Oyunu baya once oynadgımdan yenilikleri sizle takip ediyorum ! Bu akademi işi nasıl nedir nasıl yapılır bi link var mı?
bilen yok mu?
Akademi oyundaki yeniliklerden değil ki...
Sanırım 2,5 yıldır var akademi sistemi; ama HackedByEren baya önce oynadığını söylemiş. Üst konularda aradım ve bununla ilgili bilgi bulamadım. HackedByEren küçük bir Google araştırmasıyla aradığın bilgileri bulabilirsin.
eskidende bilmiodum ozaman :)
özet olarak akedemyden elemana yardım ediyorsun o 40 ve 60 lwl olunca sen onu mezun ediyon ve honor point geliyor bu honor pointlerde serverde dereceye girersen sana %20 hız %20 atack %20 defans falan veriyor diye biliyorum.
honor point biriktirip 2500 mesela olunca 4 m e sun silah satılıyor ondan alabiliyon bir tane :D AMA 2500 HONOR İMKANSIS gibi bişe
özet olarak akedemyden elemana yardım ediyorsun o 40 ve 60 lwl olunca sen onu mezun ediyon ve honor point geliyor bu honor pointlerde serverde dereceye girersen sana %20 hız %20 atack %20 defans falan veriyor diye biliyorum.
Doğru anlatmıssın :)
Eski bir Sro oyuncusu olarak(gerçi hala oynuyorum :D ) Cevaplamak isterdim ama hiç içimden gelmiyor valla :D
quote:
Orijinalden alıntı: Aazam
Akademi oyundaki yeniliklerden değil ki...
2007 Temmuz Legend1-Europe ile geldi ..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme