Şimdi Ara

vatandan toplama bilgisayar alıp işletim sistemi almamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Değerli büyüklerim ve küçüklerim vatandan toplama pc alıcam ama işletim sistemi almıyacam w7 yi cd den yükleyecem ve driverları da kendim yükleyecem bir sorun olur mu ?

• GfbHasan1907 kullanıcısına yanıt
    hiç bir sıkıntı yaratmaz bende senin gibi yaptım vatan bilgisayardan pc topladığımda yazılım almaya param kalmamıştı çevremden win 7 cd si buldum pc ye onu kurdum
  • Herkes öyle yapıyor zaten.Roplama PC alıp da,Orjinal yazilim alanlar genelde bankacilikla vs ugrasiyor ondan dolayi.

250-300 TL lisanslı Win alacak kadar zengin değiliz maalesef :(En azından ben diyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilgilendiğin için sağol
  • ilgilendiğin için sağol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GfbHasan1907 -- 6 Ekim 2014; 23:13:48 >
  • GfbHasan1907 kullanıcısına yanıt
    önemli değil
  • Bnim sahsi fikrim herseye para weripte orjinal almamak olmaz ki en onemli parcayi eksik almak olmaz bnce...😃 isletim sistemi alin ilerde anlarsiniz faydasini 😜😜

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oskis kullanıcısına yanıt
    Ne farkı varki? Bende laptop aldım orjinal cdsi ile suanda modifiyeli w7 kullanıyorum netten indirdiğim gayette memnunum. (ha ilerde demişsin, 3 yıl geçti)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korhan4045 -- 6 Ekim 2014; 23:27:53 >
  • arkadaşım bir bilgisayar topladığında illa windows alma zorunluluğu yok....

Sen ister linux kurarsın, ister mac kurarsın....

bilgisayar alemi windows'un malı değil yani..... bu algıyı aklınızdan çıkarın. Kimse sana nerede bunun lisanslı windows'u diye hesap soramaz...

ben linux kuruyorum lan gavat der gidersin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.