Şimdi Ara

vatandan pc toplamayın bozuk parça takıyolar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pc topladığımdan beri ilk 2 günde harddisk değişti . hoparlör dğeiştirdim. montaj hatasından (işlemci fanı) bikere daha gittim. 14 gün kullandıktan sonra hiç açılmadı. anakart yanmış . aldığımdan beri zaten usbler çalışmıyordu hoparlör girişleri bozuktu.bozuk mal satıyorlar.. aldım 14 gün kullandım toplam. şimdide 25 gündür serviste. bütün parçaları söküp hepsni göndermişler servise . bi ekran kartı gelmedi diyorlar bi işlemci. yalan söylüyorlar. artık kasten mi hala vermiyorlar bilemiyorumda. pişmanım . canım sıkkın sizde bilin istedim içimi döktüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.ozanbal -- 10 Aralık 2014; 13:51:48 >

• bazi calisanlari parcalari ve ozelliklerini tanimiyor bile..satis yapilsinda nasil yapiliyorsa yapilsin dusuncesindeler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmez olabilecek bütün sorunlar olmuş geçmiş olsun .
  • ay_tech kullanıcısına yanıt
    Bu konuda haklısınız.Gözümün önünde sırf soket am3+ diye 125 watt destekli anakarta fx 9370 takmışlar.Doğal olarak sistem sürekli restart atıyor ve hala macunla fanla uğraşıyorlardı.
  • biz nereden bilgisayar dizicez nereye güvenicez artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasaya bağlı olan girişler çalışmıyordu . anakarta doğrudan bağlı olanlar çalışıyordu faka hopatlörden 1 saatte 1 pat diye ses geliyodu. klavye arada bi çalışmıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.ozanbal -- 10 Aralık 2014; 16:44:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu kilit
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.