Şimdi Ara

Vatandaşı 1,6 motor ve altına mahkum olan ülkede resmi araçlara da zorunlu olmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Polis, asker, itfaiye vs gerçek çalışan kamu araçları değil bahsettiğim. Vatandaşın vergisiyle Makam aracı sefası süren kitle. Vatandaşını vergiyle 1,0 - 1,3- 1,6 motora mahkum eden devlet o halde bunu vatandaşıyla paylaşsın o da resmi aracını tasarruflu alsın. Buyurun söz sizin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saracen -- 5 Ocak 2015; 20:12:30 >

• Her ne kadae vergi sistemi ağır olduğunu düşünsem de sonuçta biz para olmadığından 1.4 motor araç alıyoruz parası olan nasıl büyük motor araç alabiliyor koca devlet mi alamayacak.
    Beğenmiyorsanız devleti oyunuzu kullanın seçimlerde. Sonuçta bu millet bunu yapanları seçiyor.
    Burda yazsan ne olacak ne değişecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.0 araclara OTV zammi geldigi zaman Basbakanimiz acikca Porscheye bineceginize Fiata binin diyerek gorusunu belli etti bu konudaki. Kendisi Mercedes S klass`a binerken halkin Fiata binmesi gerektigini acikca ifade etti. (Ha sonra 1.6lara zam gelince tekrar bir aciklamasini duyamadik ama olsun)

Sonra Cumhurbaskani oldu halk oylamasi ile. Demekki halkimizin istedigi bu halk da kendisine o araclari cok goruyor yapacak bir sey yok.
  • Haklısınız. Hatta bana kalırsa o kadar mercedes s serisi araç ziyandan başka bir şey değil. En yüksek mevkilere passat vereceksin zırhlı. Gayet de taşır ağırlığı. Niye gidip illa en pahalısı ? Orta kademelere de C segmenti araç yeter işte.

Madem millete hizmet etmeye gelmişler, o zaman iyi kademede bir bürokrat maaşından öteye almasınlar. Beğenmeyen varsa da adaylığını koymasın kardeşim.
  • höttt olur mu bir defa o araçlar devletin, şahsa ait değil tamam mı.

artı devletin ihtişamı belli oluyor. asgari ücretin 900 tl olduğu ülkede neye bineceklerdi be. sarayda yapacaklar, mercedesde uçak da alacaklar. sende ağzını açmayacaksın. açarsan bölücüsün, paralelsin demektir. yap üç çocuğunu ver vergini, fazlada yaşama mümkünse emekli olmadan geber, vatana millete yük olma. başka bir işlevin yok senin.

hele bir osmanlıca öğrenelim daha ne saraylar yapacağız yapmasınada osmanlıca bilmiyoruz.
  • Bazi insanlar hukumet yanlisi olmanin kaymagini cok guzel yiyor. Yandaş olmanin keyfini vergi aflari borc ve iflas ertelemeleri cok dusuk vadeli krediler hibeler vs ile kaymagini yiyor. Bu adamlarin hukumetimiz cok yasa varol diye haykirmalarini anliyorum. Kismen helal olsun da diyorum da... su bir tarafinda giyecek donu yiy3cek yemegi olmayanlar niye bagiriyor bi onu anlamiyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akıl vermenize gerek yok bence onlar neyin ne olduğunun farkında %40 küsürlük vergiye mahkum etmezse, edemezse bizi o zaman neye bineceklerini hep birlikte görürdük.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.