Şimdi Ara

Vatanbilgisayar ve gold da calisma saatleri ...? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
2
Favori
58.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: destructive

bu kadar kasmaya gerek yok..

bi cv hazırlarsın.. kariyerden ufak bi önyazıyla başvurursun.. orda dikkat edilen fotograftır cv nin içeriğidir.. daha sonra çağrırlarsa gayet sportif gidersin..

oturur konuşursun anlatırsın derdini..

arkadaşlar bukadar zorlamayın kendinizi rahat olun..

apple sony vb. crm ajans bakar o elemanlardan kalıcı olanlarda vardır geçicilerde.. ama şunu unutma tekniker satış danışmanlığı vs. kalıcı bi personelsen gittiğin başka biryerde diğerlerine göre %80 avantajlısın..
    işe girişten sonra aldığın eğitimler ve tecrübe inan bana çok farklı..

Aynen öyle.Crm ile görüştüm perpa'da 2 gün önce.
  • Vatan'ın Aydın ilinde açacağı Notebook Shop için satış danışmanlığı bölümüne dün öğle saatlerinde başvurdum, saat 17:48'de aradılar, görüşme talep ettiler pazartesi görüşmeye gideceğim. Bundan önce de yine kariyer.net üzerinden databaselerine genel başvuru olarak CV göndermiştim. Bilgisayar bilgisi teknik olarak çok sağlam sürekli takip ederim, 2 yıl işlettiğim bilgisayar satış servis şirketimi 9 ay kadar önce kapattım ve teknoloji satışı konusunda da iyiyim. Vatan Bilgisayar şu an net olarak ne kadar maaş veriyor bunu öğrenmem lazım çünkü bir kaç görüşmem daha var.

Eski yıllardaki maaşları buldum ama şu an nedir çalışan var mı bildiğiniz?

CV konusuna gelince her başvurunuzda önyazınızı o iş dalındaki becerileriniz ile birlikte hangi şirkete başvuruyorsanız o kişiye hitaben yazmanızı tavsiye ederim. Otomatik bir önyazı CV'den farksız olur, etkileyici olmaz.

Bir arkadaş henüz okunmamış başvurum demiş. Vatan'a yaptığım başvuru kariyer.nette okunmamış görünmesine rağmen aradılar. Sanırım okunduğunu hemen göstermiyor site. Bilginize...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flooo -- 22 Nisan 2010; 18:11:12 >

• bu goldun ortamını bir arkadaşınıızın yorumunu gördüm fakat 5 dakika geç kaldın diye 40 dolar kesiyorlar işe bak ya..? zaten 200 e yakın mebla gidiyor zaten bizde ise şu var carrefourdayım geç kaldın diyelim 10 dakika akşam kaçta çkııcan 5 te beşe 10 geçe çıkarsın o süre tamamlanır hiçkimsebişi demiyor ama iş ortamı iyi değil.

vatanı bilemeceğim yanlız electro worldda dikkat edersem birde media markt bunlarda ikisinde sabah 9,30-18,00 veya 13,30-22,00 sisteminde çalışanlar var.
  • istanbul bilişimle görüştüm yol parası vermemeleri ve satış danısmanlıgına telefondan başlayacaksın demeleri vede 1.5 sayfa 60 70 tane ürün ezberle haftaya sınav yapcaz demeleri yuzunden . vatan ın teklıfını beklemeye yöneltti beni. vatanda çalışanlar varsa maaş ve hakları yazabılırmı
  • yazdım arkadaşlar yukardada 1 im altına inmez maaş ve primle.. günde 1 de izin yapıyoruz..
  • beyler başvuranlardan haber varmı ? bana 4 mayısta eğitime başlıyoruz dedıler topkapıda. ama arayıp haber vercekler tekrar. onu beklıyorum :)
  • 09:00-22:00 ikisininde aynı
  • Vatan Bilgisayarda 2 gün çalış 1 gün izin yap şeklinde çalışılır. çalışma saatleri sabah 10 akşam 22. çok iyi bir firma olduğunu söyleyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: destructive

bu kadar kasmaya gerek yok..

bi cv hazırlarsın.. kariyerden ufak bi önyazıyla başvurursun.. orda dikkat edilen fotograftır cv nin içeriğidir.. daha sonra çağrırlarsa gayet sportif gidersin..

oturur konuşursun anlatırsın derdini..

arkadaşlar bukadar zorlamayın kendinizi rahat olun..

apple sony vb. crm ajans bakar o elemanlardan kalıcı olanlarda vardır geçicilerde.. ama şunu unutma tekniker satış danışmanlığı vs. kalıcı bi personelsen gittiğin başka biryerde diğerlerine göre %80 avantajlısın..
    işe girişten sonra aldığın eğitimler ve tecrübe inan bana çok farklı..

Kesinlikle bir iş görüşmesini sportif gitmek yakışık almaz sevgili arkadaşım. yaşadığım tecrübe bunu istemiyor.

• up
  • güvenlikdede iyi para var halamın oğlu normal lise çıkışlı , 1100 tl alıyor 3 gün izin 1 gün gece 1 gün gündoz olarak çalışıyor
  • arkadaşlar merhaba, vatan bilgisayarın beylikdüzüne personel servisi var mı biliyor musunuz?
  • oraya servisi yok dıyorlardı oncekı yazılarda sankı bır okursan öyle emin olabilirsin.

yarın eğitim başlaması lazım normal şartlarda fakat henüz bilgilendirme yapılmadı .acaba eğitimdeki arkadaşlara 19 mayıs tatilmidir bilgisi olan yada eğitime başlayacaklar varmı aranızdan?
  • Arkadaşlar Casper üretim elemanları ne kadar alıyor bilgisi olan varmı acaba?
  • konu açılalı baya olmuş ama bikaç sorum olacak. ben şuanda bir giyim mağazasında çalışıyorum. vatan bilgisayara geçmek istiyorum ama alacakları kesinleşince işten ayrılmak istiyorum. 2 yıllık bilgisayar programcılığı mezunuyum. teknolojiyle aram iyidir. yazılım konusunda donanımdan daha iyiyim. sürekli yeni parçalar çıkıyor takip etmeyince yetişmek imkansız oluyor ama kısacası pc ve laptop bilgim yüksektir. gelelim soruya, şuanda vatanda işe alım süreci nasıl işliyor, ücretler nedir ve alternatif olarak vatana neresi vardır yada daha iyi. cevaplarsanız sevinirim.
  • Benide aradılar bugün salı gübü saat 10,30 da görüşmeye gidicem bakalım ne olacak maaş güzel olursa çalışırım şu an zaten bir işte çalışıyorum bıktım anasını.
  • Arkadaşlar Vatan bilgisayar ve Gold pc ye başvurmak istiyorum satış temsilcisi ilanı için ancak şartlar ve maaş nedir biliyorsanız söylermisiniz?
  • vatanın maaşı konusunda bilgisi olan var mı* görüşmeye çağırdılar yarın
  • beyler Ürün Yönetici Asistanı diye bi bolume bas vurdum, yarin gorusmeye gel diyorlar. bilgisi olan var mi gorusmeler nasil geciyor?
  • ben dün görüşmeye gittim, satış elemanı için..

kadın benden ona laptop satmamı istedi afalladım kaldım. onun dışında iyi ama :D kadında güzel :D:D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.