelik yapıyolar.. Aldıkları paraya bak, ben üzüldüm yemin ederim

Senin işin nedir abijim. Bizide aldırsan yanına beah. Evde otur otur sıkıldım valla. Üni. mezunuyum. Ne iş olsa kabulüm:)

• quote:

Orjinalden alıntı: Tür_General

quote:

Orjinalden alıntı: sLyyy

Vay be.. Ben de işimden memnun değilim bi de, şükretmem lazım sanırım

Senin işin nedir abijim. Bizide aldırsan yanına beah. Evde otur otur sıkıldım valla. Üni. mezunuyum. Ne iş olsa kabulüm:)

Grafiker asistanı diyelim

Üni mezunu isen kendi işini yap derim, dön baba dön olmasın sonra

• quote:

Orjinalden alıntı: Tür_General

O zaman referans olarak ismini yazalım:) Nerde çalışıyosun? Eleman lazımmı usta? Hemen geleyim. Bayanda var bayda. Üni. mezunu. Lütfen yardım please

Seneye bu zaman askerliğe gidecem inşallah.. Gelince beraber iş ararız.. Olur mu?
  • :) Bende iş bulamazsam aralıkta gidicem
    kısa dönem Beraber bakarız artık:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tür_General -- 15 Eylül 2008; 13:45:00 >
  • Bende MediaMarkt'e veya Bimeks'e başvurmayı düşünüyorum.İnternetten başvuruları fazla ciddiye almıyorlar galiba.Mağazadan başvurmak en iyisi
  • vatan mı gold mu daha iyi şartlar sunuyor ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: yedinumara

quote:

Orjinalden alıntı: yedinumara

arkadaşlar kariyer.net ten vatan bilgisayar için başvuru yapmıştım. değerlendirilmiş bugün aradılar yarın için çağırdılar, resimde istediler hemen başla derler mi birde çalışma saatleri nasıldır bilmiyorum bilenler cevaplarsa sevinirim.

mülakat yapılacakmış perşembe günü.. nasıl soru soruyorlar acaba.. kimse bilmiyor mu?

noldu hocam mülakatın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeRSeFiL

Gold pc de 3+1 çalışıyorsun...Yani 3 gün çalış 1 gün izin. Çalışma saatleri sabah 09:30 akşam 22:00
    en son 750 ytl maaş veriyolardı ama yeni başlayanlara biraz daha düşük verebilirler. Prim sistemide var max. 600 ytl aylık prim alabilirsin.

CİHAN millete yanlıs bılgı vermıyelım gold müşterırı sömürdüğü gıbı personelı dahada sömürüyo 5 dakka işe gec kal 40$ paranı kesiyolar..Ramazanda 22:30 a kadar calsıyosun ama hiç bir getirisi yok sana üstelik sıgortanı asgari ücretten yatırıyo..Gold hayatta calsıcagın en son yer olsun Yönetim müdür müdür yardımcısı İlk okul terk ama personle olarak lıse mezunu alıyolar Düşün yani bu yuzden de adamın azına zıcıyolar..3 senemı verdım ordan bılyıorum...

Vatan bılgısayar sıgortanı aldıgın maastan yatırıyo ve prım alırsan prımıde sıgrtana eklıyo yanı ortalama 1000 ytl ye yakın para yatıyo gol da 530 net..

Vatan 2+1 çalıstırıyo gold 3+1

• Vatan 2+1 sistemi bostancı ve topkapı mağazasındaki çalışma saatleridir elmadağ şubesi pazar günleri kapalı yani pazarları izinlisin.
  • peki vatan'ın işe alma süreci nasıl ?
  • gold =
  • cevap yazaıcak yokmu net ücret ve çalışma saatleri hakkında biri diyor hatada 6 gün iş 1 gün izin 550 diğeri diyor 5 gün iş 2 gün izin 750 yokmu abi bilen önemli bi soru bu işe gircez adamlar bekletiyor ona göre zman gidiyor aydınlatın ne kadar kıtmeli bilgimiş be ya
  • vatan bilgisayarda çalışan arkadaşlar.Ben ant. vatana 3 kere başvurdum tecrübem yok diye aramıyorlar heralde.Ama iş başvuruda tecrübeli diye belirtmemiş.Sonra araştırmacı teknolojiye düşkün gibi bir tercih var.Ben pc olsun elektronic her türlü aletleri araştırırım ve anlarım.Pc konusunda her türlü şeyle ilgilenebileceğimi belirttiğim halde aranmadım.Bana yardım edecek biri var mı? Çalışmalıyım.Dersaneye yazıldım park time bile çalışırım.Kursum haftada 3 gün 17-21:30 arası.Acaba bu vatanın vardiya sistemi var mı? Çalışanları için servisleri varmı? Çünkü ev ile vatan arası çok uzak yürüyerek gitmek imkansız.Kurstan dolayı park time çalışırsam bütün para dolmuşa gitmesin düşüncesindeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi padfinder -- 16 Kasım 2008; 16:34:31 >
  • beyler
    Ücret ; 560 ytl
    Yemek ; 1 öğün yemekhaneden
    Servis yok
    Özel sağlık sigortası,ikramiye yok.
    Senede 1 defa olmak üzere maaşına ortalama 5-8% zam. yani 700 civarına geliyor
    bence şartlar berbat vazgeçtim kimse girmesin derim
  • up!

arkadaşlar, Vatan bilgisayarda son durum nedir? çalışma şartları ve ücret durumları? Bilgilerimizi paylaşalım.
  • Evet arkadaşlar bi bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? Vatan Avcılar'a internet üzerinden 1 hafta önce başvuru yaptım tekniker olarak hala bi cevap alabilmiş değilim.Okunmamış bile mailim Ama cevap gelirse diye şartları öğrenmek istiyorum çalışan arkadaş varsa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

abim vatan computer da çalışıyor 2 gün çalısıyor 1 gün izinli 600 maaşı var + primi de var yemek ordan

Teşekkürler.
  • peki, yol masrafını karşılıyorlarmı, yada servis varmıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: @NTARES

peki, yol masrafını karşılıyorlarmı, yada servis varmıdır?

Vatan com. topkapı ve bostancı mağazalarında servis mevcuttur fakat elmadağ mağazasında yol cebinden çıkıyor servis ve yol parası yok.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.