Şimdi Ara

Vay be!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunu baya once oynadgımdan yenilikleri sizle takip ediyorum ! Bu akademi işi nasıl nedir nasıl yapılır bi link var mı?

• bilen yok mu?
  • Akademi oyundaki yeniliklerden değil ki...
  • Sanırım 2,5 yıldır var akademi sistemi; ama HackedByEren baya önce oynadığını söylemiş. Üst konularda aradım ve bununla ilgili bilgi bulamadım. HackedByEren küçük bir Google araştırmasıyla aradığın bilgileri bulabilirsin.
  • eskidende bilmiodum ozaman :)
  • özet olarak akedemyden elemana yardım ediyorsun o 40 ve 60 lwl olunca sen onu mezun ediyon ve honor point geliyor bu honor pointlerde serverde dereceye girersen sana %20 hız %20 atack %20 defans falan veriyor diye biliyorum.
  • honor point biriktirip 2500 mesela olunca 4 m e sun silah satılıyor ondan alabiliyon bir tane :D AMA 2500 HONOR İMKANSIS gibi bişe
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne karılar var be
    5 yıl önce açıldı
    Ya AYIP BEE
    19 yıl önce açıldı
    Autocadciler nedensiniz be yav
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaRxTorM

özet olarak akedemyden elemana yardım ediyorsun o 40 ve 60 lwl olunca sen onu mezun ediyon ve honor point geliyor bu honor pointlerde serverde dereceye girersen sana %20 hız %20 atack %20 defans falan veriyor diye biliyorum.

Doğru anlatmıssın :)
  • Eski bir Sro oyuncusu olarak(gerçi hala oynuyorum :D ) Cevaplamak isterdim ama hiç içimden gelmiyor valla :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aazam

Akademi oyundaki yeniliklerden değil ki...

2007 Temmuz Legend1-Europe ile geldi ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.