Şimdi Ara

Vatanbilgisayar ve gold da calisma saatleri ...? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
2
Favori
58.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ,ama hala kafamda ücret bakımından soru işaretleri var .... bundan önceki işlerimde hep elektronik ve bilgisayardı .. acaba ücret olarak beni tatmin edermi vatan.. şuan aldığım para 1000 tl olmuyor bile (prim dahil) vatandan nasıldır ilk giriş az ama 2 aydan sonra prim sistemi başlıyormuş,, acaba prim hedefleri tutuyormu ki prim alalım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezar -- 19 Ocak 2012; 11:29:51 >
  • mağaza şef yardımcısına ne kadar maaş veriyorlar, bilgisi olan var mı?
  • Bende Şef yardımcılığı için mülakata katıldım. 1 Haziran'da Vatan Merkezine davet ettiler. Bir görüşme daha yapacaklarmış. Şartlarını bilmiyorum ancak 1.200 TL'den aşağı değildir diye tahmin ediyorum.Çünkü sektörde bu görev aşağı yukarı bu kadar maaş alır.Üstelik hedef tutturulabilirse bu ücrete prim de eklenir.Şartları öğrendikten sonra burada sizlerle paylaşabilirim. (Ancak bu göreve dahil olan arkadaşları ilerde açılacak olan yaklaşık 50 adet mağazada görevlendirmek için işe alıyorlar. Bu da demektir ki ; sizden başka bir şehirdeki başka bir mağazaya terfi alarak gitmeniz istenebilir. Bu pozisyon için mülakat yaparken bunları da sormayı unutmayın.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jarnac -- 29 Mayıs 2012; 19:07:06 >
  • Vatandan bi cacık olmaz. Çok sayıda eleman çıkıyormuş,5yıllık eleman bile çıkmaya başlamış.Prim eskisi gibi yokmuş. İş şartları kötüymüş. ilk girenin maaşı 820tl. yemek onlardan serviste var ama sizin bulunduğunuz yerden geçmiyorsa şansınıza küsün.
  • Şef yardımcılığı; 1.400 tl 2 ay deneme süresi, sonrasında ise nerede çalışmanı isterlerse orada çalışmak üzere. Başka şehirlerde çalışamam derseniz düşünmeyin.Ancak 4 mülakat , referans kontrolü, kişilik testleri vs. Satış müdürlerini işe alırken bu kadar yoğun çalışmıyorlardır eminim.2 ay deneme süresinde istedikleri performansı sergileyemezsen de güle güle.

Artık hayat şartları çok zor.

Satış danışmanı şartları baya ağır. Evliyseniz hiç girmeyin derim. 2 gün full 1 gün izin, asgari ücret+mesai+servis+yemek. (asgari ücret+mesai = 820 tl) Primler hedef tutturulamadığından hak edilmiyormuş :)
  • vatan bilgisayara kariyer net vasıtasıyla başvurdum ankara sögütözü şubesine davet ettiler 2ci kata çıkıyorunuz canan hanın var o size sorular soruyor tecrübe vsvs. eğer beğenirse personel müdürüyle görüştürüyor oda okeylerse sizi biraz araşırıyorlar ve evraklarınızı tamamlayıp .eğitim almaya başlıyorsunuz.ilk 2 ay prim yok. ankara böyle
  • Vatandan yeni ayrılan
    arkadaşımı aradım " abi 900 tl maaş, yemek
    ve az miktarda prim alınıyor dedi. Başka şubesine
    gidersen prim de alamazsın dedi Başvuru yapacakların
    bilgisine..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanmustafa06

Vatandan yeni ayrılan
    arkadaşımı aradım " abi 900 tl maaş, yemek
    ve az miktarda prim alınıyor dedi. Başka şubesine
    gidersen prim de alamazsın dedi Başvuru yapacakların
    bilgisine..

Yaş sınırı var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında yaş sınırı yok ama;
    35 yaşından büyükleri (şef - müdür-depocu hariç)
    pek çalıştırmak istemiyorlar. Bir de evli ve çocuklu iseniz
    işe alınma ihtimaliniz azalır.
  • Hortlatıcam konuyu ama, Ben biraz overqualifyım bu iş için, mezun olucam haziranda, boş durmamak için en kötü yazın çalışırım diye girmeyi düşünüyorum. Hiç tecrübem yok, teknolojiyle aram iyi, vatan'dan az alışverişim olmadı bilirim sistemlerini az çok, aradıkları ekstra bir özellik var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tenacious D

vatanın maaşı konusunda bilgisi olan var mı* görüşmeye çağırdılar yarın

Ne yaptınız gittiniz mi? Beni de çağırdılar. Tüyo verir misin? :)

Pardon altta vermişssin cevabı. Peki işe başladın mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maroon On -- 18 Ağustos 2014; 23:15:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WalkOfTheEarth

quote:

Adam 2011 de cevap vermiş.

3 sene önce ? iş mi kalır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okumadı Sürünüyo

quote:

Orijinalden alıntı: WalkOfTheEarth

quote:

Adam 2011 de cevap vermiş.

3 sene önce ? iş mi kalır ?

Bi umut işte

• 10:00 - 22:00

edit: Vatanbilgisayar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAAltuntas -- 18 Ağustos 2014; 23:33:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • madem hortlamış söyleyin güncel maaşlar ne kadar?
  • ARKADAŞLAR GÜNCEL DINLEYIN ! OKU MAĞDUR OLMA !!

GOLD'a maaş kendini nasıl pazarlarsan öyle devam edersin. Ben maaş 1300 TL'ye anlaşabildim (referans ile)

Maaş çerezseniz 1090 TL YOL 170 TL 360 TL sodexo (yerine göre)
    Çalışma düzeni. 2+1 3+1 PAZAR İZİN YAPILABİLİR. CUMARTESİ NAYN
    Molalar 1 saat herhangi sürenizi takip eden yok.
    Kariyer isterseniz personele sorun 7 senedir. Çalışıyorum der. (yok)
    Maaş ödemeleri sıkıntılı geç yatırıyolar.
    Maaş Bank hesabına Asgari yatıyor. Geri kalanı elden veriyolar. Neden ? ( İşten çıkardıklarında asgari tutarda Tazminat.)
    Yönetici istediği zaman montunu al çık diyebilir.
    Prim ne satarsan sat 600 TL ( elden ayın 15inde) muhasebecinin keyfine bağlı bazen 26sında veriyorlar.
    Hastaysan rapor aldıysan 3 günlük 1. gün dinlen 2.gün işe gel ! 3.gün işten çıkarıldın al tazminatın.
    (ÇALIŞILMAZ) NE OLACAĞIN BELLİ DEĞİL.

VATAN COMPUTER :))

Maaş pazarlık yok 1100 TL Akşam servis var. 6+1 sistemde o hafta sabahçıysanız PAMUK ELLER CEBE yolda :) Yemekhaneli yerler ya da 7 TL ticket.
    Prim sistemi 300.000 Kotan var. Reyon arkadaşınla yarı yarıya (reyona göre) 150.000 yap 245 TL prim kazan !! 200.bin yap 500 TL prim.
    Sigortan ne aldıysan aynen o şekilde yatıyor. BEN 4000 TL prim aldım. yemeklere bile çıkmadım ! Sigortama 5.000 TL prim + maaş yatırıldı.
    Bişey çaldırırsan reyondan senden kesiliyor :) :) 2000 TL lik ürün çaldır elveda 2 ay maaş.
    Arkadaş ortamı çok iyi. Tavsiyemdir.
    3 ay kota tutturamazsan eğer uyarı alıyorsun 3 aydan sonra 3.kez alırsan tazminatsız işten çıkartılırsın.
    Birdaha istifa edersen asla geri alınamazsın.
    Yemek saatin 45 DK kontrol ediliyor. 20 DK çay molan kontrol ediliyor.
    Satışların düşükse baskı altına alınıyorsun.
    Herkes yardımcıdır. Satış danışmanları sadece.
    Raporun varsa kullan çıkarılmazsın.
    YOL akşam var 22.00 çıkışlarında / 19.00 pamuk eller cebe.
    Geç kalmaman gerekli uyarı alırsın.

Diceklerim bu kadar.

• 1 ay çalıştım vatan'da Sabah 10 akşam 10 2 gün çalışıp 1 gün tatil
  • Arkadaşlar merhaba. Vatan Bilgisayar'dan arandım yarın iş görüşmesi için. Vatan'da çalışma sistemi şu an nasıl bilgi verebilir misiniz? Vardiya-maaş-prim vs?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.