Düzenlenen AK Parti Kocasinan İlçe Başkanlığı 8. Olağan Kongresi’nde Kur’an-ı Kerim tilaveti, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan programa AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Hulusi Akar, Şaban Çopuroğlu, Murat Cahid Cıngı, Bayar Özsoy, Ayşe Böhürler ve Dursun Ataş, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Selçuk Melekoğlu, protokol üyeleri ve parti üyeleri katıldı. AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, “31 Mart seçimlerinde bir yol kazası oldu ama son zamanlarda gelen anketlere baktığımızda, yaptığımız kongrelerin sonuçlarında ve Türkiye Buluşmaları’nı değerlendirdiğimizde ki teşkilat başkanlığımıza teşekkür ediyorum bu konuda. Türkiye Buluşmaları’nın zamanlamasını mükemmel yaptılar. Ben de 5-6 vilayeti gezdim ve orada gördüm ki Türkiye Buluşmaları ile birlikte vatandaş 31 Mart seçimlerindeki yanlış tercihlerinden dolayı rahatsız olduğunu göstermeye başlıyor ve “Ben niye hata yaptım?” deme yolunda değişimin olduğunu hissediyoruz ve gözlemliyoruz. AK Parti’ye gönül vermiş değerli kardeşlerim, siz de komşularınızla, dostlarınızla konuştuğunuzda AK Parti’ye ve Cumhur İttifakı’na doğru bir yönelmenin var olduğunu en az benim kadar hissediyorsunuz. Bakın az önce eski ilçe başkanlarımızın isimlerini saydılar. Sordum dedim ki kimler burada? Saydı burada olan isimleri. İlçe kongremize gelmişler. AK Parti sadece burada ismi yazanların görev yaptığı değil, o davaya inanan, güvenen, Recep Tayyip Erdoğan’la yol arkadaşı olmak isteyenlerin partisidir. Makam bitti, görev bitti artık ben gittim diyenlerin partisi değil AK Parti. O günden beri bütün kardeşlerim bu davaya hizmet etmek için elinden gelen gayreti gösteriyorlar” dedi. İHA < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 9 Kasım 2024; 18:54:24 > |
Bildirim