Şimdi Ara

Vatanbilgisayar ve gold da calisma saatleri ...? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
2
Favori
58.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben vatan bilg. çalışıyorum.. bakıyorum baya olmuş msjlar atılalı ama şöyle söyliyim,

vatanda maaş + prim hiçbir ay 1 in altına inmessin..

2 gün çalışıp 1 gün izin yapıyoruz akşamları servis gündede 2 öğün yemek var...

sigortamız maaş ve prim üzerinden tam yatıyor. hertürlü sosyal hakkımız ve ilgi alakamız mevcut başarılı bir firma..

bol şanslar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: destructive

ben vatan bilg. çalışıyorum.. bakıyorum baya olmuş msjlar atılalı ama şöyle söyliyim,

sigortamız maaş ve prim üzerinden tam yatıyor. hertürlü sosyal hakkımız ve ilgi alakamız mevcut başarılı bir firma..

bol şanslar..

İnternet üzerinden başvuru yaptım kariyer.net üzerinden.Cevap gelmesini beklememi mi önerirsin?Yoksa kendim gidip mi başvurmalıyım?Birkaç arkadaş yerinde başvuruyu yapın demiş de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnequaL™

quote:

ben vatan bilg. çalışıyorum.. bakıyorum baya olmuş msjlar atılalı ama şöyle söyliyim,

bol şanslar..

İnternet üzerinden başvuru yaptım kariyer.net üzerinden.Cevap gelmesini beklememi mi önerirsin?Yoksa kendim gidip mi başvurmalıyım?Birkaç arkadaş yerinde başvuruyu yapın demiş de.

bizde mağazadan veya tabiriyle yerinden başvuru zaten yapılmıyo..

benimde işe girişim kariyer üstünden olmuştu.. insan kaynaklarından dönmelerini beklersin ancak..

daha sonra bir merkez bir mağaza ve tekrar merkez olmak üzere 3 mülakata alınırsın daha doğrusu 3. sözleşme ve anlaşma tarzında olur.

girmeni isterim gerçekten teknoloji konusunda satış konusunda kendini inanılmaz geliştirebiliceğin biryer ve kim ne derse desin piyasada eleman değerliliği açısında 1 numara şuanda..

• quote:

quote:

quote:

bol şanslar..

bizde mağazadan veya tabiriyle yerinden başvuru zaten yapılmıyo..

benimde işe girişim kariyer üstünden olmuştu.. insan kaynaklarından dönmelerini beklersin ancak..

daha sonra bir merkez bir mağaza ve tekrar merkez olmak üzere 3 mülakata alınırsın daha doğrusu 3. sözleşme ve anlaşma tarzında olur.

girmeni isterim gerçekten teknoloji konusunda satış konusunda kendini inanılmaz geliştirebiliceğin biryer ve kim ne derse desin piyasada eleman değerliliği açısında 1 numara şuanda..

Vatan Avcılar Hiperstore'una tekniker olarak başvuru yaptım.Cevaplanan bi başvurum var şimdiye kadar o da Beylikdüzü Media Markt'ta Apple standında görev için.Görüşmeye gittim ve cevap bekliyorum.Olumlu olur umarım bu 2 yerden biri.Tercihim teknikerlikten yana.

• apple da sağlamdır ama bak..

avcılarda tekniker sayısını arttırıcaklarsa onu bilemiyorum ama apple promotor olabilir teknikerlikten biraz daha pozitif bence..

ama teknikerlik tabikide daha iyi..
  • quote:

apple da sağlamdır ama bak..

avcılarda tekniker sayısını arttırıcaklarsa onu bilemiyorum ama apple promotor olabilir teknikerlikten biraz daha pozitif bence..

ama teknikerlik tabikide daha iyi..

Sanırım artırıcaklar.Ama orda referansım yok maalesef.Media Markt'ta referansım var ve onun vasıtasıyla bi aracı kuruma ulaştım.Hp Lenovo,Sony Vaio,Apple MacBook,İPod ürünleri vb. piyasada geçerliliği olan ürünler için Teknomarketlere personel sağlıyorlar.2 gün önce iyi geçen bi görüşmem oldu.Şimdi haber bekliyorum.Umarım olucak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deranzo -- 21 Nisan 2010; 12:24:58 >
  • vatan bilgisayarın kariyer.net te yetitirmek uzere aldıgı satış danısmanları var. oraya başvurdum .1 ay sonunda yapılcak mulakatlarda başarılı olanlar ana eleman olacakmış

2+1 calısma olayı varsa süper bunu bılmıyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter1277

vatan bilgisayarın kariyer.net te yetitirmek uzere aldıgı satış danısmanları var. oraya başvurdum .1 ay sonunda yapılcak mulakatlarda başarılı olanlar ana eleman olacakmış

Aöf de öğrenci kaydım var.İşkura eğitimine başvurmadım.Askerlik tecilli.Başvurayım mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmavı

quote:

vatan bilgisayarın kariyer.net te yetitirmek uzere aldıgı satış danısmanları var. oraya başvurdum .1 ay sonunda yapılcak mulakatlarda başarılı olanlar ana eleman olacakmış

Aöf de öğrenci kaydım var.İşkura eğitimine başvurmadım.Askerlik tecilli.Başvurayım mı?

Benimde hala üniversitede kaydım duruyor.3 hafta önce 2. senemde bırakıp döndüm İstanbul'a.Ama kaydımı aldırmadım.Başvurmanda yarar var.Bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
  • iş kura netten başvurabılıyorsun . ama once kariyer .net ten başvur ilana onlar senı arayacak ve ne ıstedıklerını anlatacaklar bence hemen başvur kı hemen arasınlar yoksa egıtım baslarsa acıkta kalırsın bence başvur . bende aöf okuyorm sıkıntı yok aöf de sonucta uzaktan egıtım okula gıdıp gelmıyorsun sıkıntı yok
  • Peki hiç tecrübem yok.Açıklama kısmına ne yazayım.Ve aradıklarında ne diyeyim.
  • tecrübesızlerı alıyorlar zaten. 1 ay kurs verıyorlar 15 tl gunluk ucret var. 1 ay sonunda mülakat yapıyorlar onu geçersen işe alınıyorsun gercek maaş ve haklarla. kendı hakkında sorular soruyor emin ve kararlı cevap ver. telefonda bısey sormazlar şu gun su saatte genel mudurluge gel goruscez derler. ordada 2-3 soru soruyorlar cok sıkmıyorlar yani
  • İş tecrüben yoksa referans şart.O da yoksa çok ama çok zor işin içini karartmak gibi olmasın ama.
  • quote:

tecrübesızlerı alıyorlar zaten. 1 ay kurs verıyorlar 15 tl gunluk ucret var. 1 ay sonunda mülakat yapıyorlar onu geçersen işe alınıyorsun gercek maaş ve haklarla. kendı hakkında sorular soruyor emin ve kararlı cevap ver. telefonda bısey sormazlar şu gun su saatte genel mudurluge gel goruscez derler. ordada 2-3 soru soruyorlar cok sıkmıyorlar yani

Hocam kariyer.net'teki başvuru tarihime baktım şimdi 12.04.2010 görünyor tarih ve daha okunmamış olarak görünüyor.Normalmi bu?Senin cevabın ne kadar sürede geldi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deranzo -- 21 Nisan 2010; 12:48:53 >
  • quote:

tecrübesızlerı alıyorlar zaten. 1 ay kurs verıyorlar 15 tl gunluk ucret var. 1 ay sonunda mülakat yapıyorlar onu geçersen işe alınıyorsun gercek maaş ve haklarla. kendı hakkında sorular soruyor emin ve kararlı cevap ver. telefonda bısey sormazlar şu gun su saatte genel mudurluge gel goruscez derler. ordada 2-3 soru soruyorlar cok sıkmıyorlar yani

Hocam kariyer.net üzerinden başvurdum şimdi işkur sitesine üye olmam mı lazım?
  • beyler zaten işkura kayıt olun işsızsenız ordanda bakarsınız işlere sadece bu iş icin degıl herşey ıcın guzel bence.

@UnequaL™ : ben ayın 16 sında başvurmusum aradılar zaten 19'unda

sizlere tavsiyem kariyer.net ten başvuru yapıyorsanız iş hakkında nekadar istekli olduğunuza dair ufak bir ön yazı yazın . ön yazı olmayanlar direkt eleniyordur (çok süper bir cv niz yoksa o ayrı konu)

ama ön yazı şart. yazdıgınız kurdugunuz cümleler bile çok önemli.

bu sektöre gircekseniz part time dan da başlamak uygun olabılır tabi meslek de onemlı ben elektrık teknıkerıyım ve aöf işletme okuyorm

sizin mesleklerde belkı farklıdır mesela tekstıl okumus bırı bu tur sektore gırerken zorlanır bu çok normal

@gokmavı : özelden mesaj atmışsın , herşeyiyle açıkladım sana inşallah başarılı olursunuz
  • quote:

beyler zaten işkura kayıt olun işsızsenız ordanda bakarsınız işlere sadece bu iş icin degıl herşey ıcın guzel bence.

sizlere tavsiyem kariyer.net ten başvuru yapıyorsanız iş hakkında nekadar istekli olduğunuza dair ufak bir ön yazı yazın . ön yazı olmayanlar direkt eleniyordur (çok süper bir cv niz yoksa o ayrı konu)

bu sektöre gircekseniz part time dan da başlamak uygun olabılır tabi meslek de onemlı ben elektrık teknıkerıyım ve aöf işletme okuyorm

sizin mesleklerde belkı farklıdır mesela tekstıl okumus bırı bu tur sektore gırerken zorlanır bu çok normal

@gokmavı : özelden mesaj atmışsın , herşeyiyle açıkladım sana inşallah başarılı olursunuz

Kendi kullandığınız ön yazıyı pm'den atabilirmisiniz?Yaratıcı birşeyler bulamadım da kopya çekeyim bari

• quote:

quote:

beyler zaten işkura kayıt olun işsızsenız ordanda bakarsınız işlere sadece bu iş icin degıl herşey ıcın guzel bence.

Kendi kullandığınız ön yazıyı pm'den atabilirmisiniz?Yaratıcı birşeyler bulamadım da kopya çekeyim bari

hunter1277 hocam dedğiniz gibi başvurdum inşallah ararlar.Ön yazı için bana da p.m atabilirsiniz.Ön yazımı beğenmedim sizinkiyle karıştırıp başka şeyler yazabilirim.

• arkadaşlar ön yazıyı kendınıze gore belirlemeniz lazım. ben kariyer hedefim var bu nedenle işletme bölümüne başladım hedefim şudur budur ve bunu en iyi bu firma da yapabılecegımı dusnuyorm gıbılerınden birşeyler yazın .

aslında şuna cevap olarak yazarsanız daha makul olur

neden bize başvurdun?

sız acıklamazsanız kısaca onlar cv nıze bakıp kendılerı yorumluyorlar buda sızın ıcın nekadar doğru olur bilemiyorum
  • bu kadar kasmaya gerek yok..

bi cv hazırlarsın.. kariyerden ufak bi önyazıyla başvurursun.. orda dikkat edilen fotograftır cv nin içeriğidir.. daha sonra çağrırlarsa gayet sportif gidersin..

oturur konuşursun anlatırsın derdini..

arkadaşlar bukadar zorlamayın kendinizi rahat olun..

apple sony vb. crm ajans bakar o elemanlardan kalıcı olanlarda vardır geçicilerde.. ama şunu unutma tekniker satış danışmanlığı vs. kalıcı bi personelsen gittiğin başka biryerde diğerlerine göre %80 avantajlısın..
    işe girişten sonra aldığın eğitimler ve tecrübe inan bana çok farklı..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.